balnur'un çeyizleri:))

2332NRMU

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
17
11
35
Selam arkadaşlar bunlarda benim zevkimmden:)) daha devamı gelcek inş. herkese mutluluklar:)))
a.jpg
b.jpg
c.jpg
d.jpg
e.jpg
f.jpg
g.jpg
ğ.jpg
h.png
j.jpg
k.jpg
l.jpg
m.jpg
n.jpg
o.jpg
ö.jpg
p.jpg
r.jpg
s.jpg
ş.jpg
t.jpg
u.jpg

İyi günlerde kullanın hepsi çok güzel Hoppa
Şu nevresim takımınızın markası nedir acaba, sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?o_O

Eklentiler

• d.jpg
    d.jpg
    155,2 KB · Görüntüleme: 173
Hepsi çokk çokk tatlıııı iyi günlerde kullanın.. Valla benmde büyük parça çeyizler hazırda şu ıvır zıvır beni korkutuyor hiç bitmeyecekmiş gibi

Hepsi çokk çokk tatlıııı iyi günlerde kullanın.. Valla benmde büyük parça çeyizler hazırda şu ıvır zıvır beni korkutuyor hiç bitmeyecekmiş gibi
benimde eksiklerim cok çalıştığım için cok zaman ayıramyrm ama zamnla olur tamalarsın sende eksiklerini.. huzur mutluluk olsun hersey tamalanır:)

benimde eksiklerim cok çalıştığım için cok zaman ayıramyrm ama zamnla olur tamalarsın sende eksiklerini.. huzur mutluluk olsun hersey tamalanır:)
Aynen bnde calısıorm tatlım düğün eylüln başı artık hızlandırmam lazım hayırlı olsn tekrar cicilerin

Battaniyeniz yumuşacık görünüyor, sarınıp uyuyasım geldi valla :KK23:
Güle güle kullanın, eylüldeyse düğün iyi bile almışsınız. Bu hızla alırsanız son 2 ayda da hızlanırsanız kolayca yetişir diye düşünüyorum. Kolay gelsin :)
evettt gercekten yumusacık battanıyem:KK23:
tesekkür edrm:)

X