• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma

Bence kendisi fakir, ona bakcak parasını yiyecek birini arıyor. Bide kadın çokmuş, hangi akıllı kadın para yedirir ya. Neyse eleye eleye düzgün biri buluncak artık.
yok fakir değil parası var eski eşim gibi oda 100 bin alıyordu benim paramdaydı gözü işte kadını yiyecek

Görüşmeme kararı aldım ama birbir özür diledi ağlayacaktı nerdeyse yanlış anladın beni diyor seni çözdüm dedi oda sınıyormuş dediğine göre sonuçta beyoğlunda tanınmış bir esnaf beykoz da da resturantı var orda yemek ayarlamış pazar günü kendim gidip dönsem mi bilemedim
Beyoğlu'nda tanınmış esnafin veya Beykoz'da restorantı olan adamın aplikasyona zamanı olmaz , zaten çevresi geniştir bu kadar parası malı olan adamı kadınlar rahat bırakmaz . Bal gibi yalan söylüyor.

Beyoğlu'nda tanınmış esnafin veya Beykoz'da restorantı olan adamın aplikasyona zamanı olmaz , zaten çevresi geniştir bu kadar parası malı olan adamı kadınlar rahat bırakmaz . Bal gibi yalan söylüyor
yok yerleri var ito dan baktım onun üzerine netten de bulsa fena mı erkek işte

Beyoğlu'nda tanınmış esnafin veya Beykoz'da restorantı olan adamın aplikasyona zamanı olmaz , zaten çevresi geniştir bu kadar parası malı olan adamı kadınlar rahat bırakmaz . Bal gibi yalan söylüyor.
Ay yok buluyorlar. İşi başkaları yönetiyor, bunlar ara ara kontrol ediyor. Akşam da bir ellerinde viskileri, bir ellerinde puroları, ortam kesiyorlar.

Ay yok buluyorlar. İşi başkaları yönetiyor, bunlar ara ara kontrol ediyor. Akşam da bir ellerinde viskileri, bir ellerinde puroları, ortam kesiyorlar.
Bilemiyorum ya belki yüzyüze bulduğu oyalanacak bir sevgili evet ama aplikasyon işi bilemiyorum bu kadar yoğun esnaflık arasında baya ta..ak tartan bir tip olmalı.

yok yerleri var ito dan baktım onun üzerine netten de bulsa fena mı erkek işte
Bu adam o adam değildir. O kişinin bilgilerini kullanıyordur adını soyadını vs.
Adam ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Siz inandınız mı bu profile? Beykozda menude mavi yengeç sunan bi restoranın olacak, kadına evin var mı, eski eşime mi yedirdim diye soracaksın… saf olmayın, siz başkasıyla konuşuyorsunuz.

Bilemiyorum ya belki yüzyüze bulduğu oyalanacak bir sevgili evet ama aplikasyon işi bilemiyorum bu kadar yoğun esnaflık arasında baya ta..ak tartan bir tip olmalı.
İstanbul'da bulunduğumuz yerin ennn popüler restoranlarının birinin sahibiyle tanışmıştım ben de appten.
Gerçi sapık çıkmıştı o ayrı. Belki de sapık olduğu için appteydi. Aaa olabilir, aydınlandım şu an :D

Bu adam o adam değildir. O kişinin bilgilerini kullanıyordur adını soyadını vs.
Adam ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Siz inandınız mı bu profile? Beykozda menude mavi yengeç sunan bi restoranın olacak, kadına evin var mı, eski eşime mi yedirdim diye soracaksın… saf olmayın, siz başkasıyla konuşuyorsunuz.
Bende öyle düşünüyorum Restoranı olan adamın 100 bin geliri mi olur?

bedava c.nsl için olur

ZATEN esnaf beni binbir türlü deniyor paran var mı göndereyim dedi bi çay içeceğim mekanın da olmazsa evime gelirim hiçbir bilgimi paylaşmadan

Beni yanlis anlamayin ama siz bu iyi niyetle bu yasa iyi gelmissiniz. Ne munasebet elin adami size para gondereyim diyor siz hala bir cay icecegim diyorsunuz.

Back
X