• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ban li kalmaktan SIKILDIM

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Evet nerdeyse iki haftadir banliyim :110:zart diyorum ban,zurt diyorum ban:KK12:Ama bu cok adaletsiz ..Yorumlarda da bari dusunce ozgurlugu olsun,yillarca dusunmemizi yasaklayan ama serbest oldugunu gosteren ulkede ..Ben dusuncelerime kilit vuramiyorum ,dolayisiyla ayni sey dilime de vuruyor ne yapalim ama:eek:
Ayrica hakliydim:110:
Ahhhhhhh ama kurallar dimi ,her seyi kisitlayan kurallar ,mune gelip simdi diyecek ki sitenin kurallari var,kurallar hep cignenmek icindir mottosu var bende:eek:
Muhtemelen yine banlanacagim belki de cimbiz degil lazer kullanirlar simdi ,hani bi daha cikmasin diye :KK45:
Ehh ama icimde de kalmadi ,ha bu arada aklimdakini direk soylemiyorum ,suzgecten de geciriyorum yoksa :KK15:
Neyse siz bunlari okurkeeeeeeeennn ben cok uzaklarda olucam ,zaten fiilende boyle :KK43:Dunyanin bi ucundayim bana da yazik yani:oops:
Aman cokta yalvaramam zaten KK cok zaman aliyor ,butun gun bik bik ,ben de kendim girmem,munede banlarsa banlasin ..Meydanda okurum :KK59:
Niye yazdim simdi bunlari bazi kurallari gercekten sevmiyorum icime dert oldu bu da benim derdim napalim:KK56:
Okuyanlara:KK60:Bi ara gorusuruz ,belki radara yakalanmam ha:KK47:

Sen onu bırak ben geçen banlanmışım girdim gelen özel mesajı bile okumama izin vermiyor yasaklısın diye.
Merak da ediyorum hani ne yaptım yahu ne yaptım diye cidden ban yiyecek bir şey yapmamıştım çünkü.

Eee bana göre yani :KK70:

Konu sahibi konusunda eşiyle arasında geçen diyaloğu apaçık, çirkin bir dille anlatmış.
Ben de o şokla nee ..... mı dedi diye onun dediğini tekrar etmişim diye banı yemişim resmen..

Sağlık olsun da bir ara banlı üyeler forumda geziyordu, okuyordu ama yorum yapamıyordu.
Bence o daha güzeldi.

Yönetime duyurulur:KK53::KK53:

Sen onu bırak ben geçen banlanmışım girdim gelen özel mesajı bile okumama izin vermiyor yasaklısın diye.
Merak da ediyorum hani ne yaptım yahu ne yaptım diye cidden ban yiyecek bir şey yapmamıştım çünkü.

Eee bana göre yani :KK70:

Konu sahibi konusunda eşiyle arasında geçen diyaloğu ağaçık, çirkin bir dille anlatmış.
Ben de o şokla nee ..... mı dedi diye onun dediğini tekrar etmişim diye banı yemişim resmen..

Sağlık olsun da bir ara banlı üyeler forumda geziyordu, okuyordu ama yorum yapamıyordu.
Bence o daha güzeldi.

Yönetime duyurulur:KK53::KK53:

Hee yaw hani kufur degil bir sey degil ,zaaarttttt uslup sebebiyle ceza ,yahu bu uslup ne ki normal hayatta biiiiplenir soyleyeceklerim bunlar hicbir sey ..

Hee yaw hani kufur degil bir sey degil ,zaaarttttt uslup sebebiyle ceza ,yahu bu uslup ne ki normal hayatta biiiiplenir soyleyeceklerim bunlar hicbir sey ..

Aynen öyle ben kötü bir şey demedim.
Denilene şok olup tekrar ettim diye üslubum yakışıksız oluyor.
Valla gücüme gidiyor:KK14:

Ben de uzun süreli ban yemek istiyorum. Evet yanlış duymadınız. :KK53: Çünkü bazen bdvye kaptırıyorum kendimi, vaktimi harcıyorum. Yöneticilere sesleniyorum; lütfen arkadaşın cezasını bana verin, uzak tutun beni siteden:KK53:

Ya ben hic ceza almadım kkda.
Niye acaba?
Aldiysam da hatirlamiyorum ama yok almadim sanki.
Polemige girmeyip alttan laf soktugum icin sanirim. :D
2 hafta da cokmus be, gecmis olsun.
Tekrari olmaz umarim.

Evet nerdeyse iki haftadir banliyim :110:zart diyorum ban,zurt diyorum ban:KK12:Ama bu cok adaletsiz ..Yorumlarda da bari dusunce ozgurlugu olsun,yillarca dusunmemizi yasaklayan ama serbest oldugunu gosteren ulkede ..Ben dusuncelerime kilit vuramiyorum ,dolayisiyla ayni sey dilime de vuruyor ne yapalim ama:eek:
Ayrica hakliydim:110:
Ahhhhhhh ama kurallar dimi ,her seyi kisitlayan kurallar ,mune gelip simdi diyecek ki sitenin kurallari var,kurallar hep cignenmek icindir mottosu var bende:eek:
Muhtemelen yine banlanacagim belki de cimbiz degil lazer kullanirlar simdi ,hani bi daha cikmasin diye :KK45:
Ehh ama icimde de kalmadi ,ha bu arada aklimdakini direk soylemiyorum ,suzgecten de geciriyorum yoksa :KK15:
Neyse siz bunlari okurkeeeeeeeennn ben cok uzaklarda olucam ,zaten fiilende boyle :KK43:Dunyanin bi ucundayim bana da yazik yani:oops:
Aman cokta yalvaramam zaten KK cok zaman aliyor ,butun gun bik bik ,ben de kendim girmem,munede banlarsa banlasin ..Meydanda okurum :KK59:
Niye yazdim simdi bunlari bazi kurallari gercekten sevmiyorum icime dert oldu bu da benim derdim napalim:KK56:
Okuyanlara:KK60:Bi ara gorusuruz ,belki radara yakalanmam ha:KK47:
Hakettiğim zaman 5 gün alıyorum, haketmediğim zaman 2 hafta:))

bazı üyeler yüzünden oluyor
bir konuda tartışıyorsun sonra kadın aklında tutuyor nickini başka bir konudaki yorumuna saldırıyor falan filan saçma sapan şeyler
yani burda bile kin tutan tipler var ya . sanal alemde . insanlar çok ciddiye alıyorlar . yok canımı yaktın yok bilmem ne . bide çete krmuşlar burda arkadaşları falanda geliyor kavgaya . artık yazmıcam bdvye zaten .

Ben de sürekli irrite edici konuşan ve damara basan üyelerin neden hala gezindiğini anlamıyorum. Sürekli ona buna sataşanların süresiz banlanması daha adil olurdu cevap verenle birlikte banlanacaklarına. Hakaret edene, başlatana ve bazı değerlere saygısızca saldıranlara cevap verip aynı kefeye konmak can sıkıcı.

Back
X