• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ban li kalmaktan SIKILDIM

Bende tartışmaya izin verilmesini istiyorum.Tabi ki kimseye hakaret etmeden,üslubu bozmadan.Biriyle tartışıyoruz diyelim,bir kaç yorumdan sonra polemik oluyor banlanıyoruz.2 zıt fikirde uzun uzun alıntılama olduğu zaman,polemik oluyor ama diğer türlü de yazacağımız şeyleri yazamıyoruz bazen içimizde kalıyor.Hele bir de ilk karşı taraf seni alıntıladıysa,sen ona cevap verirken banlandıysan çok sinir bozucu oluyor:KK53:

Ben uzun zamandır kk deyim. 1 kere yedim ceza ama değer. Yani demesem ben çatlardım. O yorumu aynı şeyi yapan tüm kadınlar için yazmıştım.

bazı üyeler yüzünden oluyor
bir konuda tartışıyorsun sonra kadın aklında tutuyor nickini başka bir konudaki yorumuna saldırıyor falan filan saçma sapan şeyler
yani burda bile kin tutan tipler var ya . sanal alemde . insanlar çok ciddiye alıyorlar . yok canımı yaktın yok bilmem ne . bide çete krmuşlar burda arkadaşları falanda geliyor kavgaya . artık yazmıcam bdvye zaten .

Bingo :KK9::KK9:
Ama onlara bi sey olmuyo tabi. :KK51:

Cok tatlısın sen ya, bende cok banlanırım uzun süre takıldığım Zaman. ama 2 haftada çokmuş be, o Nasıl ban müebbet gibi :) baya ana avrat düzmü gittin nettin :KK70:

Ben de sürekli irrite edici konuşan ve damara basan üyelerin neden hala gezindiğini anlamıyorum. Sürekli ona buna sataşanların süresiz banlanması daha adil olurdu cevap verenle birlikte banlanacaklarına. Hakaret edene, başlatana ve bazı değerlere saygısızca saldıranlara cevap verip aynı kefeye konmak can sıkıcı.

O ota .oka saldiranlari bende anlamiyorum normal hayatta yapamadiklarini yapiyorlar gibi geliyo klavye ya salla gitsin ama bazi konularda cidden hakli olanlarda gidiyo adaletsizlik burda

Bende tartışmaya izin verilmesini istiyorum.Tabi ki kimseye hakaret etmeden,üslubu bozmadan.Biriyle tartışıyoruz diyelim,bir kaç yorumdan sonra polemik oluyor banlanıyoruz.2 zıt fikirde uzun uzun alıntılama olduğu zaman,polemik oluyor ama diğer türlü de yazacağımız şeyleri yazamıyoruz bazen içimizde kalıyor.Hele bir de ilk karşı taraf seni alıntıladıysa,sen ona cevap verirken banlandıysan çok sinir bozucu oluyor:KK53:

Polemik evet yahu konusamayacaksak neden yorum yapiyoruz bazilari gercekten kulagiyla dinlemiyor ,gozuyle okumuyor,baska taraftan anliyor lafi anlarmaya calisiyosun hop polemik,uslup nedir ayrica kufur degil bir sey degil destur cekiliyor koskoca insanlara ..
Simdi de orgutlemekten gidicem mapusa :110:

Ben de sürekli irrite edici konuşan ve damara basan üyelerin neden hala gezindiğini anlamıyorum. Sürekli ona buna sataşanların süresiz banlanması daha adil olurdu cevap verenle birlikte banlanacaklarına. Hakaret edene, başlatana ve bazı değerlere saygısızca saldıranlara cevap verip aynı kefeye konmak can sıkıcı.
Daha çok katılamazdım. :KK19:

Bikere ban yiyin ce evde kk krizi tutuyor. Ondan sonra otomatik süzgeçten geçiriyorsun. Bazen yazıyorum ama tekrar siliyorum işte :)

Hicte silemicem valla ,bazilarina az bile soylenenler ..He canim ho canim olmuyo

Polemik evet yahu konusamayacaksak neden yorum yapiyoruz bazilari gercekten kulagiyla dinlemiyor ,gozuyle okumuyor,baska taraftan anliyor lafi anlarmaya calisiyosun hop polemik,uslup nedir ayrica kufur degil bir sey degil destur cekiliyor koskoca insanlara ..
Simdi de orgutlemekten gidicem mapusa :110:
Hahaha:KK53: Ya ama gerçekten öyle bazılarına laf anlatamıyorsun,açıklayana kadar uzun uzun yazman gerekiyor bu sefer polemik oluyor.Ben mesela yazarken her zaman üslubuma dikkat ederim.Bugüne kadar kimseye hakaret etmedim,saygısızlık yapmadım.1 kez banlandım o da polemiktendi.Bazen öyle durumlar oluyor ki durup dururken kadın alıntılıyor mesela,cevap veriyorsun ters ters konuşuyor,saracak yer arıyor.Bu sefer sende gidiyorsun onla birlikte.Mümkün olduğunca kendimi tutmaya çalışıyorum ama insanız bizde sonuçta dayanamıyoruz yani.Bence siyaset bölümünde ki serbestlik buraya da gelmeli.Kimse kimseye hakaret etmesin,terbiyesizlik yapmasın ama uzun uzun konuşabilelim,fikirlerimizi yazabilelim.

gecen yeni uyenin biri bana resmen durduk yere saygısızlık yapıyor, alıntı yapıp bildigin saldırıyor, hakaret ediyor.. millet de şaşırdı, derdi ne diye.. kibledim, hatta msj attım yönetime.. ben de banlanmışım, ki asla hakaret filan yok bende.. ikimizi de banladılar.. ama o yeni uye oldugundan 1 gunde dönmüş, ben yaklaşık 1 hafta kilitli kaldım, daha önce banlarım oldugundan.. bilemiyorum

2 hafta ne ben bir kere 3 ay banlanmistim :) çocuk doğunca performansımı yitirdim

Back
X