Bambaşka Bir Ben Için

Benim sabah
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
Biberli omlet tek yumurtadan
Domates salatalik ve az humus
Sekersiz bitki cayi
Bu ay sonunda gidicem bende tekrar :)

Benim sabah
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
Biberli omlet tek yumurtadan
Domates salatalik ve az humus
Sekersiz bitki cayi
Bu ay sonunda gidicem bende tekrar :)
güzel başlamışsın gün e. ben gün e kötü başladım tüm gün berbat gitti. dün bugün fiyasko benim durum. bir an önce kendime gelmem gerek

güzel başlamışsın gün e. ben gün e kötü başladım tüm gün berbat gitti. dün bugün fiyasko benim durum. bir an önce kendime gelmem gerek

Uzulme canim duzeltirsin hepimizin oluyo arada devam edemedigi benimde oluyor onemli olan geri devam etmek birakmamak

Uzulme canim duzeltirsin hepimizin oluyo arada devam edemedigi benimde oluyor onemli olan geri devam etmek birakmamak
bırakmak gibi bir luksum yok kesinlikle. arada tökezlesem de toparlayacağım inşalla h

bırakmak gibi bir luksum yok kesinlikle. arada tökezlesem de toparlayacağım inşalla h

Toparlarsin canim :) bu gun ne yaptin bakalim :) bu arada tartildim bende bu sabah 110.7 cikti 2 kilo daha vermisim :) daha uzun yolum ama :)

Toparlarsin canim :) bu gun ne yaptin bakalim :) bu arada tartildim bende bu sabah 110.7 cikti 2 kilo daha vermisim :) daha uzun yolum ama :)
maşallah sana canım. ben hâlâ tuvalete çıkamıyorum hem habire yiyorum üstüne bir de sancı cekiyorum. bu sabbah 99 geldim. gerçi bugün biraz daha iyiydim. yeni ev taşıdım. ev işlerim bitse de spora başlasam çok daha iyi olacağım insallah

maşallah sana canım. ben hâlâ tuvalete çıkamıyorum hem habire yiyorum üstüne bir de sancı cekiyorum. bu sabbah 99 geldim. gerçi bugün biraz daha iyiydim. yeni ev taşıdım. ev işlerim bitse de spora başlasam çok daha iyi olacağım insallah

Ben cok cikiyorum su ara tuvalete daha iyimi aslinda evet ama sıkıldım surekli gitmekten bende. Normalden daha az yedigim halde nasil daha cok gidiyorum anlamis degilim zaten. Diyetisyene gidiyordun sanirim sende bahset onada bu durumdan ona gore ayarlar yeni listeyi. Yeni evinde hayirli olsun bu arada canim

sırf ekmek yemeden haftada 3 kiloya yakın kılo verebiliyoruz. ekmek fena fenaa:KK17:

Back
X