Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.755 166.685 798 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #1 BALLI BALKABAGI TATLISI MALZEMELER 1 kg. balkabagi 2 su bardagi toz seker 1 su bardagi iri dovulmus antep fistigi Bal YAPILISI Balkabaklarini istediginiz buyuklukte dograyin. Tencereye dizin. Uzerine toz sekeri serpistirin. Balkabaginin suyunu salmasini icin 2-3 saat, tencerenin kapagini kapatip bekleyin. Balkabagi suyunu salinca, en dusuk isida, balkabaklari yumusayana kadar pisirin. Pisen balkabaklarini borcama alin. Arzu ettiginiz miktar bali, kucuk bir tavada karamelize edin ve balkabaklarinin uzerine gezdirip, 5 dakika kadar yuksek isida firinlayin. Firindan cikan tatliyi, servis tabagina alip, uzerine antep fistigi serpistirin ve soguduktan sonra servis yapin. AFIYET OLSUN Alıntıdır...
BALLI BALKABAGI TATLISI MALZEMELER 1 kg. balkabagi 2 su bardagi toz seker 1 su bardagi iri dovulmus antep fistigi Bal YAPILISI Balkabaklarini istediginiz buyuklukte dograyin. Tencereye dizin. Uzerine toz sekeri serpistirin. Balkabaginin suyunu salmasini icin 2-3 saat, tencerenin kapagini kapatip bekleyin. Balkabagi suyunu salinca, en dusuk isida, balkabaklari yumusayana kadar pisirin. Pisen balkabaklarini borcama alin. Arzu ettiginiz miktar bali, kucuk bir tavada karamelize edin ve balkabaklarinin uzerine gezdirip, 5 dakika kadar yuksek isida firinlayin. Firindan cikan tatliyi, servis tabagina alip, uzerine antep fistigi serpistirin ve soguduktan sonra servis yapin. AFIYET OLSUN Alıntıdır...
solidio Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2008 2.394 841 448 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #2 Bayılırımmmmmm kabak tatlısına harika görünüyor....ben de çok yaparım...ballısını hiç denemedim ilk fırsatta yapacağım ellerine sağlık canım
Bayılırımmmmmm kabak tatlısına harika görünüyor....ben de çok yaparım...ballısını hiç denemedim ilk fırsatta yapacağım ellerine sağlık canım
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 18 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #3 Offff bayılırım ben kabak tatlısına
letizia Mina'm Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 4.925 505 398 18 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #4 Çok severim kabak tatlısını ballısıda kimbilir nasıl güzel olur.