Gebeliğe Hazırlık Bana acil destek olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
Kızlar selam ,

Cok konu actım ama dönen olmadı o yüzden böyle yazdım ki belki gören dikkatini ceken olur .

Yumurta takibi yaptırdım ;

Reglimin 13. Günü 12 mm cıkan yumurtam reglimin 15. Günü yani dün 15 mm cıkfı . Bugün tekrar kontrole gittm yumurtan catlamış dedi . Dün aksam ağrı hissettim sanırım o zaman . Dün değerlendiremedik ama salıyı değerlendirdim . Bugünğ değerlendirsem tutma ihtimali var mı ? Bu arada ovülasyon yaptım bugün test pik

Eklentiler

• 34201285-2DEC-44CB-83F7-C90E32085271.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 38
Hergün değerlendirmeyin zaten. Sperm 3 gün canlı kalabiliyor. Bir gün arayla ilişki yaşamanız daha iyi olur. Eğer pik gördüyseniz bugünü değerlendirin yarını boş geçin ertesi günü değerlendirin. Silikleşme gördüğünüzde çatlama olmuş demektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence bugünü de değerlendirin.

Sperm soru u yaşamıyorsanız bugünü de değerlendirmenizi öneririm fakat bi sorum olacak. Yumurta çatlamış ise test nasıl pik oluyor? İkinci bi yumurtlama oldu o zaman

İnanın bende anlamadım öğlen yaptığım test yukarıda şimdi yaptığım test ekledim . Salı değerlendirdik bugün ve yarınındeğerlendireyiö diyorum. Sperm sorunu yok . Bu testte catlamış oluyor ama dün aksam ve sabah sağ kasıpımda sancı hissettim

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…