• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

zevkler tartışılmaz ama gerçektende mezuniyet balosuna gideceğini düşünmüyorum:26: daha çok düğün gibi olmuş bu kıyafet:44:

Göğüs dekoltesi istemiyorsun diye o içteki şifonu yaptırdın ya işte onu söktür.. göğüs hizandan başlasınlar arkaya çapraz tek uzantı yaptır .. anlatamadım galiba ben bir resim bulayım en iyisi :)

kollarını da yaptırdım kolları olmuş mu? göğüs kısmı bana da fazla kapalı geldi V şeklinde büzgülü şekilde içe doğru diktirmeyi düşündüm olmaz mı?

Son düzenleme:
$932857.webp bunun gibi ama sen dediğim gibi göğüsün üst dikim yerlerinden başlat.. ;)

Son düzenleme:
kollarını da yaptırdım kolları olmuş mu? göğüs kısmı bana da fazla kabalı geldi V şeklinde büzgülü şekilde içe doğru diktirmeyi düşündüm olmaz mı?

Olabilir canım .. Aslında elbise güzel fakat o sonradan yapılan boğmuş elbiseyi..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım umarım öyle olur rezil olmayım yeter diyorum artık :(

rezil olacak kadar değil..

Senin makyajın saçınla elbise ile aynı renk çanta ile gayet güzel olur..

Güvenini kaybetme lutfen ..
Biz burda özensiz giydiğin halini görüyoruz cunku

gerçektn çok hevesim kırıldı bu elbise için ama 2. bir elbise alma durumum da yok malesef. ön tarafı düzelttirebilirsem inş güzel olur...

çok dekolteliydi göğüs kısmı o yüzden kapattırdım.
mağazada çekilen bir foto buldum pek düzgün değil ama fikir edinebilirsiniz en azından. topukla ayakkabı yok.
Eki Görüntüle 390553

keşke kapattrmasaymışın elbise bozulmuş canım o tülü evden çıkarken omzuna atar çıkardn baloya gidince de çıkartırdın olmamış böyle sanki:31:

göğüs kısmını biraz açtırsam düzelir mi ki ? ama tamamen çıkaramam çünkü göğüs kısmı gerçekten açıktı baya.

canım yanlış anlama lütfen ama ben beğenmedim elbiseni =(( umarım kırılmazsın ..

resme bakınca bende ılk ıçınıze badı gıydıgınızı duşunmuştum fakat o sonradan kapattırdıgınız tulmuş umarım gönlunuze göre olur

Canım bence sen elbiseni al iyi bi terziye git ve terziyle ne yapabileceklerinizi düşünün terzide fikir verebilir,arkadaşlar birçok öneride bulunmuş onları sölersin terziye oda uygulayabildiklerini yapar

kusura bakmıyorum cnm alıştım :) geri vermeyi denicem ama alacaklarını hiç sanmıyorum.

Back
X