• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

elbisede cozemedigim bi iticilik var galiba gogus kismi filanda tam oturmamis umarim degisim yapabilirler...

Bu elbiseye ne yapılırsa yapılsın bence kurtarmaz güzel bir elbise değil rengi olsun modeli olsun ..
Kırıcı olmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın zaten o kadar olumsuz yoruma rağmen çizgini bozmamışsın tebrik ediyorum :46:

Umarım yeni bir elbise temin edebilirsin canım :)

tleyla arkadaşım sana bişey demek istiyorum. Daha öncede yorum yapmıştım konuna şimdi yazılanları okudum tekrar. Elbiseyi değiştirmek istesen değiştiremezsin çünkü sen biraz uysal ve sakin birine benziyosun. Ağzı laf yapan ısrarcı birini yanında götür. Mağazayı ikna etsin. 300 tl az bi para değil inan çok üzüldüm :50: O mağazanın terzisi bu eki yaptıysa orjinal bi şekilde sökmeyi de becerebilir evelallah. Tek gitmemelisin mağazaya bana kalırsa.. Yanına mutlaka konuşkan birini götür ve ikna etsin mağazayı. Sonuçta hiç giymemişsin. Umarım aradan çok fazla zaman geçmemiştir. Öğrenci olduğunu durumunun olmadığını falan söyleyip ikna edilebilir diye düşünüyorum. Ve değişirlerse eğer zevkini beğendiğin biride sana elbise seçiminde yardımcı olsun. İnsan bi anlık hevesle yanlış kararlar verebilir. Elbiseyi değiştiremeyip terziye verirsen eğer. Bence en kusurlu kısımları arkadaşlarında dediği gibi kapattırmak için yaptırdığın ek. Ve önünde zıt renkte dantel gibi olan şey sanki elbiseyi yaşlı göstermiş. Onu kesinlikle çıkarttırmalısın bence canım. Örnek olarak sana iki dk yapıyım photoshopla canım bi bak. Demek istediğimi o zaman daha iyi anlıycaksın.

Eki Görüntüle 392337 Eki Görüntüle 392338
Göğüs kısmındaki o kumaşıda silicektim ama rahatsız olursun diye silmedim canım o kumaşta olmuycak yani orda.. (10dk.da falan yaptım photoshopla anca bu kadar oldu o kadar kısa sürede kusura bakma. orjinal olması için bi kaç saat uğraşmam gerekirdi) Üstünü hoş bi boleroyla yada bi tül atarak kapatabilirsin. Bu şekilde yaptırırsan eline hoş bi çanta, ayakkabı, saç ve makyajla çok hoş olucağını düşünüyorum. Tabi değiştirme imkanın olursa 1 dk. bile düşünme :10:

Canım emeğine sağlık valla harika yapmışssın :54: emek vermişsin o kadar.. Sadece benim zıt düştüğüm bir fikir var; O göğüs altı dikiş sökülmemeli çünkü onlar sıkı dikim oluyor.. Acaip iz kalır.. ama üstü iyi olmuş.. Sanırım olmadı dediğimiz, gözümüzü yoran yer göğüsteki gri parçaymış photoshop ile bunu anladım :)

tleyla arkadaşım sana bişey demek istiyorum. Daha öncede yorum yapmıştım konuna şimdi yazılanları okudum tekrar. Elbiseyi değiştirmek istesen değiştiremezsin çünkü sen biraz uysal ve sakin birine benziyosun. Ağzı laf yapan ısrarcı birini yanında götür. Mağazayı ikna etsin. 300 tl az bi para değil inan çok üzüldüm :50: O mağazanın terzisi bu eki yaptıysa orjinal bi şekilde sökmeyi de becerebilir evelallah. Tek gitmemelisin mağazaya bana kalırsa.. Yanına mutlaka konuşkan birini götür ve ikna etsin mağazayı. Sonuçta hiç giymemişsin. Umarım aradan çok fazla zaman geçmemiştir. Öğrenci olduğunu durumunun olmadığını falan söyleyip ikna edilebilir diye düşünüyorum. Ve değişirlerse eğer zevkini beğendiğin biride sana elbise seçiminde yardımcı olsun. İnsan bi anlık hevesle yanlış kararlar verebilir. Elbiseyi değiştiremeyip terziye verirsen eğer. Bence en kusurlu kısımları arkadaşlarında dediği gibi kapattırmak için yaptırdığın ek. Ve önünde zıt renkte dantel gibi olan şey sanki elbiseyi yaşlı göstermiş. Onu kesinlikle çıkarttırmalısın bence canım. Örnek olarak sana iki dk yapıyım photoshopla canım bi bak. Demek istediğimi o zaman daha iyi anlıycaksın.

Göğüs kısmındaki o kumaşıda silicektim ama rahatsız olursun diye silmedim canım o kumaşta olmuycak yani orda.. (10dk.da falan yaptım photoshopla anca bu kadar oldu o kadar kısa sürede kusura bakma. orjinal olması için bi kaç saat uğraşmam gerekirdi) Üstünü hoş bi boleroyla yada bi tül atarak kapatabilirsin. Bu şekilde yaptırırsan eline hoş bi çanta, ayakkabı, saç ve makyajla çok hoş olucağını düşünüyorum. Tabi değiştirme imkanın olursa 1 dk. bile düşünme :10:
p
Canim gercekten coook tesekkur ederim o kadar ugrasmissin cok sagol... Ama o sari kismin cikarilabilecegini sanmiyorum cok iz olur keske olsaydi :( degistirmek icin annemle gidecem benden dislidir en azindan :) insallah degistirebiliriz. Eve getireli 2 gun oldu ama terzi falan alali 1 hafta oldu...

Bide o beyaz kisim dediginiz yerin ustundeki tulde pay var kapanabilir sanki ona da bakayim ben.

Bu elbiseye ne yapılırsa yapılsın bence kurtarmaz güzel bir elbise değil rengi olsun modeli olsun ..
Kırıcı olmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın zaten o kadar olumsuz yoruma rağmen çizgini bozmamışsınc tebrik ediyorum :46:

Umarım yeni bir elbise temin edebilirsin canım :)

Keske degistirebilsem cnm sagol ;)

Göğüs kısmı hiç hoş değil canım bilmiorum değişim yapabiliyormusun, içini karartmak istemezdim ama açık söylemekte fayda var:6:

$IMAG0433.webp$IMAG0430.webp

Arkadaşlar iğnelerle bir şeyler yaptım ilk resim de göğüs kısmındaki beyaz kısmı kapattım tülle. İkincide o göğüs kısmındaki tülü V halinde içe doğru büzgü yapmaya çalıştım. Bence olmadı ama sizce nasıl olmuş tabi terzi daha iyi yapabilir :)

Canim fotografi goremedim ama cok tesekkurler :)

fotograf son sayfada canım.. bak istersen.. aslında bende de var bir iki abiye elbise ama olur mu bilmem ki :S olursa ödünç verebilirim sana.. çok açık da değiller.. biri siyah..biri pudra rengi.. kısa.. aslında kendi balomda giydiğim beyaz elbisem de var ama açıkcası sonradan fotolara bakınca çok içime sinmedi benim de o.. yine de düşünürsen ödünç verebilirim dediğim gibi.. 1 gecelik bir şey sonuçta, ne olacak ki.. eger elbisen içine sinmezse düşün derim.. bu arkadaşınki de çok şık bir elbise :)

bak canım bu elbise çok hareketli ordan işleme burdan işleme şöyle böyle göz yoruyor..
Eğer başka alamam dersen değiştirme yoluna gitcez
Bak canım şimdi sana söylediklerimi yaparsan elindekiyle yeni ve daha hoş bi elbise olur..
Önce resimde göğüz kısmı tutan sarı halkalı zincir gibi yerden çıkarttır askıları tülleri vs çıkar terziye..
straplez gibi olacak sonra ince beyaz saten halkalardan geçen kısmı elbiseye askılı olarak diktir
sonra üstüne tülü göğüs altından nakışların üst kısmından degaje yaka yarasa kollu olarak diktir..
REsmetmeye çalıştım inşallah anlamışsındır burda bol gibi çizebildim ama çok bol olmıcak üst kısmı göğsü sarcak:34:

$Adsız.webp

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    $Adsýz.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 60
canım bence sen ağzı iyi laf yapan inatçı bir arkadaşını da yanına al mağazaya git, değişim iste, iade değil de.. çok ısrar et, öğrenciyim durumum müsait değil falan de..
eğer değiştiremezsen , yeni bir elbise de alamayacaksan yakasındaki ipleri çıkarttır tül kalsın ama şekillendirilsin tül.. işaretlediğim yerleri çıkarttır resimdekine benzesin en azından canım..

Eki Görüntüle 391203 Eki Görüntüle 391204

saçını da kesinlikle abartısız toplu bir model yaptır ki omuzların, boynun hepten kapanmasın.. terziyle de boyu hakkında karar verirsin..
yalnız başka bir sorun var ki; terziye vereceğin parayla yeni bir elbise de alabilirsin outletlerden , terziler de az istemiyor hani..
bunun gibi evet böyle yaptır bak mutlaka çok güzel olur bütün kalabalıklık gider:))

bak canım bu elbise çok hareketli ordan işleme burdan işleme şöyle böyle göz yoruyor..
Eğer başka alamam dersen değiştirme yoluna gitcez
Bak canım şimdi sana söylediklerimi yaparsan elindekiyle yeni ve daha hoş bi elbise olur..
Önce resimde göğüz kısmı tutan sarı halkalı zincir gibi yerden çıkarttır askıları tülleri vs çıkar terziye..
straplez gibi olacak sonra ince beyaz saten halkalardan geçen kısmı elbiseye askılı olarak diktir
sonra üstüne tülü göğüs altından nakışların üst kısmından degaje yaka yarasa kollu olarak diktir..
REsmetmeye çalıştım inşallah anlamışsındır burda bol gibi çizebildim ama çok bol olmıcak üst kısmı göğsü sarcak:34:

Eki Görüntüle 392861

anladım canım çok sağol geri almazlarsa böyle anlatayım ben terziye o zaman çok daha iyi duruyor :)

fotograf son sayfada canım.. bak istersen.. aslında bende de var bir iki abiye elbise ama olur mu bilmem ki :S olursa ödünç verebilirim sana.. çok açık da değiller.. biri siyah..biri pudra rengi.. kısa.. aslında kendi balomda giydiğim beyaz elbisem de var ama açıkcası sonradan fotolara bakınca çok içime sinmedi benim de o.. yine de düşünürsen ödünç verebilirim dediğim gibi.. 1 gecelik bir şey sonuçta, ne olacak ki.. eger elbisen içine sinmezse düşün derim.. bu arkadaşınki de çok şık bir elbise :)

gördüm canım çok tatlısınız gerçekten kaç gündür seferber oldunuz benim elbise sorunuma. benim işim hallolmazsa düşünürüm inşallah gerek kalmaz canım çok sağol ;)

Back
X