Merhaba hanimlar Benim 5 yillik bir iliskim var. Beraber büyüdük. Erkek arkadaşım askerden döneli 1 ay oldu. Kendi isini kurmak istiyor. 2 ay sonra isi olacak. Ama bu arada bende anneside babasida kendiside evde durmasini istemiyoruz. Calismasini bu arada biraz daha para biriktrmesini istiyoruz. Babasi cok baski yapiyor. Evde oturmasina karsi. Cunku o zaman surekli disarda oluyor, gece gec vakitlere kadar. Simdi olay su arkadaslarina gitmek istiyor erkek erkege oturuyorlar (gerci daha once bayanli ortamda oldu) bende sikilmasin askerden geldi diye her defasinda musade ediyorum. Bunaltmak istemiyorum. Ama 2.kezdir bana yalan soyluyor. Evdeyim diyor. Bende hissediyorum galiba resim at bana diyorum. Normalde demem. Arkadasinda cikiyor sonra. Hemen erkek erkege resimler askim ben sana soyleyecektim ama kizarsin sandimlar ki katiyen karismiyorum, ozur dilemeler ben kotu bisey yapmiyorumlar vs vs. Bende bu duruma deli oluyorum ben onun icin sabahlara kadar is ariyorum herseyine tahammul ediyorum ama o boyle ufacik biseye bile yalan soyluyor. Bende buyuk tepki veriyorum. Ve bana sen öl ki evdeyim dedi. Bunun disinda harika bi sevgilidir. Ama ikidir yakaliyorum. Kim bilir kac kez yapti. Ne yapmam lazim bilmiyorum suan konusmuyorum. Yarin yuz yuze konuscaz. Bunu anlatamiyorum ona soguyorum bu davranislardan gelecekumudum guvenim kalmiyo. Bana akil verin lutfen yalvaririm. Bu arada mobilden yaziyorum kusura bakmayin