Bana akil verin kafam karisti

yagmurreceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
69
58
3
33
Canlarimm ben daha oncede konu acmistim , 25 yasindayim 6 ay kadar evliligim surdu. Ve esimin beni sevmedigini soylemesi hakaretleri darp etmesi ve dogacak bebegini istememesiyle bitti (bebegimi kaybettim) . Ben cok seviyordum ama o beni istemedi. 7 ay kadar evde onu bekledim cok msjlar attim evliligimi kurtarmak adina. Hatta ayagina kadar gittim ama hayatinda baska biri oldugunu dusunuyorum (ispatlayamam) sonraa da baktim ki degisen hicbisey yok bende adimlarimi cektim ve ise basladim simdi kendi ayaklarimn uzerinde duruyorum ve bosanma mahkememi aciyorum en yakin zamanda..

Bu surectede benim universiteden bir tanidigim erkek arkadasim benim bu ayrilik konularimi bildigi icin bana cok uzuldugunu destek olmak istedigini soyluyordu (ayri sehirlerdeyiz yuzyuze gorusmuyoruz) simdi tamamen ayrilacagimi ve kendimi toparladigimi ve eskisi gibi hayat dolu mutlu oldugumu goruncee cok sevindigini vee benimle ciddi bir yola girmek istedigini soyledi. Bosanmani beklerim dedi. Acelemiz yok dedi. Sen cok iyi bi insansin ben seni kacirmak istemiyorum dedi. Kendisi bekar ben evlilik yapmis biriyim. Ve ben ondan 1 yas da buyugum. Ama beni goren 19_20 den yukari demez cunku kucuk gosteriyorum ve minyonum. Kendisi askeriyede subay. Ve beni 6 yildir taniyan bir insan. Siz ne dersiniz bu duruma ? Ailen istemez kabulcetmez dedim annesine sordu annesi sen bilirsin oglum mutlu ol da senin sevdigin olsun demis. Henuz acele ettigim yok zaten bosanmadikta 8 aydir ayri yasiyoruz esimle. Ama bikere bile gorusmedik evimiz falan da yok ortak . Yanii herseyi dagittik. Sadece bekar ve benden bir yas kucuk biriyle evlenmem hata mi olur yoksaa guzel mi olur ? Bana cok saygili konusan ve konusurken utanan heycanlanan birisi. Ablalarim yasitlarim lutfen kalpten cevaplar verin simdi ise gidicem aksam hepinize cevap yazarim. Sizi seviyorum.

bence düşünülebilir. ama adamın iyi niyetinden ciddi oluşundan emin ol. iyice tanı araştır ki şu evliliğinde olan şeylerle tekrar uğraşmak zorunda kalma.

İnce eleyip sık dokuma vaktidir şimdi.
Bence biraz kendinizi dinlendirin.Eşinize karşı belli ki yoğun duygular beslemişsiniz.Arındıktan sonra başka birini düşünün derim.Tabiki bu arada boşanırsınız da.

Cok acele ediyorsunuz. Nerden mi anladim? Onunla evlenmem dogru olur mu demissin.

Henuz onu tanimiyorsun sadece sana kendini actigi kismini biliyorsun. Ikinci evliligin uzulmemek adina sevgililik doneminde sana attigi adimlarla evet dogru adam bu dedirtmeli.

Cok iyisin seni kacirmak istemiyorda acaba sen onu isteyecek misin tanidikca?

Bosanma asamanizda bu tarz bi iliski aorun yaratabilir.

Ciddi düşünüyor diye hemen pata küte evlilik olaylarına girmiyoruz. Önce bi hali hazırdaki herifi boşayıp o defteri kapatıyoruz. Sonra bu subay delikanlıyla birbirimizi yakından tanıyoruz.

Senin 1 yaş büyük olman, onun daha önce evlilik yapmamış olması falan mühim değil. Anlaşırsanız neden olmasın?

Biz de seni seviyoruz

daha tanımadan bunların hesabına girişmeniz yanlış, önce bir tanışın, vakit geçirin, hayat görüşleriniz, yaşam tarzlarınız, kimyanız uyuyor mu bakın, aşık olun sonra evlensem mi diye düşünün.

önce boşan sonra gerisine bak

İlk eşinşzlede böyle aceleyle evlendiyseniz sonuç bu işte.. daha evliyken başkasıyla evliliği düşünme.. hayatınızda erkek olmadan olmuyor mu? Aklımı koru..

Önce bir boşan, bir nefes al, kendini dinle. Yaralarını kapat. Sonra al birisini hayatına, ne bu acele? Boşanmadan yeniden evliliği düşünecek kadar?

Sevgili olup taniyin,sonrasina bakarsiniz. Bir yas ne ki ,farketmez o kadar. Bosanmis olmaniz niye sorun olsunki. Takilmayin,mutluluklar

Ben yerinizde olsam hemen bi ilişki düşünmezdim. Bi kafanızı dinleyin kendinizi dinleyin hemen ciddi iliski düşünmek yerine.

Bi de ben daha boşanmadan size böyle şeyler söylemesini çok doğru bulmadım.Ben ciddi iliski deyip gelen erkeklerden de pek hazetmem üstüne bi de siz hala resmen evlisiniz.Bilemiyorum ben olumlu bakmazdım

Hiç kaçırma hemen boşan ve onunla evlen o salağımı beklicen düzelsin diye defolsun gitsin sen kendine güzel bi hayat kur çocuklar yap. Sonra benım gibi 30 yasında bekar kalırsın valla. Bi subayda ben bulsam ne iyi olacak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…