bana ABLANIZI anlatın... (:

canım ablam gel dedim geldi onca yolu :))
karşıki koltukta sızmış uyuyo şimdi <3 <3

ben bebekken birkaç kere beni boğma girişiminde bulunmuş olsa da şuan ikinci annem gibidir. :) çocuğum gibi seviyorum seni der.işten gelir bugün seni çok özledim der ve sarılıp öper canım ablam :)

herşeyim... yeri gelir ben abla olurum ona..zaten aramızda 1.5 yaş var aynı sayılırız:29::29:

Ablaammm benim canımın içiii,iyi ki var..kolum kanadım herşeyimm:16:
Ama gurbetiz birbirimize,o tee Almanya'da ben Türkiye'de,çok özledimmmmm:14:

Çok seviyorum ablamı ikimiz de gurbette olsak da sürekli haberleşiriz,her şeyimizi anlatırız birbirimize :16:
aynı ortamda olduk mu kavgammız,tartışmamız kaçınılmazdır ama hemen de barışırız :1:

Kız kardeşim var 17 yaşında ,arada tartışsakta en iyi dostum o dur.İnsanın canından kanından bi sırdaşı olması cok iyi en azından seni arkadan vurmaz.O yönden cok güvenirim herşeyi paylaşırım onunla hatta benim yüzümden cok azar yediği olmuştur babamdan :1:

tek kızım çok kötü:( annemle aram çok iyidir hatta oda keşke kız kardeşin olsaydı der üzülür yinede çok şükür beni seven düşünen ailem var o yüzden şanslı hissederim kendimi:D ve her istediğim hemen alınır aman kızım bitane osuda olsun busuda olsun derler;) çok yakın ablam var her zaman yanımda olmaya çalışır ozaman ablası olanlar çok ballı diye düşünürüm ablaların kıymeti bilinsin bence;)

ben ablayım, benden 8 yaş küçük bi kız kardeşim var..
o benim en güçlü yanım ve en zayıf noktam .. :29:

ablamı çok sewerim ama o küçük oglanı dogurduktan sonra daha çok sewdimmm

teyzesinin paşası yerimmmm en onu:54::54::54:

ABLAM MI
ayol hangi birini anlatayim
1 degil
2 degil:44:
tami tamine 3 tene ablam var :37: ( ay cok özelim :21: )

her birinin özel yeri var tabiki göynümüzde :16:
1 nömre cok ablalik yapmak ister, sever, hediyeler alir sagölsün :8:
2 nömre tabiri caizse anne gibidirde, daha cok dertlerimi düsüncelerimi paylastigimdir :31:
3 nömre beraber uyudugum, beni bebegi gibi sevip, sabah beni görünce bebegini görüp , ay sen mi geldin diye sevendir :emir_bebek:

cok bagliyizdir birbirimize, iyide anlasiriz.. biz birbirimize cogu zaman yeteriz.. bu yüzden cok fazla arkadaslarimiz yoktur zati :32:

Benim dünyalar güzeli bi ablam var. türkan şoray gibi gözleri var maşallah.. yanyana geldiğimizde bizi görenler beni abla sanıyor, 30unda aramızda 6 yaş var ama minyon tipli ufacık bişey =) dünyalar tatlısı, bi dili var aman aman.. kayınvalidem ablamla tanıştığı zaman çok sevdi çok ısındı, kayınpederim "burcuya benziyor mu ablası" diye sorduğunda kayınvalidem boş bulunup " ayy yook hiç benzemiyor ablası çoook şeker çoook tatlı insanın alıp içine sokası geliyor" dedi :9: çok gülmüştüm. evet ben yapı olarak daha ciddiyim daha soğuğum, ablam tam tersi. kendisini sevmeyen yoktur, inanılmaz bir arkadaş çevresi var. her konuda zıtız, aynı burçtan olmamıza rağmen. daha çok ben abla gibiyim o da yaramaz kız kardeşim gibi =)) ama şu bi gerçek ki sırtımı gözüm kapalı dayayabileceğim 4 insandan biri o =) iyi ki var onunla gurur duyuyorum. onca sıkıntıya güçlüğe rağmen ayakta dimdik duruyor. evlenip boşandı ne acılar çekti ama dimdik durdu bu hayatta.. lise mezunu olmasına rağmen kariyer yaptı, son derece hırslı ve çalışkandır. sevgi doludur yüreği.. ne zaman tökezleyip düşecek gibi olsam hatrıma ablamın gücü gelir, güç alırım onun varliğindan gücünden.. 2. annem benim.. kurban olurum ben ona.. onu ne kadar sevdiğimi eski eşiyle boşanırken anladım. eski eşi boşanmak istemiyordu arabayla ablamın işyerine gidip biraz konuşalım diyerek kaçırmaya kalktı yolda bizi aradı ablam, eski eşi de bağiriyordu ailen hiç bişey yapamaz bu saatten sonra diye ! ben de banyodan yeni çıkmışım, telefonda o sesleri bağirişmaları duydum, ablamı hırpaladı o an tlfnu kapatsın diye, ben havluyla kendimi sokağa nasıl attım "dayıııııı yetişşş bişeyler yap" diye çığlık çığlığa nasl bağirdim.. nasıl canım yandı o an anlatamam, duygularımı tarif bile edemem :43: çok şükür boşandı kurtuldu ama hala bende biyerler acır ablamın o zamanki sıkıntıları aklıma geldikçe, ve severek boşandılar, ağlaya ağlaya ayrıldılar.. çoook güçlü bi kadın benim ablam çoook

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okuyunca duygulanıp ağladım. benimde bir ablam var benden 15 yaş büyük o benim ikinci annem onun hakkını ben ne yapsam ödeyemem.O benim sırdaşımm dert ortaşım herşeyim bana hep evladım yavrum diye hitap eder. çocuklarından ayırmaz beni. abimi kaybedince dahada kenetlendik birbirimize ama ne yazıkki ayrı şehirlerdeyiz. ben hep derdimki insan sevdikleriyle bir arada yaşamayınca ne çıkar yaşamaktan. ama öyle olmuyor tabiki kadermi diyim ne diyim bilmiyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okuyunca duygulanıp ağladım. benimde bir ablam var benden 15 yaş büyük o benim ikinci annem onun hakkını ben ne yapsam ödeyemem. O benim sırdaşım dert ortağım herşeyim bana hep evladım yavrum diye hitap eder. çocuklarından ayırmaz beni. abimi kaybedince dahada kenetlendik birbirimize ama ne yazıkki ayrı şehirlerdeyiz. ben hep derdimki insan sevdikleriyle bir arada yaşamayınca ne çıkar yaşamaktan. ama öyle olmuyor tabiki kadermi diyim ne diyim bilmiyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..

Sık Sık Geleceğim Bir Konu..
Bende Abladan Bol Ne Var ki.. :16:
Allah Hiç Birisinin Yokluğunu Hissettirmesin..

Back
X