• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

elbisenin aynisini ozge ulusoyun uzerinde gordum fena durmuyordu son durum ne acaba:26:

Ben beğenmedim.Ben olsam vakit varken başka modellere bakardım.Bu elbiseyide daha az önemli başka bir günde giymek için saklardım....

Finallerim vardi musait olup cevap yazamadim arkadaslar kusura bakmayin elbisenin yeni halini yarin ekleyebilirim ancak...

imkan varsa o altın rengi detayı çıkarıp eğer bulabilirsen yine elbisenin göğsündeki renk veya daha gümüşe dönük bir şey bile ekletsen bence elbisenin havası değişir. bence renkler çok uyumsuz olduğu için de kötü duruyor biraz. göğüs kısmındaki o altın detay da aynı şekilde, altın belki çok daha açık ve soluk bir pudraya giderdi ama olmamış buna. sadece bunu yapsan ve göğüs kısmını elbisenin modeline uygun şekilde kapatsan bile çok daha iyi olur. ben de merak ettim en son ne yaptın acaba?

bende ne rengini nede modelini beğenmedim ya:((
üzerinde nasıl durur acaba:26:
çok klasik ve rüküş geldi bana..
eminim arasan çok daha güzelini bulursun:34:

Finallerim vardi musait olup cevap yazamadim arkadaslar kusura bakmayin elbisenin yeni halini yarin ekleyebilirim ancak...

bende ne rengini nede modelini beğenmedim ya:((
üzerinde nasıl durur acaba:26:
çok klasik ve rüküş geldi bana..
eminim arasan çok daha güzelini bulursun:34:

imkan varsa o altın rengi detayı çıkarıp eğer bulabilirsen yine elbisenin göğsündeki renk veya daha gümüşe dönük bir şey bile ekletsen bence elbisenin havası değişir. bence renkler çok uyumsuz olduğu için de kötü duruyor biraz. göğüs kısmındaki o altın detay da aynı şekilde, altın belki çok daha açık ve soluk bir pudraya giderdi ama olmamış buna. sadece bunu yapsan ve göğüs kısmını elbisenin modeline uygun şekilde kapatsan bile çok daha iyi olur. ben de merak ettim en son ne yaptın acaba?

bütün yorumları okumaya çalıştım ve üzüldüm senin için gerçekten.Elbiseyi bende beğenmedim ama aklıma fikir geldi onu paylaşmak istedim.Boyun kısa olduğu için uzun elbiseler gitmez benimde kısa ve hiç uzun elbise giymedim düğünlerde vs. Bu elbiseyi simetrik kesim ya da önü kısa arkası uzun model yaptırabilirsin terziye diye düşündüm nasıl olur diye sorarsan bilmiyorum ama bu halinden güzel olur.Sonuçta elbise işlem görecek yeni alma şansın yada elbiseyi dükkandaki başka bir elbiseyle değiştirme şansın umarım vardır

Merhaba arkadaşlar üniversite mezuniyet balom için bu elbiseyi aldım üst tarafı açıktı tülle kapattırdım ama kardeşim beğenmedi hevesim kırıldı biraz sizce nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum ama beni üzmemek için güzel diyor olabilirler siz dürüst olursunuz diye düşündüm :) Hangi renk ayakkabı çantayla olur diye yorum da yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 390518 Eki Görüntüle 390519

:50::50::50::50::50::50::50::50:

Altına gladyatör sandaletlerin topuklusu ve yandan dağınıkça toplanmış ve bir kısmı örgü yapılmış bir saçla eski Romalı kadınlar gibi olabilirdin bence. Gayet de güzel olurdu. Çantan ve ayakkabın altın sarısı olabilirdi.

Son düzenleme:
bence deneyip resmini koysan daha iyi yorum yapılır, rengini ben çok beğendim, tenine gidiyorsa bence zarif bir elbise, elbisenin parlak kısımlarıyla aynı renk çanta ve ayakkabı bence güzel olur, makyajı da çok hafif pastel tutmalısın bununla, saçıda, arkadaşın dediği gibi örgü olabilir

Back
X