• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akil verin hanimlar

iray1502

gülümseyenim..
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
124
55
43
35
Merhaba hanimlar Benim 5 yillik bir iliskim var. Beraber büyüdük. Erkek arkadaşım askerden döneli 1 ay oldu. Kendi isini kurmak istiyor. 2 ay sonra isi olacak. Ama bu arada bende anneside babasida kendiside evde durmasini istemiyoruz. Calismasini bu arada biraz daha para biriktrmesini istiyoruz. Babasi cok baski yapiyor. Evde oturmasina karsi. Cunku o zaman surekli disarda oluyor, gece gec vakitlere kadar. Simdi olay su arkadaslarina gitmek istiyor erkek erkege oturuyorlar (gerci daha once bayanli ortamda oldu) bende sikilmasin askerden geldi diye her defasinda musade ediyorum. Bunaltmak istemiyorum. Ama 2.kezdir bana yalan soyluyor. Evdeyim diyor. Bende hissediyorum galiba resim at bana diyorum. Normalde demem. Arkadasinda cikiyor sonra. Hemen erkek erkege resimler askim ben sana soyleyecektim ama kizarsin sandimlar ki katiyen karismiyorum, ozur dilemeler ben kotu bisey yapmiyorumlar vs vs. Bende bu duruma deli oluyorum ben onun icin sabahlara kadar is ariyorum herseyine tahammul ediyorum ama o boyle ufacik biseye bile yalan soyluyor. Bende buyuk tepki veriyorum. Ve bana sen öl ki evdeyim dedi. Bunun disinda harika bi sevgilidir. Ama ikidir yakaliyorum. Kim bilir kac kez yapti. Ne yapmam lazim bilmiyorum suan konusmuyorum. Yarin yuz yuze konuscaz. Bunu anlatamiyorum ona soguyorum bu davranislardan gelecekumudum guvenim kalmiyo. Bana akil verin lutfen yalvaririm. Bu arada mobilden yaziyorum kusura bakmayin

Askerlik psikolojisi falan mı acaba mümkün olduğunca saklamaya çalışacağı bir durum mu var ki acabalari dusuruyorum aklına sadece en iyisi kendisiyle konuşmak bu konuyu

Askerlik psikolojisi falan mı acaba mümkün olduğunca saklamaya çalışacağı bir durum mu var ki acabalari dusuruyorum aklına sadece en iyisi kendisiyle konuşmak bu konuyu
Tesekkur ederim cevap icin. Hic bir mantikli aciklamasi yok maalesef. Haber verecekmiste ben kizarim diye dusunmuste falan filan. Hep hikaye yani.

En başta yalvarmak Allaha mahsustur öyle yalvar yakar yapınca birsey var sandım ama okadar abartılacak bir durum yok ona is bakacağına sende çalış para biriktir hem ortam resmini istemekde ne bana çok ters en başta ona güvenmesini öğren sonra geleceği düşün iyi bile dayanmış sana

En başta yalvarmak Allaha mahsustur öyle yalvar yakar yapınca birsey var sandım ama okadar abartılacak bir durum yok ona is bakacağına sende çalış para biriktir hem ortam resmini istemekde ne bana çok ters en başta ona güvenmesini öğren sonra geleceği düşün iyi bile dayanmış sana

'' sen öl ki evdeyım'' :KK53: bunu dıyor sana ve evde olmadıgı anlasılıyor
niye anası değil de senin üzerinden yemın edıyor :d
sen ugrasıyorsun adamın şeyinde bile degıl, farkında degıl mısın?

ayrıca bu kadar gezmeye meraklı erkek de görmedım
sen bunla evlensın, bununla degıl yoklu ve evle evlenırsın bence
hatta bır de ailesiyle. tek evlenemedıgın kişi o olur :d sureklı gezer tozar bu

hani şahin veya murat arabası olan ve sureklı arkadaslarıyla gezen, arkadaslarını hayatının merkezı yapan erkeklere benzettım :d şahın ama modıfıye edılmıs tabı :d ahahhaa

Iyi bile dayanmis sana derken? Farkindaysan ben baski yapmadigimi ve resim istemedigimi yazdim. O bana resim atti. Yakalaninca.Ben sadece bugun suphe duydugum icin istedim. Ayrica ben calisiyorum ayni zamanda okuyorum. Sabah 7 de kalkmama ragmen is ariyorum ona sabahlara kadar. Yardimci olabilmek adina.Fikir sirdum azar isitmeye gelmedim. Saygisizliga luzum yok. Hos bi dille anlatir ve soylerseniz yardimci olursunuz aksi laf dalasina doner.

'' sen öl ki evdeyım'' :KK53: bunu dıyor sana ve evde olmadıgı anlasılıyor
niye anası değil de senin üzerinden yemın edıyor :d
sen ugrasıyorsun adamın şeyinde bile degıl, farkında degıl mısın?

ayrıca bu kadar gezmeye meraklı erkek de görmedım
sen bunla evlensın, bununla degıl yoklu ve evle evlenırsın bence
hatta bır de ailesiyle. tek evlenemedıgın kişi o olur :d sureklı gezer tozar bu

hani şahin veya murat arabası olan ve sureklı arkadaslarıyla gezen, arkadaslarını hayatının merkezı yapan erkeklere benzettım :d şahın ama modıfıye edılmıs tabı :d ahahhaa
Haklisiniz. Tesekkur ederim fikirleriniz icin. Aslinda oyle biri degil o yuzden sasiriyorum yalan yalandir ama. Saolun zaman ayirdiniz

sen ona iş bulmak için çok çabalıyorsun
ama onun aklı fikri arkadaslarıyla gezmek tozmak..
Ne yapmaliyim peki? Nasil davranmam lazim anlayamiyorum. Oda cabaliyor elbette ama ne bileyim ben olsam erken yatar sabah erken kalkar hedefime gunumu ayiririm. Yalan soylenmeye luzum olmayan konu icin kalp kirmam. Hele sen ol ne demekkk hahahah sinirlerim bozuldu kusura bakmayin

Ne yapmaliyim peki? Nasil davranmam lazim anlayamiyorum. Oda cabaliyor elbette ama ne bileyim ben olsam erken yatar sabah erken kalkar hedefime gunumu ayiririm. Yalan soylenmeye luzum olmayan konu icin kalp kirmam. Hele sen ol ne demekkk hahahah sinirlerim bozuldu kusura bakmayin
yalan kötü bir şey. kaldı ki '' sen öl ki..'' tarzında yemınlere baş vuruyor
insanın içinde olmalı bazı şeyler
gercekten gönlü varsa çalışmaya çabalar, arkadaslarıyla takılmaz.

adamın içinde yoksa zorla çalışmaz...
sen öl ki evdeyim mi:KK57:
Konu calismasi degil oda is ariyor kendi isinide kuracak ama 2 ay sonraya kaldi bu surede bos kalmasin istiyoruz takildigim konu su kisitlamadigim halde bana yalan soyleyip arkadaslariyla bulusuyor. bide ustune yemin ediyor. Guvenim maalesef kalmiyor kaldi ki 5 yildir boyle seyler yasamadim. Gerilip agresiflesiyorum bende ne yazik ki

Konu calismasi degil oda is ariyor kendi isinide kuracak ama 2 ay sonraya kaldi bu surede bos kalmasin istiyoruz takildigim konu su kisitlamadigim halde bana yalan soyleyip arkadaslariyla bulusuyor. bide ustune yemin ediyor. Guvenim maalesef kalmiyor kaldi ki 5 yildir boyle seyler yasamadim. Gerilip agresiflesiyorum bende ne yazik ki
o zaman kesinlikle askerde huy değiştirdi
acaba sevgilisine yalan söyleyen tiplerden huy mu kaptı
ayy bende diyorum ki askere git gel de adam ol demek böylede olunuyor

karşına al düzgünce konuş
ben sana hiç bi zaman kısıtlama yaptım mı neden kızayım de
neden böyle bir yola giriyorsun bende çok üzülüyorum vs tarzı tatlı dille yüz yüze konuş bakalım
yalan yere yemin etme mevzusunuda unutmayalım tabi

Demekki senin kizicagin bir şeyler ypiyor yoksa niye sylemesin ben disardayim diye askerlikten dondu o yüzden mi acaba diycem..erkeklerin beyinleri çok karisik calisiyor ve alt düzeyde calisiyor yakalayamiycagmzi saniyorlar teknoloji caginda yyasiyoruz

o zaman kesinlikle askerde huy değiştirdi
acaba sevgilisine yalan söyleyen tiplerden huy mu kaptı
ayy bende diyorum ki askere git gel de adam ol demek böylede olunuyor

karşına al düzgünce konuş
ben sana hiç bi zaman kısıtlama yaptım mı neden kızayım de
neden böyle bir yola giriyorsun bende çok üzülüyorum vs tarzı tatlı dille yüz yüze konuş bakalım
yalan yere yemin etme mevzusunuda unutmayalım tabi
Ay umarim oyle bi huy kapmamistir. Gereksiz yani sacma boyle ugak birseyde yalan soyleyen demek ki hep soyler diye dusunuyorum bende sonra onu alip kafasini isirip etini koparmak istiyorum. Bu kadar.

Back
X