• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

gördüm canım çok tatlısınız gerçekten kaç gündür seferber oldunuz benim elbise sorunuma. benim işim hallolmazsa düşünürüm inşallah gerek kalmaz canım çok sağol ;)

rica ederiz cnm, ne demek! insanın hayatındaki en özel günlerden biri bu, en güzel olmak istiyor insan o ortamda... 2 sene önce aynı heyecanı ben de yaşamıştım, o yüzden çok iyi anlıyorum seni.. :)
inşallah halledersin canım gönlüne göre

Canım emeğine sağlık valla harika yapmışssın :54: emek vermişsin o kadar.. Sadece benim zıt düştüğüm bir fikir var; O göğüs altı dikiş sökülmemeli çünkü onlar sıkı dikim oluyor.. Acaip iz kalır.. ama üstü iyi olmuş.. Sanırım olmadı dediğimiz, gözümüzü yoran yer göğüsteki gri parçaymış photoshop ile bunu anladım :)

İz kalır diye benimde aklıma geldi aslında çünkü altında ki kumaş saten sanırım. Ama nedense o benim gözüme çok battı model ve rengide elbiseyle alakasız.. Ama onu söktürüp yerine başka bişey de yapılabilir belki izi kapatmak için elbisenin renginde elbiseye daha yakışıcak hoş olucak elbiseye şıklık katıcak bişey. evet göğüs kısmındaki tüm ekleme ve detaylar göz yoruyo hoş durmuyo malesef :(

p
Canim gercekten coook tesekkur ederim o kadar ugrasmissin cok sagol... Ama o sari kismin cikarilabilecegini sanmiyorum cok iz olur keske olsaydi :( degistirmek icin annemle gidecem benden dislidir en azindan :) insallah degistirebiliriz. Eve getireli 2 gun oldu ama terzi falan alali 1 hafta oldu...

Bide o beyaz kisim dediginiz yerin ustundeki tulde pay var kapanabilir sanki ona da bakayim ben.

Rica ederim canım ne demek. İnşallah değiştirebilirsiniz. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz :16:

rica ederiz cnm, ne demek! insanın hayatındaki en özel günlerden biri bu, en güzel olmak istiyor insan o ortamda... 2 sene önce aynı heyecanı ben de yaşamıştım, o yüzden çok iyi anlıyorum seni.. :)
inşallah halledersin canım gönlüne göre

Evet oyle gercekten cnm insan cok deger veriyor. Insallah halledebilirim bakalim hayirlisi...

Elbiseyi geri almadilar arkadaslar. Terzide begenmediginiz yerleri hallederiz dediler ins bu sefer yapabilirler :)

Elbiseyi geri almadilar arkadaslar. Terzide begenmediginiz yerleri hallederiz dediler ins bu sefer yapabilirler :)

almadilarmi :26:uzerinde oynama yapmasaydin belki bi ihtimal alabilirlerdi neyse,
INSALLAH istedigin gibi olur :16:

İnşallah istediğin gibi olur canım. Genel önerileri göz önüne alarak yaptırırsın artık terziye. Elbisenin yeni halinin resimlerini merakla bekliyoruz :6:

valla ne yalan söyleyeyim seçimin rengi, modeli falan güzel
hatta o ipler bile kabul edilebilirde senin tül takman kötü olmuş
askıları kısaltıp üstüne bolero alma şansın falan yokmu?

sakaryada elbiseler çok pahalı malesef geçen yıl bende orada yaşıyordum.baktım tüm heryere çark caddesine vs yok bulamadım özel bir akşamda giymek için.bütçemde çok değildi.gittim siyah pamuk saten kumaş aldım.40tl onu çark caddesindeki bir terziye diktirdim.küçük siyah elbise modeli çok fikstir ama klasiktir bence.ona kalın askı yaptırdım aynı kumaştan 40 ta dikime verdim.80tl ye elbisem oldu.altına siyah rugan topuklu ile harika oldu.pazarlık yapıp diktirirsen çok pahalı olmayabiliyor.

Bence yeni halini falan ekleme canım o elbiseye ne yaparsan yap
Mezuniyet balosuna yaşına uygun değil

Kıy parana kıyafet seçimi yapamıyorsan eğer siyah mini elbise siyah topuklu al yine kurtarır

Para harcayamam diyorsan inan evdeki kotunun altına süslü bi platform topuk 20 liralık taşlı bady giysen
saç+makyaj
Wallahi daha şık havalı olursun :))))

valla ne yalan söyleyeyim seçimin rengi, modeli falan güzel
hatta o ipler bile kabul edilebilirde senin tül takman kötü olmuş
askıları kısaltıp üstüne bolero alma şansın falan yokmu?

sağol canım göğüs kısmındaki tül çıkacak bugün konuştuk terziyle bakalım nasıl olacak.

sakaryada elbiseler çok pahalı malesef geçen yıl bende orada yaşıyordum.baktım tüm heryere çark caddesine vs yok bulamadım özel bir akşamda giymek için.bütçemde çok değildi.gittim siyah pamuk saten kumaş aldım.40tl onu çark caddesindeki bir terziye diktirdim.küçük siyah elbise modeli çok fikstir ama klasiktir bence.ona kalın askı yaptırdım aynı kumaştan 40 ta dikime verdim.80tl ye elbisem oldu.altına siyah rugan topuklu ile harika oldu.pazarlık yapıp diktirirsen çok pahalı olmayabiliyor.

bende içime sinmezse en son öyle düşünüyorum canım siyah bir elbise alcam siyah platform ayakkabım var zaten daha yeni aldım onu giyerim.

naptın elbiseyi? terzi düzeltebildi mi yoksa başka elbise mi aldın?

Bende açıkçası pek beğenmedim ve giyme bunu derim.
yaka kısmı kapatılmaya çalışılmış ama hiç olmamış sanki almışsın şalı depmişsin boynuna boynuna gibi duruyor
bence sana dantelli kıyafetler gidecektir beyaz veya siyah uzun alablrsn yarım kollu sadece 5-6 cm sırt dekoltesi olan.
Altına da platform giyersn saçlarnı örgü topuzu yaparsn makyajnda kyaftne uyacak şeklde bn böyle düşndm umrm yardmcı olmşmdr :)

Son düzenleme:
slm,
çok geç bir cevap ama mezuniyet balona bu elbiseyle gittiğine inanamıyorum:(
Ben elbisemi dün aldım fuşya rengi, uzun, taşsız sade ve sadece kumaşla hareketlendirilen bir elbise.
Zevk senin ama keşke başka düz bir şey alsaydın mezuniyete:(:50:

Back
X