Bana acıyorlarmış

İnanın yüzüme karşı byöle yapanlar kendileri de sınavlara çalışan, genelde okulda benden daha az başarılı, okulu uzatmış kuzenlerim, kanseri metastazs yapmış, kendi kızı lisede benim ksdar başarılı olmayan komşumuz falan. Ben zamanında hiç kimseye hava atmadım, kimseye üzülmedim acımadım da ama bsna üzülen ne gikmetse bayağı fazlaymış. Nasıl bir vefa işe bakın ki.
Takılmayın böyle şeylere
Dipnot: herkes kanser olabilir. Örneklerinde bunu kullanmamanı tavsiye ederim bir ablan olarak

Takılmayın böyle şeylere
Dipnot: herkes kanser olabilir. Örneklerinde bunu kullanmamanı tavsiye ederim bir ablan olarak

Ben de onun için üzülüyırum ama onun yaptığını ona yapmıyorm. Bununiçin verdim örneği. Can skmanın ne kadar tehlikei olabileceğini vurgulamak için. Gidip yüzüne karşı onaçpk üzülüpümü söylesem kıysmet kopar.

İşsiz kalan her birey aynı şeyleri yaşar. Ancak hem üzülüyorlar hem bana bakıp keyifleniyorlar demeniz bana biraz ruh halinizin sıkıntılı olduğunu düşündürdü. İnsanlar çok kötü niyetli değillerse iş arayıp da bulamayan insanlara üzülürler.
Evet insanlar üzülebilir fakat ikide bir bunu yüze vurmakta karsı tarafı üzmekten baska bi işe yaramaz ki bazı insanlar bilerek belaltı vurmaktan hoslanırlar

Merhaba Beni üzen bir şeyler var içimi dökmek istedim.teşekkürler.

24 yaşındaym, 21 yaşmda mezun oldum. Mezunnolduktan sonra 1 yıl çalıştım, şu an sınavlara giriyorm. Geçen sene çok istedipim bir kurumun mülakatında elendim, çok üzüldük ailecek.
Şu an evdeyim. Kpss ye hazırlanıyorum. Malesef beni üzen şey çevremdeki insanların bana davranışı. Arkamdsn benim için çok üzüldüklerini söylüyorlarmş. Ben zaten her sıkıntıyı içimde yaşıyorum kimseye belli etmiyorum, acınacak halde davranmıyorum ama insanların akrabalarımın komşuların arkamdan böyle konuşmaları ,böyle davranmaları beni çok rahaysız ediyor. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Benim derdim bana yeterken çok üzülsem de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Neden böyle yapıyorlar çok rahatsız oluyorum. Sanki bana bakıp keyifleniyor akraba eş dost. hiç samimiyetleirne inanmıyorum. Onların acımasına ihtiyacım da yok. Sadece moralimi bozuyorlar. Artık Kimseyi görmeden evde oturmak istiyorum insanalar bana böyle davrandıkça. :KK43:

Dışariıdayım parmaklarım üşüdüğü için kötü yazıyorum kusura bakmayın.
Akraba eş dost evet üzülebilir senin için lakin ince bir nokta var ikide bir bunu yüzüne söylüyolarsa bu bilerek bealtı vurmaktır.maksat kırmak üzmek bazıları keyif alır böyle şeylerden

Vallaha milletin yerinde olsam fazla büyük konuşmam. Bugün Türkiyenin ekonomisi ilgili bir kaç yazı okudum. Yarın kimin işsiz kalacağı hic belli olmaz. Millet kendi işine baksın. Dik durun

Vallaha milletin yerinde olsam fazla büyük konuşmam. Bugün Türkiyenin ekonomisi ilgili bir kaç yazı okudum. Yarın kimin işsiz kalacağı hic belli olmaz. Millet kendi işine baksın. Dik durun
Ben çok çalışıyorum arada morali m bozuluyor ama kendimi motive ediyorjm bir şekilde. Umudu olan motivasyona ihtiyacı olan birne çok üzülmenin ne manası var anlayamıyorum. Cidden afınacak haldeyim herhale dedirtiyorlarö

Keşke öyle yapsalar. Kimseyle görüşmek istemiyorum arfık bu insanlar yüzüne. Hele bir de yüzüme üzülerek bakıp gülümseyen kuzenlerimin ağzının üstüne bir tane patlatmak istiyorum. Her yerde hakkımda çok yazık emekleri hep boşa gidiyor. o kadar yıl çalıştı hala evde çalışyor diyorlarmış.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Hayatta bir hedefi olmayan öylesine yaşayıp gidenler verilen emeğin kıymetini bilmiyorlar. Sen onlara takılma, laf ettiklerinde de yapıştır cevabı. Kibar olunca ezik zannediyorlar. Hiç çekme lafını senden kıymetlisi olmaz

Üzüldüğünüz birine,ona acınası bir durumda olduğnu hissettirmek ve daha çok üzmek normal mi yani benim ruh halim iyi değise? Evet ben mülakatta torpilim olmadığı için elendim, benden düşik puanlıları aldılar. Böyle olunca üzülen birinin yüzüne karşı acımak, daha başarısız hissettirmek normal mi oluyor lütfen cevap verin

töbest bir mesajı üç kere alıntılamak nedir? Sizinle aynı fikirde olmayan her insana aynı şeyi mi yapıyorsunuz? Belki böyle davrandığınız için üzülüyorlardır size.

Aynı yollardan geçmiş bir insanım. Aylarca iş de aradım, sınavlara hazırlanıp yüksek puanlarla da elendim, bana da acıyanlar üzülenler oldu ama kimseye bana üzülmeyin demedim. İnsanların duygularını kontrol edemeyeceğime göre bunu yapmam saçma olurdu zaten.

Sınavlara da hazırlansanız, mülakat da bekleseniz şu an işsizsiniz. Ve insanlar işsiz insanlara üzülürler. Eskiden bana üzülüyorlardı, şimdi ben başkalarına üzülüyorum. Hatta size de üzüldüm. Umarım en kısa zamanda hayırlı bir kapı açılır önünüze.

Insanlar kendi perisanliklarina bakmadan baskalarina aciyor gibi yaparak DESARJ olurlar. Bu kendilerini daha iyi hissettirir.
3 aylik omrunuz kalmadigina gore "acinacak hic bir durum yok". Gayet guzelce emek vermissiniz karsiligini beklemektesiniz....
Ah be insanlar ...sizden adam olmaz

Siz hala oğrenemediyseniz bakıyor ama gormuyorsunuz demektir. Bızım ulkemızde ınsanlar bilhassa kadınlar dramı cok sever. Bırının bosanmasını, bırının atanamamasını, bırının cocugunun olmamasını ve sebebını, bırının evi terk etmesinii vs vs konusmaya bayılırlar..
Bunları konusurken uzuluyormus acıyormus gibi ifade takınırlar yuzlerıne fakat içten içe keyiflenmelerini kendilerine bile itiraf edemezler. Çoğunlukta olan ve genel itibariyle eğitim seviyesi düşük bu insanlar hiçbir güzelliği başarıyı bu denli konuşmazlar. Onlardan küçük harfle bahsederler. Geçiştirirler. Hatta genelde söz etmezler.
Boyle insanları çok da kaale almamak lazım. Onları dinliyormus gibi yapabılırsınız. Kulak asmayın. Benım babanem sulalede tek okuyan torunu olmama ragmen bundan bır defa kıvanc duymamıs, benım sehır dısında evde kalıyor olmamı 4 yıl boyunca konusmus, dedikodumu yapmıs, mezun olduktan sonra hala babanın paralarını yiyorsun demiş bir kadın. Üstelik kendiaine babam bakıyor.
Değişik değişik tipler var ne yapalım. Ona tak buna bozul suna içerle.. İşimiz mi yok. İsteyen istedigini konussun. Sizi yalnızca fikirlerine değer verdıgınız ınsanlar etkilemeli.
Orneğin hayatta en cok anne babamızı severızö ama ben annemın yonlendirmesiyle hiçbir zaman tercihte bulunmam. Cok ugrasır halbukı.. Rtkilemeye calısır. Fakat bıraz cahil. Bır sekilde cahıl kalmıs bırakılmıs hayatta. Canımı istese verırım. Sevgi baglılık ayrı. Ama sırf annem diye hayatımın donum noktalarındakı kararları ona bırakamam. Demek istedigim konu komsu akraba kim ki kafanıza takıyorsunuz. Herkes kendı hayatındakı acınası noktaları dusunsun. Cunku hepımızın var.

21 yaşında üniversiteye başlayan veya başlatamayan çok insan var. Çevredeki saçma sapan insanlar sizin hassasiyetinizi kullanmaya çalışıyor. Sizin üzülecek bşr durumunuz mu var? 40 yaşında, 30 yaşında atanamayan bir sürü öğretmen var, intihar edeni oldu. İnşaat işçisi olarak çalışanı var, Suriye’de tıp öğrencisi olup burada fabrikada işçi olarak çalışan insanlar var. Kimin ne dediği önemli değil de siz bu gereksiz negatifliği bir kenara bırakın. Siz hassas göründükçe her gereksiz insan bunun üzerine oynayacak.

Kpssye özel değil.iş arayan veya herhangi bir sınava çalışana bende üzülüyorum.en güzel yıllar okumakla geçiyor üstüne birde okul bitti bir nefes alalım derken sınav üstüne sınav.İş bulamama olasılığı...kendim olsam kendime de üzülürüm.üzülmeleri garip değil yani.kötü niyetlilerse üzülecek birşey yok ben halimden memnunum deyin geçin elalemin ağzı torba değiş ki büzesin.onlar hep konuşacak birşey bulur.

Merhaba Beni üzen bir şeyler var içimi dökmek istedim.teşekkürler.
21 yaşmda mezun oldum. Mezunnolduktan sonra 1 yıl çalıştım, şu an sınavlara giriyorm. Geçen sene çok istedipim bir kurumun mülakatında elendim, çok üzüldük ailecek.
Şu an evdeyim. Kpss ye hazırlanıyorum. Malesef beni üzen şey çevremdeki insanların bana davranışı. Arkamdsn benim için çok üzüldüklerini söylüyorlarmş. Ben zaten her sıkıntıyı içimde yaşıyorum kimseye belli etmiyorum, acınacak halde davranmıyorum ama insanların akrabalarımın komşuların arkamdan böyle konuşmaları ,böyle davranmaları beni çok rahaysız ediyor. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Benim derdim bana yeterken çok üzülsemde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. çok rahatsız oluyorum. hiç samimiyetleirne inanmıyorum. Onların acımasına ihtiyacım da yok. Sadece moralimi bozuyorlar. Artık Kimseyi görmeden evde oturmak istiyorum insanalar bana böyle davrandıkça. :KK43:

Dışariıdayım parmaklarım üşüdüğü için kötü yazıyorum kusura bakmayın.
24 mu 25 mi neydim mezun olduğumda
Kimse bana acımadı
Çevrenizdeki insanlar kötü niyetli ya empati yapmayı beceremeyen düşüncesiz insanlar...
Aldırmayın lutfen

İşsiz kalan her birey aynı şeyleri yaşar. Ancak hem üzülüyorlar hem bana bakıp keyifleniyorlar demeniz bana biraz ruh halinizin sıkıntılı olduğunu düşündürdü. İnsanlar çok kötü niyetli değillerse iş arayıp da bulamayan insanlara üzülürler.
Birde bunun çekemeyen insanlar boyutu var benim kız kardeşim 25 yaşında atandı memurluğa benle konuşan samimi bir kaç arkadaşım benden uzaklaştı diyor kıskançlıktan ..

Back
X