- 17 Aralık 2016
- 69
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
önce boşan sonra gerisine bakCanlarimm ben daha oncede konu acmistim , 25 yasindayim 6 ay kadar evliligim surdu. Ve esimin beni sevmedigini soylemesi hakaretleri darp etmesi ve dogacak bebegini istememesiyle bitti (bebegimi kaybettim) . Ben cok seviyordum ama o beni istemedi. 7 ay kadar evde onu bekledim cok msjlar attim evliligimi kurtarmak adina. Hatta ayagina kadar gittim ama hayatinda baska biri oldugunu dusunuyorum (ispatlayamam) sonraa da baktim ki degisen hicbisey yok bende adimlarimi cektim ve ise basladim simdi kendi ayaklarimn uzerinde duruyorum ve bosanma mahkememi aciyorum en yakin zamanda..
Bu surectede benim universiteden bir tanidigim erkek arkadasim benim bu ayrilik konularimi bildigi icin bana cok uzuldugunu destek olmak istedigini soyluyordu (ayri sehirlerdeyiz yuzyuze gorusmuyoruz) simdi tamamen ayrilacagimi ve kendimi toparladigimi ve eskisi gibi hayat dolu mutlu oldugumu goruncee cok sevindigini vee benimle ciddi bir yola girmek istedigini soyledi. Bosanmani beklerim dedi. Acelemiz yok dedi. Sen cok iyi bi insansin ben seni kacirmak istemiyorum dedi. Kendisi bekar ben evlilik yapmis biriyim. Ve ben ondan 1 yas da buyugum. Ama beni goren 19_20 den yukari demez cunku kucuk gosteriyorum ve minyonum. Kendisi askeriyede subay. Ve beni 6 yildir taniyan bir insan. Siz ne dersiniz bu duruma ? Ailen istemez kabulcetmez dedim annesine sordu annesi sen bilirsin oglum mutlu ol da senin sevdigin olsun demis. Henuz acele ettigim yok zaten bosanmadikta 8 aydir ayri yasiyoruz esimle. Ama bikere bile gorusmedik evimiz falan da yok ortak . Yanii herseyi dagittik. Sadece bekar ve benden bir yas kucuk biriyle evlenmem hata mi olur yoksaa guzel mi olur ? Bana cok saygili konusan ve konusurken utanan heycanlanan birisi. Ablalarim yasitlarim lutfen kalpten cevaplar verin simdi ise gidicem aksam hepinize cevap yazarim. Sizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?