geçmiş olsun öncelikle.Karadenizdeyim. Olay 10dk önce oldu ellerim titriyor. Çarşı göbeğindeyiz yola park etmiş adanalı plakalı araba 1 saattir duruyor. Onun da arkasında bizim memleketli arabanın arkasında durdu hemen 1adımdan para çekti. Adanalı adam geldi çek diye bağırdı bizimki tamam abi geliyorum dedi. Tek dediği bu. Adam bagajdan baltasını aldı. Bizimkiler adama koştu adam tutulmuyor zapt olmuyor. Kızına sen arabaya bin diye bağırıyor elinde balta sallıyor bizimkine. Kızı bağırdı binmiyorum sen bin diye bizimkiler arabaya bindirdi yolladılar. Çok korktuk. Memleketlimiz sinirden ağladı. Bu ne zorbalık 2018de? Polis gelene kadar gitti maalesef. Bu adam akşama başka birini baltalasa? Plakası belli bir şey yapılamaz mı
Adana derken bu olayı memlekete maaal etmeyin istersenizTeşekkürler akşam haberlere belki gönderebiliriz dükkanın kamerası kaydetti. Başlık YİNE ADANA
Memleketleri belirtmeden yazsaydınız keşke.
Polisi arayın, ihbar edin, arabada balta olduğunu da söyleyin.
Çevirme de yakalanır
belirtmemin sebebi haberlerde hergün adana çıkardı ama adanaya karşı asla önyargım olmamıştı. Şimdi baltayla saldırıya uğradık takdir edersiniz ki artık önyargılıyız ve ağladık şoktayızMemleketleri belirtmeden yazsaydınız keşke.
Polisi arayın, ihbar edin, arabada balta olduğunu da söyleyin.
Çevirme de yakalanır
Adana derken bu olayı memlekete maaal etmeyin isterseniz
belirtmemin sebebi haberlerde hergün adana çıkardı ama adanaya karşı asla önyargım olmamıştı. Şimdi baltayla saldırıya uğradık takdir edersiniz ki artık önyargılıyız ve ağladık şoktayız
Şoktaysanız buraya bu şekilde konuyu açmayın o zaman sakinleşin sizde allah allahBaltalı saldırıya uğradık şuan her şey düşünebiliriz şoktayız hala titremekteyiz.
Size ne konu açarken size sormak gerektiğini bilmiyodumŞoktaysanız buraya bu şekilde konuyu açmayın o zaman sakinleşin sizde allah allah
Ben Adanalı değilim ama bu şekilde olayı memlekete maal edemezsiniz . Birazdan herkes üzerinize atlar haberiniz olsun . Bana sormanız lazım gibi birşey demedim fark ettiysenizSize ne konu açarken size sormak gerektiğini bilmiyodum
Atlayabilirler haberlerdeki başlıklar bu. Benim tabirim değilBen Adanalı değilim ama bu şekilde olayı memlekete maal edemezsiniz . Birazdan herkes üzerinize atlar haberiniz olsun . Bana sormanız lazım gibi birşey demedim fark ettiyseniz
Bana da saçma geldi işte keşke sizde görseydiniz ilk defa böyle bir şey yaşadım ilginç bir olay bu yüzden yazdım. Neyse plaka alındı balta taşımak da yasakmış gerekli işlemler yapılacak. Not: telefondan da siteye giriliyor10 dk önce böyle bir olay olup hemen burada koşup konu açmanızı anlamadım ne ara evinize gittiniz de konu açtınız. Arada başka olaylar olmadı mı sırf adam iki dk para çekiyor diye mi balta çıkardı yani tuhaf geldi bir de Adanalı işte demeniz falan herkes bir değil ki. Bu adam hiç mi trafiğe çıkmıyor hiç mi trafikte beklemiyor hemen balta mı çıkarıyor yani saçma geldi bana.
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun mutlaka şikayetci olun, plaka tanıma sisteminden bulurlar o sahsı
Teşekkürler. Haberlerde hesap ödeme kavgası falan görürdüm de şaşırırdım insan canı bu kadar ucuz mu diye. Az kaldı ölecekti arkadaşım. Kimse yaşamasın böyle şeyler inşallahpplaka belli ise şikayetçi olunabilir.
geçmiş olsun.
memleket manyak dolu. adanlısı, ankaralısı yok komple manyak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?