• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

tleyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
101
0
96
Sakarya
............................

Eklentiler

• $IMAG0425.webp
    $IMAG0425.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 478
  • $IMAG0428.webp
    $IMAG0428.webp
    7 KB · Görüntüleme: 355
Son düzenleme:
zevklar tartışılmaz cnm hevesini bende kırmış oluyorum sanırım:(
ama bende hiç beğenmedim

aslında üstünde nasıl durduğunu görsek daha doğru yorumlar gelirdi bence..

renk ve model tatlı bence üstünü kapattırman bana da bozmuş gibi geldi ama dediğim gibi üstünde
iyi görünür belki..

üzerinde görürsek daha iyi yorum yapabiliiriz.. ben beğendim.. bronz bir tenle harika durur..

Boyum 1.60 ama platform topuklu ayakkabıyla kaldırırım diye düşündüm daha elbisenin boyunu kestirmedim ayakkabı almadığım için. Fiziğim normal yani fazlalığım yok ama en iyisi üzerimde bir fotoğraf eklemek sanırım yarın eklerim inşallah.
çedene bende solaryuma girsem mi diye düşünüyordum :)

hevesini kırmak istemem ama elbiseni hiç beğenmedim :(

önemli değil fikir almak için ekledim zaten. ilk defa abiye aldım olmadı sanırım ne yapalım :)

bende balo için kıyafet bakıyorum. bakalım benimkisi nasıl bişey olacak:44:

Boyum 1.60 ama platform topuklu ayakkabıyla kaldırırım diye düşündüm daha elbisenin boyunu kestirmedim ayakkabı almadığım için. Fiziğim normal yani fazlalığım yok ama en iyisi üzerimde bir fotoğraf eklemek sanırım yarın eklerim inşallah.
çedene bende solaryuma girsem mi diye düşünüyordum :)

Yanlış anlama ama o tarz elbiseler uzun boylularda daha güzel duruyor.ben de senle aynı boydayım ama dediğim gibi 170 ve üzeri olanlarda elbise daha çok 'ben burdayım' der.ama gördüğüm kadarıyla ben de pek beğenmedim:44::44:

önemli değil fikir almak için ekledim zaten. ilk defa abiye aldım olmadı sanırım ne yapalım :)

cnm renk ilginç elbisenin üzerinde sarı gibi bi renkte birşey sarkıyor elbiseyi daha tuhaf göstermiş
boyun kısa o yüzden mini elbise kullanmanı tavsiye edrim renkte biraz daha canlı olmalı bence

Canım elbise güzelde bence sen topuklu ayakkabıyla giyip bir resim çekip eklesen buraya daha iyi fikir verebiliriz,teninin rengi boyun vs görebilmemiz için,daha iyi fikir verebiliriz

canım bende hevesini kırmak istemem ama bende beğenmedim ayrıca bence tülle kapattırman bozmuş elbiseyii

üstünde olan bi resim görsek daha sağlıklı yorumlar olucak sanırım :34:
elbisenin rengi bence çok soluk bende pek beğenmedim canım :ssz:

Son düzenleme:
çok dekolteliydi göğüs kısmı o yüzden kapattırdım.
mağazada çekilen bir foto buldum pek düzgün değil ama fikir edinebilirsiniz en azından. topukla ayakkabı yok.
$photo-.webp

cnm renk ilginç elbisenin üzerinde sarı gibi bi renkte birşey sarkıyor elbiseyi daha tuhaf göstermiş
boyun kısa o yüzden mini elbise kullanmanı tavsiye edrim renkte biraz daha canlı olmalı bence

evet renk daha canlı olsaydı daha iyiydi haklısın.

Back
X