- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
sen derken?Sen öyle gelmişsin belli
arkadasim misiniz da sen diye hitap ediyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen derken?Sen öyle gelmişsin belli
Arkadaş çevresini değiştirdi sadece eşli ev toplantısı yada pikniklere katılıyoruz il değiştirmek için işte bakıyor aslında sadece bu konu için doktora gitmicem ben kullanmıyorum artık diyo... ona inanmam için sürekli evde duruyor markete bile benimle gidiyor15.000 bin civarı bir miktar ile bi çip takılıyoMuş madde bağımlısı kisilere o çip ile uyarılymş o maddeyi bünye istemyms çok dogru anlatamiyor olabilirim önce maddeyi kandan temizliyolarms sonra o çip takılıyomus siz detaylı araştırın lütfen yanlış yönlendirmek istemem madem seviyosunuz anlaşıldığı üzre bırakmak istemiyorsunuz yoksa bunu çoktan yapardınız bu yolu deneyin bi tanıdığımn oğluna yapıldı bu uygulama işe yarıyomuş oortam hatta il değiştirmelisiniz bence birde çünkü buna iten kişiler muhakkak vardır o illet vücuda girince de sürekli ister ortam değişikliği sağlam bir tedavi ile insallah düzelir allah yardimcisi olsun sizinde onun da inşallah
Evet o şu bu sıfat zamiri kullanmalıyım hangisi olsunsen derken?
arkadasim misiniz da sen diye hitap ediyorsunuz?
Bu arada insanların dertleriyle eğlenmek zekana kaç ıq katıyorEvet o şu bu sıfat zamiri kullanmalıyım hangisi olsun
Arkadaş çevresini değiştirdi sadece eşli ev toplantısı yada pikniklere katılıyoruz il değiştirmek için işte bakıyor aslında sadece bu konu için doktora gitmicem ben kullanmıyorum artık diyo... ona inanmam için sürekli evde duruyor markete bile benimle gidiyor
Ama bunu araştırıcam belki ikna ederim yani benim için güzel bir umut çok teşekkürlerArkadaş çevresini değiştirdi sadece eşli ev toplantısı yada pikniklere katılıyoruz il değiştirmek için işte bakıyor aslında sadece bu konu için doktora gitmicem ben kullanmıyorum artık diyo... ona inanmam için sürekli evde duruyor markete bile benimle gidiyor
Teşekkür ederim bunu kullanan ve bırakanlarda kişilik değişimi oluyor muAllah yardimcisi ve yardımcınız olsun insallah düzelmistr tam anlamıyla
Teşekkür ederim bunu kullanan ve bırakanlarda kişilik değişimi oluyor mu
Durumunuzla ilgili yazdığım yorumum nedense gözükmemiş. (Diğer yorumum arkadaşımın yorumu ile alakalıydı)Ayrılma konusundaki düşüncemi belirttim gerekirse ayrılırım... evlilikler boşanma üzerine kurulmaz sorunlar aşılamıyorsa boşanılır ayrıca 4 aylık evliyim sanırım belli süre boşanma hakkım bile YÖK! Ama sorunum çözümsüzse tabiki boşanırım işim gücüm yerinde ailem gelinlikle çıktın kefenle gir de demiyor hoş desede ben elimden geleni yaptıktan ve düzenledikten sonra yapacak birşey YÖK ayrıca başka biriyle alay edin cidden tavrınız hoş değil
BURAda herkes ayrıl derken sizin yorumunuz farklıydu bana yolda gösterdiniz bazı anlattıklarınızda artık umutsuzluğa kapıldıkça açar okurum bunu teşekkür ederim hakkınızı helal edinYa neden olsun ki bu sizin elinizde hayata döndürmek ne demek bir insanı ? Mücadeleyi hiç bırakmayın eşiniz çünkü seviyorsunuz da bırakmak gibi bir fikriniz yoksa sağlam bir MÜCADELE gerekli araştırın bol bol inşallah hayırlı sonuçlar elde edersiniz
Yani bıraktığını düşünüyorum çünkü çok değişti çok sinirli agresif küfür baz oldu sigaraya başladı bazen bana bile tahammül edemiyor ama nişanlıyken bunu içtiğinde çok neşeli pozitif ağzından bir kötü laf çıkmayan hiç birşeye tepki vermeyen biriydi şimdi dolaba niye suyu koymadıb diye bile çıldırıyorDurumunuzla ilgili yazdığım yorumum nedense gözükmemiş. (Diğer yorumum arkadaşımın yorumu ile alakalıydı)
Madde bağımlılığı deyince ben çok korkuyorum Allah yaşatmasın kimseye.
Bu konu bence kayınvalidem sinir eşim anlayışsızdan çok farklı. Bağımlı insanlarla ilgili hep olumsuz şeyler okuduğum için ürkütücü geliyor. Ayaklarınız üzerinde duruyorsanızınd tabiki ayrılmak mantıklı olan bence. İlerde çocuğunuz olduğunda sorumluluklarda artacak. O zaman bir çocukta eşiniz olacak gibi.
Yani bıraktığını düşünüyorum çünkü çok değişti çok sinirli agresif küfür baz oldu sigaraya başladı bazen bana bile tahammül edemiyor ama nişanlıyken bunu içtiğinde çok neşeli pozitif ağzından bir kötü laf çıkmayan hiç birşeye tepki vermeyen biriydi şimdi dolaba niye suyu diye bile çıldırıyor[/QUOTE
Açıkçası ben bunu sonradan öğrendim nişanlıyken kullandığını bilmiyordum ne güzel pozitif neşeli biri sorunları büyütmüyor çözüm odaklı anlayışlı merhametli sevecen benide seviyor daha ne isterim ki diyerek evlendim yoksa ben hiç düşünmüyordum evliliği bile görücü üsülü istemeyerek tanışmıştım ama böyle olunca aşık oldum evlendim ama şimdi pişmanım ben başka bir kişilik ve yapıdaki erkeğe aşık oldum şuan yaşadığım durum bambaşka desen ki hala seviyormusun evet seviyorum ben herkese kalbini açan herkesi kalbine alan birisi değilim kalbime girmesi zor çıkması daha zor oluyor maalesef keşke sevmesem onu bırakırdım
Kendisine hayrı olmayan adama ne yapılabilir ki ?Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim birilerine anlatmazsam patlıycağım artık sizlerden bana akıl vermenizi rica ediyorum
Sorunum eşim...
Daha yeni evliyiz evlendiğimin ertesi günü eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim eşyalarımı topladım odaları ayırdım ama ailem destek çıkmadı elalem ne der gelme dediler bende mecburen kaldım sonra bırakacağına dair sözler verdi boşanıp tek yaşamayı düşündüm ama malum Türkiye ailem destek olmadan öyle bir piskolojik çöküşü atlatamamaktan korktum bana korkak diye bilirsiniz ama insan her ihtimali ciddi anlamda düşünmeli ayrılmadan sonrasında bir sürü saçma konular için yalanlarını yakaladım zaman zaman çok kırıcı tartışmalar yaşadık. Hep benim bir süre sonra alttan almam ile barıştık ama çok yoruldum . Eşimin bana karşı saygısı kalmadı hadi bana kavga ederken her küfürü sayması ayrı sürekli araba kullanırken de insanlara küfür ediyor gideceğimiz yol 10 dakika yemin ederim o kadar sürede en az 3 kişiye çok ağır küfürler ediyor en son bugün uyardım güzellikle yanında eşin var ve sen o adamın annesine karısına küfür ediyorsun ben arkadaşın değilim ne bu rahatlık ayıp değil mi hoş mu bu davranışın yapma rica ediyorum dedim sanane sanamı ediyorum karışma dedi bende bir daha edersen arabadan inerim dedim ve daha lafım bitmeden bir bisikletli kişinin üstüne arabayı sürdü ve onada küfür etti sonra al işte ettim dedi bende çek kenara inicem dedim çekti indirdi fuardan geldiğim için çantamda ne cüzdanım ne anahtarım vardı öyle o kıyafetlerle beş parasız kartsız anahtarsız kaldım eve tam 25 dakika yürüdüm şuan konuşmuyoruz oda küs bende
Ben buna hatalarını konuşarak anlatamıyorum kızarak anlayamıyorum küserek anlatamıyorum nasıl davranıcam bilmiyorum sonuçta yeni evliyim arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız?
BURAda herkes ayrıl derken sizin yorumunuz farklıydu bana yolda gösterdiniz bazı anlattıklarınızda artık umutsuzluğa kapıldıkça açar okurum bunu teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Hayat sizinhakkınızda hayırlısı olsun inşallahYani bıraktığını düşünüyorum çünkü çok değişti çok sinirli agresif küfür baz oldu sigaraya başladı bazen bana bile tahammül edemiyor ama nişanlıyken bunu içtiğinde çok neşeli pozitif ağzından bir kötü laf çıkmayan hiç birşeye tepki vermeyen biriydi şimdi dolaba niye suyu koymadıb diye bile çıldırıyor