bana akil verin hanimlar

Ses tonundan bile anliyorum farkinda degil. Ben de kizacagim bisey yaptigini dusunuyorum sonra ispatlamaya calisiyo. E basta soyle net sekilde o zaman diyorum kizarsin diyo ne zaman kizdim diyorum hebele hubele sonrasi.

askerden gelenler genelde sorunlu oluyo ama bi süre sonra sivil hayata alışır seni komutanyla mı özdeşleştirmiş neye kızıcakmışsın çocukmu bu adam ? macera arıyolar yeminle zorla çileden çıkartacaklar eşlerini :S

Ay umarim oyle bi huy kapmamistir. Gereksiz yani sacma boyle ugak birseyde yalan soyleyen demek ki hep soyler diye dusunuyorum bende sonra onu alip kafasini isirip etini koparmak istiyorum. Bu kadar.
dur canım sakin ol
askerden gelen adamın psikolojisi nasıl olur inan bilmiyorum
ne kardeşim ne yakınım var öyle biri
bence alttan al
zor bir yerde mi yaptı askerliği
alttan al deme sebebim bi dinleyelim bi anlayalım güzellikle yaklaş korkutma =)

Bir anda yapmaya basladiysa ya bilmemen gereken bir şey var ya da birilerinden etkileniyor bence de yuzyuze dürüst bi şekilde konusmasini sagla

Gercekten oyle hatta ben diyorum git arkadaslarinla ol disari cik diye buna ragmen atraksiyon pesinde. Heycan ariyor galiba. Ben yasatirim ona heycanin alasini farkinda degil. Iki gun sonrada bana yine yalan soyleyince e sen kizdin kustun bana ben sana soylemedim o yuzden der. Yapar yani. O yurek var onda gibi

Bir anda yapmaya basladiysa ya bilmemen gereken bir şey var ya da birilerinden etkileniyor bence de yuzyuze dürüst bi şekilde konusmasini sagla
Haklisin ama soylermi ki boyle ufak biseye bile yalan soyleyen adam evet bu oldu yada sundan etkilendim demez heralde.

Benden korkuyomus oyle diyo ben seker gibi insanim balim benden niye korkuyosun sen diyorum cadisin diyo e yalan soylerden cadi olurum diyorum aman bir laflar bir laflar. Sanmam yani durust bi sekilde su yuzden oldudiyecegini. Sonra ben gercekten kafasini isiririm. Bakalim yarin konuscaz. Cok kararliyim dovcem

Bu konuda sana yalan soyleyen , baska konudada yalan soyler nerde oldugunu bilmezsin.
Ona is ariyacagina kendine aea bence , kendi isini kendi arasin arkadaslariyla gezecegine.
Simdiden rahatliga alistirmayin , yapacagi birsey varsa kendi yapsin...
Ve fazla üstune gitmeyin , sorumluluklarini bilen adam kendi basina yapar zaten.

söyletmeye çalış
söylemezse korkut küs bu ne ya

Ben calisiyorum inanin tek istedigim belli hedefleri olsun cabalasin. Ben sevdigim kisiye destek olmaya calisiyorum bu bi arkadasimda olsa onada ararim is yeter ki duzen saglansin ama sanirim yipranan hep ben oluyorum.Dogru bir kez yalan soyleyince hep soyler boylede gelecek kurulmaz. tesekkur ederim

evet önce tatlı yaklaş ama alttan al bi
baktın olmadı o zaman tavrını koy
Cok saol gercekten cok yardimci oldun. Elimden geleni yapcam sakin olmak icin umarim sakin kalirim. Bu sey gibi sen sevgiline su ic diyosun icmiyo ic diyosun icmiyo sonra damacanayla su iciyo neden bana soylemedin deyince kizarsin diye soylemedim diyo. Sacma sapan yani. Dogruyu soylemiyceginden eminim kotu bisey yaptiysa beni kaybetmek istemez eger bunu yapmasinda bi sebep yoksa o daha kotu o zaman bu cocuk ruh hastasi durduk yere yalan soyluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…