Bana akıl verin Allah rızası için...

Bak sakın gelse bile bi umut diyip barışma nişanlanma. Çünkü ben yaptim olanlar bunlar.

Sana akıl değil ödül vermeliyiz, kurtarmışsın kendini büyük hatadan dönmüşsün,

Kurtulmuşsun canım. Böyle adamla ömür mü geçer? Senden uzak olsun. Sevme konusuna gelince tabii ki seversin. Kimler kimlerden vazgeçip evlenip mutlu oluyor

Kardeşim aynı sıkıntıları bende yaşadım en dogrusunu yapmışşsın sevmek konusuna gelince rabbim karşına gönlüne göre biri çıkarsa sevebilirsin tabi şuankı yaraların için zamana ihtiyacın var zaman herseyın ilacı

Seversin. Böyle bir saygısız huysuz rezil bir adama tekmeyi vurunca kalbinde onla gitmiyor canım. Bir süre ağlar sonra daha güzel daha temiz daha iyi kişilerler gülersin. Bunla kalırsan ama bir ömür otur ağla. Hayatını şimdiden bok etmiş. Evlenince aldatılır,hatta dayak yersin haberin olsun. Beni dinle aklını kullan bitir işini kim ki o sana küfür edecek. Zavallı terbiyesiz bir adam.. kim böyle bir adamın karısı olmak ister iğrenç! KENDİNE YAZIK ETME

seversin başka birini iyi ki ayrıldın huylu huyundan vazgeçmez.

Tabiki sevebileceksin. Elbette gözünü onunla açtığın için acı hissetmen çok normal ama giden yılların yaşayacağın yıllardan az.
O sebeple mutlu olacağın sana saygılı seven biri ile birlikte olursun inşallah

kendinize saygınız varsa böyle birisiyle sakın barışmayı bile düşünmeyin.

Annene söven birisiyle evlenmeyecektin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…