• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj yapılıcak saçın zemin rengi?

BusemHira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
111
5
68
İstanbul
Kızlar merhaba.
Benim saçlarım suan açık kumral .
saçlarımı 3 ay önce kuaföre açtırdım ve kumrala boyattim 6 ay sonra balyaj atilicak dedi kuafor ust uste cok yıpranmasın diye saçlarım.

Sizce balyaj atilicak saçın zemini ne renk olmalı? Balyaj rengini de küllü sarı ya da altın sarısı gibi renkler düşünüyorum.
Zemin dore kumral mı olsa daha iyi gider yoksa bal köpüğü mü?
beyaz tenliyim.

sari balyaji varsayarak konusuyorum ve balyajin ombre seklinde olcagini varsayiyorum yine 6,7,8 tonlarina gayet yakisiyor. acik kumral balyaj icin bence guzel bir renk. acik kullu kumral olursa bence daha da guzel olur. dore kumrala bence guzel durmuyor. tabi zevk meselesi bunlar...

sari balyaji varsayarak konusuyorum ve balyajin ombre seklinde olcagini varsayiyorum yine 6,7,8 tonlarina gayet yakisiyor. acik kumral balyaj icin bence guzel bir renk. acik kullu kumral olursa bence daha da guzel olur. dore kumrala bence guzel durmuyor. tabi zevk meselesi bunlar...

tatlım tesekkur ederim fikrin için.
ben de açık kullu kumrala beğeniyorum ama çok beyaz tenli olduğum için kullu kumral soluk göstermişti beni açık kullu nasıl olur bilmem.
bal köpüğüne krepe sarı balyaj olsa?

tatlım tesekkur ederim fikrin için.
ben de açık kullu kumrala beğeniyorum ama çok beyaz tenli olduğum için kullu kumral soluk göstermişti beni açık kullu nasıl olur bilmem.
bal köpüğüne krepe sarı balyaj olsa?
hakliisn bende cok beyaz tenliyim bir heves kullu yaptirdim makyajsiz cok kullanisli olmuyor gercekten. bir bal kopugu tonu tutturabilirlerse harika olur. turuncu sonuc cikartiyorlar cogu zaman o cok hos olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım o çok kadınsı geliyo bana.
şöyle bişi düşünüyorum:

Eklentiler

• bal-kopugu-sac-rengi-nasil-elde-edilir.webp
    bal-kopugu-sac-rengi-nasil-elde-edilir.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 7.108
Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım o çok kadınsı geliyo bana.
şöyle bişi düşünüyorum:
Anladim canim evet biraz kadinsi :) ama attigin renk esmerleye yakisacak bir renk beyaz tende guzel durmuyor. senin attigin gorseldeki kadinin ten rengide esmer. hatta istedigin renklerin uygulandigi modellere bak cok buyuk ihtimalle hepsi esmer tenli.
kuaforumun bana onerisi suydu bir renk bana yakisir mi diye bakarken. once o rengin uygulandigi modelin ten rengine bak kendi ten rengine yakin mi, bir de yuz hatlarina bak mesela yuvarlak mi yuz hatlari kemikli gibi.
benim ki kucuk bir oneri tabi sadece :) umarim istedigin gibi olur.

Anladim canim evet biraz kadinsi :) ama attigin renk esmerleye yakisacak bir renk beyaz tende guzel durmuyor. senin attigin gorseldeki kadinin ten rengide esmer. hatta istedigin renklerin uygulandigi modellere bak cok buyuk ihtimalle hepsi esmer tenli.
kuaforumun bana onerisi suydu bir renk bana yakisir mi diye bakarken. once o rengin uygulandigi modelin ten rengine bak kendi ten rengine yakin mi, bir de yuz hatlarina bak mesela yuvarlak mi yuz hatlari kemikli gibi.
benim ki kucuk bir oneri tabi sadece :) umarim istedigin gibi olur.

doğru diyosun aslında tatlım.
ben kuaföre gittiğimde bu kumral iyice aksın üzerine bal rengi balyajlar atalım demişti o yüzden bal rengine odaklanmıştım aslinda :)
kkramel ve dore kumrala bakiyim öyleyse.
çok tesekkur ederim canıım :KK15:

doğru diyosun aslında tatlım.
ben kuaföre gittiğimde bu kumral iyice aksın üzerine bal rengi balyajlar atalım demişti o yüzden bal rengine odaklanmıştım aslinda :)
kkramel ve dore kumrala bakiyim öyleyse.
çok tesekkur ederim canıım :KK15:
rica ederim canim umarim istedigin gibi olur.

Back
X