kaybetme korkusunu yenmessen ilişkin işkenceye dönüşür haberın olsun hem senın hem arkadasın için34:
ya bunu nasıl aşabilirim aynen kaybetme korkusu içinde olduğumdan hala hareketlerimi yanlış anlamasını istemiorum olumsuz durmak istemiorum gerçi bişey yapmıorum hiç ama belki olumsuz dursam daha ii olcak daha ii anlıcak ama şu an için o yürek yok bende belkide cok taze olduğundan çünkü daha bu sabah ayrıldık
kaybetme korkunu yen bunu biliosa zaten eziyet eder sana bende eşimle aynı sınıftaydım ayrılırdık kavgalar bağırmalar küsmeler biterdi ama kesin biterdi kendimizce yüz vermezdim başkalarıyla konuşurdum sinirden çıldırırdı konuştuklarımın yanına gider yasak koyardı benle konuşmamaları için tabi ben bulurdum deli edicek bişey umrumda değilsin gibilerinden sonra tabi sinirden geri gelirdi sonuç 13 yıldır beraberiz 6 yıldır evliyiz nekadar üstüne gidersen o kadar kaçar uzaklaşır tadında davran sen sölemişsin zaten konuşmuşsun top onda
kaybetme korkunu yen bunu biliosa zaten eziyet eder sana bende eşimle aynı sınıftaydım ayrılırdık kavgalar bağırmalar küsmeler biterdi ama kesin biterdi kendimizce yüz vermezdim başkalarıyla konuşurdum sinirden çıldırırdı konuştuklarımın yanına gider yasak koyardı benle konuşmamaları için tabi ben bulurdum deli edicek bişey umrumda değilsin gibilerinden sonra tabi sinirden geri gelirdi sonuç 13 yıldır beraberiz 6 yıldır evliyiz nekadar üstüne gidersen o kadar kaçar uzaklaşır tadında davran sen sölemişsin zaten konuşmuşsun top onda
(burada yeniyim umarım doğru yerde paylaşmışımdır bi yanlışım varsa affola)arkadaslar yaa cok sıkıntıdayım sevgilimden ayrıldım ve çok kesin bi şekilde bitirdiğini söyledi yani daha öncede böle olmuştu kaç defa hemde aynı şekilde kesin bitti demişti ama geri dönerdi hep, bu kez de bitme sebebinde benim suçluluk payım var çok tartışırdık ve bağırıyodum ona bu yüzden barışamam asla diyor kendimi suçlu hissettiğim için pişmanlığımı da söyledim telafi etceğimi de söledim şans da istedim ama boşuna uğraşma diyor yine acı çekecez bu ilişkiden diyor ben ne kadar ısrar etsemde şans için kesinlikle istemem diyor bende kendimi suçlu hissettiğim için ısrarcıyım tabi. şuan olaylar çok yeni ama ne yapcağımı da bilemiyorum, bana akıl verin lütfen!!!
(burada yeniyim umarım doğru yerde paylaşmışımdır bi yanlışım varsa affola)arkadaslar yaa cok sıkıntıdayım sevgilimden ayrıldım ve çok kesin bi şekilde bitirdiğini söyledi yani daha öncede böle olmuştu kaç defa hemde aynı şekilde kesin bitti demişti ama geri dönerdi hep, bu kez de bitme sebebinde benim suçluluk payım var çok tartışırdık ve bağırıyodum ona bu yüzden barışamam asla diyor kendimi suçlu hissettiğim için pişmanlığımı da söyledim telafi etceğimi de söledim şans da istedim ama boşuna uğraşma diyor yine acı çekecez bu ilişkiden diyor ben ne kadar ısrar etsemde şans için kesinlikle istemem diyor bende kendimi suçlu hissettiğim için ısrarcıyım tabi. şuan olaylar çok yeni ama ne yapcağımı da bilemiyorum, bana akıl verin lütfen!!!
Kimse de durup dururken bağırmaz herhalde.
Bazı erkekler de hemen üste çıkarlar ve öyle inandırırlar ki suçlu olduğunuza..
Bence ilişkinizi objektif bir biçimde incelemelisiniz.
aaaah ahhh bizimkide evlilikle sonuçlancak mı bilmiyorum ama maşallah size umarım bende bu günlerimi böle senin gibi hatırlarım ilerdeee
amanın en uzun cıkan kendımı sanıodum heyt be 13 yıl sonunda evlılık olduysa benım ıcınde umut var dmeektır :) nasıl gıdıo peki
üzgün olduğunu belirtmişsin zaten
bi süre çek kendini rahatlayıp sakinleşmeye bak
senin onu kaybetmekten korktuğunu hissetirmekten de vazgeç
seviyorum dedikçe kendini ağırdan satmaya devam edecektir.
biraz akışına bırak ki oda hissetsin sensizliği
evet öyle yapıyorum hatta çok rahatım nedense bugün okulda soranlara cok rahat bir şekilde söledim bittiğini...
çokta takılmamaya çalış yani her sora anlatma bence
prim verme insanlara
onun kulağına gitmesini pek sağlama
derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?