bana acil yardım edin lütfennnnnnnn

ben vajinismus olup aşılamayla hamile kalan birini tanıyorum....Symslow 2. aşılamasında hamile kaldı...şu anda 6 haftalık falandır herhalde....onun yazıları "aşılama yolunda tecrübelerimiz" kısmında yazıyor...bulmaya çalış...Allah kolaylık versin...

su damlası
bride fikrini yazmış bu kadar sert çıkmana gerek yoktur.
insanlar iyi yada kötü fikrini söyleye bilir.evet vajinusmus değiliz ama bir evlilikte cinselliğimizi ve cinselliği yaşayan insanlarız .acı ama sizde bunu anlayamazsınız, üzgünüm.

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ayy ne büyük mutluluk ..resmen seks düşkünüyüm diyosun yani yuh beeeeeeeeeeee k........ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu siteye değilde sen balka sitelerde fink at canımm.hadi canım hadi kışkış

arkadaşım maaşallah ya...bunca zamandır bu siteyi okurum şu mesajın gibi bi msj okumadım...bence asıl senin burada işin yok...helede aktüel gibi bi insana yazmışsın...ne söylemişki sana bu terbiyesizliği ve hakaretleri hakedecek...nasıl bi ahlak senin ki...namuslu insanları nelerle suçluyorsun....yazıklar olsun valla...
MODERATÖRLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM....böyle insanlar aramızda olmasın lütfeeeeen

böyle tuhaf konuşmalar çok çiirkin,lütfen arkadaşlar karşımızdakilere saygılı olalım,karşındakine saygılı olmak kendine saygılı olmaktır,2 yanlış 1 doğru etmez unutmayalım,çok ayıp çok yazık.

su damlası çok ayıp etmişsiniz doğrusu.Burda herkes her konu hakkında düşüncelerini söyleyebilir.Bunları olgunlukla karşılamak gerek beğensenizde beğenmesenizde .Saldırgan tutumunuz hiç hoş değil .Ayrıca yazılanlarda da yanlış bişey yok bence.Lütfen sakinleşip bi kez daha okuyunuz.Aktuel ve Bride nin düşüncelerine de katılıyorum ayrıca çok güzel yazmışlar.

Arkadaşlar valla ben çok sinirlendim...şok oldum okuyunca..birbirimizi tanımıyor olmamız bize her istediğimizi söyleme, hakaret etma hakkı vermezki...daynamadım valla sert çıkmışmıyım biraz bilmiyorum ama çok yakışıksız kelimeler vardı...

Evli bir insanın cinselliğini yaşaması,ya da sekse düşkün olması kadar doğal ne olabilir ki.Zaten evlilikler cinsellik üzerine kuruludur.Doğanın kanunu bu değişmez.Cinsellik yoksa arada çok iyi arkadaş,kardeş olunur.Ama bu forum çoktan aşmış bunları,kirlenmiş,sınırlarını aşmış, bu değerlendirmeleri,yorumları yapmaya gerek bile kalmamış,KK ya yakışmamış

slm arkadaşlar bende 2,5 yıl yapamadım ama şimdi oluyo.çok basit bir işmiş.benim gitmediğim psikiyatri kalmadı hiç bir işe yaramadı.en sonunda kadın doğumcuya gittim.muayene masasına bile yatamadım doktor vajinal ultrason cihazını verip sen kendin dene diye gitti.zaten onun öncesinde parmak egzersizleride yapıyodum ama çok başarılı değildi.ardından hergün vajinal ultrasona gittim muayenehaneye ve aşılama yaptırdım baktım ki her geçen gün ultrasonda kendimi daha rahat bırakmaya başladım ve acı olmuyodu.aynı şekilde eşimle evde denedik ve ilişki oldu.inanın ki en ufak bir acı yok.yapmasam ben yapamazdım eşime bile yaklaşmıyodum ben ama şimdi ne kadar basit olduğunu gördüm.elinize iğne batsa daha çok acır valla.bence dediklerimi deneyin sizde umarım fayda bulursunuz.

Back
X