Saç Rengi ve Saç Boyama Balyajlı saç üzerine düz renk boya

mevsimsiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
77
9
48
Bingöl
Arkadaşlar saçlarım yarıdan itibaren balyaj yaptırdım uçlara doğru açık renk ama çok açık değil.Saçlarımı yıkadıktan sonra kuruduğunu farkettim açtırdığım için yine pişman oldum artık çok koyu olmayan düz bi renk istiyorum.yalnız kızıllık olmayan bir renk olsun.Önceleri çikolata kahve kullanıyordum fakat onda kızllık oluyor.
Evde saçını boyayan arkadaşlar bana yardımcı olun.Koyu kumrala boyasam balyajlı yerler siyahlaşma yada farklı bir renk olurmu.Birde sipariş edeceğim boyanın içinde oksidan yok kozmetik dükkanından koyu kumrala kaç oksidan almam lazım.Kuaföre gitmeyeceğim çünkü dip boyam açıldı turuncu oldu 6numara ve koyu kumralı karıştırdığını söylemişti .artık tek renk ve sağlıklı bir saçım olsun istiyorum.
Sizce koyu kumral nasıl bir renk hiç bilmiyorum.
Benim istediğim çikolata kahve kadar koyu ama kızıllık olmayan renk hangi numaradır

emine sanırım sen bu konulardan anlıyorsun az önce bir konu açtım acaba yorum yapabilirmisin.konum balyaj üzerine düz renk .
.
buldum bak konuyu ancak ben de saçımı ilk defa boyuyanlardanım.o yüzden kuaförde boyattım ama okuduysan benim yazdıklarımı başıma gelmeyen kalmadı.senin yazdığın konuya hiç hakim değilim.yanlış yönlendirmek istemem.
ne var forma bir kuaför üye olsada bizlere fikir verse.

Benim konuma da göz atmanı isterim, saçlarımız birbirine benziyor sanırım bende ombre balyaj attırdım ama dipler karamel uçları da sarı, istediğim tonda olmadı kapatmayı istiyorum şimdi :)
Kızıllık olmayan doğal bi kahve için önerileri bekliyoruuzz :)

Wella Koleston Perfect 7/77 Çikolata Kahve Saç Rengi kızıllık içermez.kuaför malzemesi satan kişilerden temin edebilirsiniz.araştırmalarım sonucunda edindiğim profösyönel kuaför bilgisidir.

emine sağol.yalnız ben kaliteli bir boya alacağım matriks hangi numara ii olur.birde o kaliteli boyaların yanında oksidan yok.koyu kumral alsam kaç oksidan gerekli

Kızılllaşma istemiyorsanız önce boya silici kullanıp sonra saçınızı boyamalısınız.Hem yıpranma da istemiyorsunuz.Boyayı internetten sipariş edecekseniz nette kaliteli boya siliciler var.Boyayla birlikte sipariş edersiniz.Önce siliciyi kullanıp sonra boya yaparsınız.

emine sağol.yalnız ben kaliteli bir boya alacağım matriks hangi numara ii olur.birde o kaliteli boyaların yanında oksidan yok.koyu kumral alsam kaç oksidan gerekli
oksidan konusunda hiç bilgim yok.yanıltmayayım seni.sürekli boya yapanlar daha iyi bilebilir.

o halde boya yapan arkadaşlar yorumlarınız.efsuni arkadaşım boya silici açma işlemi kesinlikle istemiyorum yıpratmadan koyu kahve tonları istiyorum ama sarılar ne hale gelir bilmiyorum

arkadaslar acıl yardım edersenız cok sevınırım cok kötü bi durumdayım dün saclarımı boyattım krepe balyaj attırıdm ama okadar kötu yaptı kı kotu yapmayı bırak saçlarım yandı uçları tiftik tiftik oldu resmen saclarımı kestırmek istemiyorum bu renkle dolasmak hıc istemiyorum. koyulastırırsan gri yada yeşil olur dediler ayın 8 inde okula gıdecem ve kımsenın benı böyle görmesini istemiyorum sizce ne yapmalıyım bu saçı 3-4 gün sonra tekrar boyasam saclarım tamamen gider mi ? arkadaslar yardummm

Eklentiler

• 10596071_571100572995823_387069530_n.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 8.838
çikolata kahveye boyamaya karar verdim.peki önce balyajlı yerlerden mi dipten mi boyamam lazım.Birde balyajlı yerlerde yeşillenme ya da siyah renk olur mu?lütfen biri cvp yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…