ban yemek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela bu açtığınız konu banlanmanıza sebep olabilir. Neyse iyi oldu bu şekilde anlamış olursunuz. :KK5:
Ya ne bileyim ben :KK70: kaldırılmıyor da konu. Kurallar sayfasını da okudum göremedim ban ile ilgili bir şey, herkes ban yedik ban yedik diyor. Neyse anladım şimdi, yeniyim ya öğreniyorum ben de. Neyse meşgul etmeyelim daha fazla burayı çenem de düşük yazmıyım diyom. kaldırılmıyor mu bu konu ya? :)

Mesela gecen banim sundandi kadinin biri beni burda tehdit etti, bulasti bana.. benle ugrascakmis bla bla😏 hala bekliyorum gerci.. kadini rapor ediyorum isteyen herkes herkesi tehdit edebilir mi ya😏 ya kazen ya mune aciklamaya yazmislarki, biz napalim polise git😂😂 ban verirken oyle olmuyo ama😂😂

Siteye girip ban yediğini gördükten sonra da ufak bir şok dalgası sarar bedenini dünya başına yıkılır adeta oha gene ne yazmışım ben ya diye son yazdıklarını gözden geçirirsin, kızarsın, bi daha girmicem bu siteye dersin. Banın kalktığında da yav niye banlanmışım ona bakıp çıkayım bi daha da girmicem dersin sonra giriş o giriş bi dahaki banına kadar saplanır kalırsın buralarda

Siteye girip ban yediğini gördükten sonra da ufak bir şok dalgası sarar bedenini oha gene ne yazmışım ben ya diye son yazdıklarını gözden geçirirsin, kızarsın, bi daha girmicem bu siteye dersin. Banın kalktığında da yav niye banlanmışım ona bakıp çıkayım bi daha da girmicem dersin sonra giriş o giriş bi dahaki banına kadar saplanır kalırsın buralarda
Bi kere kac hafta once yazdigim birseyden ban almistim, ona gore😂

Ya ne bileyim ben :KK70: kaldırılmıyor da konu. Kurallar sayfasını da okudum göremedim ban ile ilgili bir şey, herkes ban yedik ban yedik diyor. Neyse anladım şimdi, yeniyim ya öğreniyorum ben de. Neyse meşgul etmeyelim daha fazla burayı çenem de düşük yazmıyım diyom. kaldırılmıyor mu bu konu ya? :)
Sakın silmeye kalkmayın o da ban sebebi😉

Profesyonel banlananlardan,ban’a dair her şey. :deli:
Nasip etme yareppim:KK70:

Benim hiç ban'ım olmadı kiiii. (küçük Emrah bakışı):işsiz:
"Benn yetiiim ben öksüzzzzz" 😜
Öyle güzel açıklamışlar kii yemiş kadar oldum ben de.:KK53:

Mesela gecen banim sundandi kadinin biri beni burda tehdit etti, bulasti bana.. benle ugrascakmis bla bla😏 hala bekliyorum gerci.. kadini rapor ediyorum isteyen herkes herkesi tehdit edebilir mi ya😏 ya kazen ya mune aciklamaya yazmislarki, biz napalim polise git😂😂 ban verirken oyle olmuyo ama😂😂
Şu an kaç gündür buradasın ? Sende ortalama 3 gün sonra ban oluyor o da biraz sessiz kalırsan.

Anlatmayalım da supriz olsun. Suprizi kaçar sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X