Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım. 19 temmuzda düğünümüz var 4 gece 5 gün RİXOS BELDİBİ i tuttuk canım.
9 Haziran düğünüm canım 11-12 Haziran, formasyon sınavlarımın yüzünden balayı 13-17 Haziran VOYAGE BELEK
aa bizde 15-20 eylül arası antalya kemerde olacağız inşallah :))Bizimde Q Premium Resort Otel - Alanya 15-20 Eylülde oradayız inşallah
Hayırlı olsun canım en iyi deniz kemer de diye duydum iyi tatilleraa bizde 15-20 eylül arası antalya kemerde olacağız inşallah :))
sağol canım benim sana da iyi tatillerHayırlı olsun canım en iyi deniz kemer de diye duydum iyi tatiller
ben çeyizlik düşünmekten valizi hiç düşünemiyorum (( sen iyi yapıyosun canım :)29 Temmuz-3 ağustos arası Rubi Platinumdayız. Balayı valizi hazırlamaya şimdiden başladım
ben 2 yıldır onları aldım yavaş yavaş, çok az eksiğim kaldı. eksik bazı şeyleri evlendikten sonra almayı düşünüyorum taşınıcaz çünkü (misafir çay seti vb)ben çeyizlik düşünmekten valizi hiç düşünemiyorum (( sen iyi yapıyosun canım :)
benim evim sabit olacak canım ama misafir çay setini ben de almadım çok ufak tefek eksikler kaldı büyük parçaları tamamladım artık kalanı düğünden sonra tamamlarım kıyafete gelince hiç bişey almadım şu an tek aklımda kesin olan şu an kullandığım iç çamaşırlarını kullanmıycam atıcam düğünden sonra, gündelik evde giymelik eşofmanlar tişörtler alırım dışarda giyilenleri atmanın bi mantığı yok ama kafama takılan sen çeyizlik kaç gecelik aldın canım ?ben 2 yıldır onları aldım yavaş yavaş, çok az eksiğim kaldı. eksik bazı şeyleri evlendikten sonra almayı düşünüyorum taşınıcaz çünkü (misafir çay seti vb)
bir voyage belek gelini ben de ağustosta orada olacağım dönüşte izlenimlerini lütfen paylaşır mısın. çok güzel görünüyor fotoğraflar. ama yaşamak gerek tecrübelerden faydalanmak gerek :)25-30 Mayis arasi Voyage Belek'te olacağım heyecan dorukta