• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PİK VE ÇATLAMA ACİL YORUM YAPAR MISINIZ

Blgblgyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
9
0
1
26
Merhabalar :) ovülasyon görselimi ekledim sizlere döngümün 11. Gününde yumurtlama dönemine girdim. O gün ilişki yaşandı ilişki esnasında da velimin altında yükselti vardı eşimde bir süre içeride kaldı. 12. Günde pik gördüm ama saat 22.30da. T çizgisi daha koyu fotoğraftada var. Yani dün gece ilişki yaşayamadık eşim uyuyakaldı ama sabah kalktığımızda ilişki oldu. Az önce Saat 15:30ta test yaptığımda yumurtamın çatlamış olduğunu gördüm. Yani size sorum olacak benim lütfen yardımcı olun 9 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz bu ay ilk ovülasyon denemem. Yumurtlamanın pik günü ilişki olmadı pik olmasına çok yakın zamanda oldu ve bu sabah oldu bu sabah ilişki olduğunda büyük ihtimalle yumurtam çatlamıştı. Sizce gebelik mümkün olabilir mi? Yumurtlama gününde döllenme oluyor diye okudum ama bir çoğunuzda çatlama olmadan döllenme olmaz diyor. Yardımcı olur musunuz rica etsem yaşım 28 bu arada.

Eklentiler

• IMG_8326.webp
    IMG_8326.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 5
Yok mu yardımcı olabilecek biriiii bu heyecanlı kız kardeşinize. Bu arada ovülasyon tarihim ile uygulamadaki tarihim aynı adetim de düzenlidir ama hamile kalamıyorum. Alkol tüketiyordum bir buçuk aydır hiç içmedim her şeyime de dikkat ediyorum eşim de aynı şekilde

Back