Sangs keşke herkes senin gibş olabilse. Sen ne kadar güzel kendini bilmişsin ve değişmek istiyorum diyorsun. En önemli adımı atmışsın ...
Bence en güzel yol empatidir... Mesela ilk mesajında demişsin sevgilime sormuyorum kendi bildiğimi okuyorum diyeBence bir dur düşün veya ben böyle yapıyorum ama bana bu yapılsa ne düşünürdüm diye.. İşte o ne düşünürdüm sorusuna karşılık gelen cevapları yapmamaya çalış...Hemn olmaz tabi yavaş yavaş...Ver sinirlendiğinde şöyel dur serin bir nefes al, skainleş. K
Empati yani kendini başkasının yerine koyabilme o kadar güzel bir davranış ki... İnsnaları anlayabiliyorsunuz, ona göre davranıyorsunuz, durumu idare ediyorsunuz ve bambaşka birisi oluyorsunuz... Her alanda çok işe yarıyor..
cok tesekkur ederım tatlım evet empatı cok onemlı cok haklısın
kadın erkek ılıskılerınde de ınsan ılıskılerınde de en onemlı ve en ınce ayrıntı burda gızlı sanırım.cokhaklısın empatı yapmayı baya unuttum ben uzun zamandr bu yuzden bencıllıgım daha on plana cıktı.
cok tesekkur ederım bunu gormemı sagladıgın ıcın cnm bnm a.s. soyledıklerın hep aklımda olcak