kızlar iki hafta önce yaptırdım sizce de kötü mü olmuş bu saçı sadece düzleştirince kullanabiliyorum sürekli topluyorum ne yapmalıyım sizce boyamak istemiyorum yıpranır diye kına yaksam ne olur?
Canım dibine çok koyu ondan kötü duruyor bence kendi saçını Ustune mi yaptirdin bide tavsiyem toplamak yerine balık sırtı ör saçlarını çok güzel durur ama sanki dip boya gelmiş gibi
Canım dibine çok koyu ondan kötü duruyor bence kendi saçını Ustune mi yaptirdin bide tavsiyem toplamak yerine balık sırtı ör saçlarını çok güzel durur ama sanki dip boya gelmiş gibi
Kuaforu degistirmelisin oncelikle. Ustleri cok duz boyamis krape yapmamis sanirim. Ya da usenmis attirmis oyle. Bence ara ara golge tarzinda sariliklar olsa daha yakisirdi sacina cunku sac rengin koyu. Bence eski rengine dondur. Bi sure sonra dedigim gibi yaptir. Saridan hevesini de alirsin hem
arkadaş doğru söylüyor kuaförü değiştir önce.. gerçi cilayı her kuaför yapıyor ama ne bileyim daha iyi birine git için rahat etsin.. koyuya boyamana gerek yok istersen daha doğal bir geçiş için aralara ince sarı da atar birkaç tane, daha hoş olur.. sonra da cila.. tamamdır işte..