• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin çünkü bende akıl kalmadı artık ne yapcağımı şaşırmış durumdayım

elif_mn89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
23
0
36
Gaziantep
(burada yeniyim umarım doğru yerde paylaşmışımdır bi yanlışım varsa affola)arkadaslar yaa cok sıkıntıdayım sevgilimden ayrıldım ve çok kesin bi şekilde bitirdiğini söyledi yani daha öncede böle olmuştu kaç defa hemde aynı şekilde kesin bitti demişti ama geri dönerdi hep, bu kez de bitme sebebinde benim suçluluk payım var çok tartışırdık ve bağırıyodum ona bu yüzden barışamam asla diyor kendimi suçlu hissettiğim için pişmanlığımı da söyledim telafi etceğimi de söledim şans da istedim ama boşuna uğraşma diyor yine acı çekecez bu ilişkiden diyor ben ne kadar ısrar etsemde şans için kesinlikle istemem diyor bende kendimi suçlu hissettiğim için ısrarcıyım tabi. şuan olaylar çok yeni ama ne yapcağımı da bilemiyorum, bana akıl verin lütfen!!!:53::59::50:

benım 8 yıllık bi ilişkim var allah ın hergunu olmasada arda bende bağırıırm ..yani bu işler boledır zaten biri bagırıken dıgerı susmak zorunda kalır..herneyse bi kac bin kez ciddi bi şekilde bitti dedım ama hiç bitmedi sabret sen üzgün oldgunu belirtmişsin yeterınce senı sevıorsa elbet arayacaktır:90::91:

saolun gercekten biras rahatladım çevremdeki herkes böle dio ama inanın kaybetme korkusundan mıdır nedir ben kendimi inandıramadım bi türlü üstelik aynı sınıftayız aramazsa cok zor olcak

kaybetme korkunu yen bunu biliosa zaten eziyet eder sana bende eşimle aynı sınıftaydım ayrılırdık kavgalar bağırmalar küsmeler biterdi ama kesin biterdi kendimizce yüz vermezdim başkalarıyla konuşurdum sinirden çıldırırdı konuştuklarımın yanına gider yasak koyardı benle konuşmamaları için tabi ben bulurdum deli edicek bişey umrumda değilsin gibilerinden sonra tabi sinirden geri gelirdi sonuç 13 yıldır beraberiz 6 yıldır evliyiz nekadar üstüne gidersen o kadar kaçar uzaklaşır tadında davran sen sölemişsin zaten konuşmuşsun top onda

kaybetme korkusunu yenmessen ilişkin işkenceye dönüşür haberın olsun hem senın hem arkadasın için :8:34::53:

kaybetme korkusunu yenmessen ilişkin işkenceye dönüşür haberın olsun hem senın hem arkadasın için :8:34::53:

ya bunu nasıl aşabilirim aynen kaybetme korkusu içinde olduğumdan hala hareketlerimi yanlış anlamasını istemiorum olumsuz durmak istemiorum gerçi bişey yapmıorum hiç ama belki olumsuz dursam daha ii olcak daha ii anlıcak ama şu an için o yürek yok bende belkide cok taze olduğundan çünkü daha bu sabah ayrıldık :43:

ya bunu nasıl aşabilirim aynen kaybetme korkusu içinde olduğumdan hala hareketlerimi yanlış anlamasını istemiorum olumsuz durmak istemiorum gerçi bişey yapmıorum hiç ama belki olumsuz dursam daha ii olcak daha ii anlıcak ama şu an için o yürek yok bende belkide cok taze olduğundan çünkü daha bu sabah ayrıldık :43:

bence en kısa zamanda barışcaksınız sabret senı özlemesıne ızın ver zor bı durum ama sabredınce degdıgnı gorceksin senın kadar o da özlicek gör bak:7:

kaybetme korkunu yen bunu biliosa zaten eziyet eder sana bende eşimle aynı sınıftaydım ayrılırdık kavgalar bağırmalar küsmeler biterdi ama kesin biterdi kendimizce yüz vermezdim başkalarıyla konuşurdum sinirden çıldırırdı konuştuklarımın yanına gider yasak koyardı benle konuşmamaları için tabi ben bulurdum deli edicek bişey umrumda değilsin gibilerinden sonra tabi sinirden geri gelirdi sonuç 13 yıldır beraberiz 6 yıldır evliyiz nekadar üstüne gidersen o kadar kaçar uzaklaşır tadında davran sen sölemişsin zaten konuşmuşsun top onda

amanın en uzun cıkan kendımı sanıodum heyt be 13 yıl sonunda evlılık olduysa benım ıcınde umut var dmeektır :) nasıl gıdıo peki:46:

aaaah ahhh bizimkide evlilikle sonuçlancak mı bilmiyorum ama maşallah size umarım bende bu günlerimi böle senin gibi hatırlarım ilerdeee

(burada yeniyim umarım doğru yerde paylaşmışımdır bi yanlışım varsa affola)arkadaslar yaa cok sıkıntıdayım sevgilimden ayrıldım ve çok kesin bi şekilde bitirdiğini söyledi yani daha öncede böle olmuştu kaç defa hemde aynı şekilde kesin bitti demişti ama geri dönerdi hep, bu kez de bitme sebebinde benim suçluluk payım var çok tartışırdık ve bağırıyodum ona bu yüzden barışamam asla diyor kendimi suçlu hissettiğim için pişmanlığımı da söyledim telafi etceğimi de söledim şans da istedim ama boşuna uğraşma diyor yine acı çekecez bu ilişkiden diyor ben ne kadar ısrar etsemde şans için kesinlikle istemem diyor bende kendimi suçlu hissettiğim için ısrarcıyım tabi. şuan olaylar çok yeni ama ne yapcağımı da bilemiyorum, bana akıl verin lütfen!!!:53::59::50:

ya alın size olumsuz bir gelişme yaaa ben olumlu düşünmeye çalıştıkça böle oluyor... :((((
biz bunla ayrıldığımız anda yani bu sabah bunun cok samimi bi arkadasına mesaj attım onunla konuşursa fikrinin değişceğini düşünerek saçmaydı keşkede yapmasaydım o an yaptım işte şimdi cevap geldi çocuk bunla konuşmuş diyoki "bayağı dil döktüm nuh diyor peygamber demiyor" bu kadar kararlıymış ama geçen sefer de öleydi hatta beni faceden falan silip engellemişti bu kez onu yapmadı ama geçen sefer de kendisi pişman oldu pffff kafam çorba oldu ya ama cok mutsuzum şuan bunu biliyorum saatlerce aklımdan çıkmadı bu konu kafamda yüzlerce soru ve cevap var dönmesiyle ilgili nasıl sakinleşebilirim nasıl olumlu durabilirim nasıl sabredebilirim :(((((((

Kimse de durup dururken bağırmaz herhalde.
Bazı erkekler de hemen üste çıkarlar ve öyle inandırırlar ki suçlu olduğunuza..
Bence ilişkinizi objektif bir biçimde incelemelisiniz.

Kimse de durup dururken bağırmaz herhalde.
Bazı erkekler de hemen üste çıkarlar ve öyle inandırırlar ki suçlu olduğunuza..
Bence ilişkinizi objektif bir biçimde incelemelisiniz.

aynen öle resmen suçlu olduğuma inandırdı ve malesef bunu kabul ettim bi kere bunu da biliyor, sanki tek bağıran benmişim gibi tamam en çok ben bağırıyordum ama bi daha olmıcağını da söledim ne kadar pişman olduğumu da yazdım ama yok istemiyormus arkadasdan öğrendim blöf falan yapmıo bağırmama takmış durumdaydı neymiş efendim ben ona bağıramaz mışım erkekmiş o resmen komplekse girmiş durumda ve kesinlikle istemiyor.... ama dedğim gibi önceden de olmuştu ve ben yine asla inanmamıştım dönceğine ama dönmüştü 1 ay sonra ve yine inanmıyorum dönceğine asla :(((((((((

amanın en uzun cıkan kendımı sanıodum heyt be 13 yıl sonunda evlılık olduysa benım ıcınde umut var dmeektır :) nasıl gıdıo peki:46:

13 yıl sonunda evlilik değil 7 yıl sonunda evlilik 6 yıldırda evliyiz evliliğimizin başları kötüydü çocukda olunca tabi ikimizde çalışıyorduk nolduğumuzu anlayamadık evlenince bi garipsedik şimdi herşey çok güzel zaman herşeyi yerine oturtuyor ne olursa olsun iyiki var iyiki tanımışım hiçbişeye değişmem eşimi umarım hepde böyle söylerim:42:umarım sizinde böyle olur:42:

üzgün olduğunu belirtmişsin zaten
bi süre çek kendini rahatlayıp sakinleşmeye bak
senin onu kaybetmekten korktuğunu hissetirmekten de vazgeç
seviyorum dedikçe kendini ağırdan satmaya devam edecektir.
biraz akışına bırak ki oda hissetsin sensizliği

üzgün olduğunu belirtmişsin zaten
bi süre çek kendini rahatlayıp sakinleşmeye bak
senin onu kaybetmekten korktuğunu hissetirmekten de vazgeç
seviyorum dedikçe kendini ağırdan satmaya devam edecektir.
biraz akışına bırak ki oda hissetsin sensizliği

evet öyle yapıyorum hatta çok rahatım nedense bugün okulda soranlara cok rahat bir şekilde söledim bittiğini...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

evet öyle yapıyorum hatta çok rahatım nedense bugün okulda soranlara cok rahat bir şekilde söledim bittiğini...

çokta takılmamaya çalış yani her sora anlatma bence
prim verme insanlara
onun kulağına gitmesini pek sağlama
derim ben

Back
X