• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akil verin kizlar nasil davranmaliyim?

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.368
99.161
598
41
kizlar merhaba.
erkek arkadasimla uzun zamandir beraberiz. ufak tefek ayriliklarimiz oldu hicbiri uzun surmedi. benim hayatima girdiginde hayatinda biri varmis aylar sonra ogrenmis terk etmistim. sonra herseyini temize cekip geri geldiginde hayir diyemedim ve devam ettik. ama her ayrilikta gidip o kizla sevisti. bunu neleri affettigimi nasil gurursuz bir insana donustugumu gorun diye yazdim.
bunun disinda iyi bir adam. hem sevgili hem dostum. ondan oncemi dusundugumde hatirlamiyorum eskiden napiyodum diye dusunuyorum o yokken,aklima hicbisey gelmiyor. affettim desem de icim affedememis guvenemiyorum. bende mukemmel degilim ama benim hatalarim huylarimla alakali ona hicbisey yapmadim uzecek kiracak. sinirliyim ve normal olamam da.
dun gece ısteydi. sabah sekizde cikacakti. saat 6ya saat kurdum. sirf ona seni seviyorum demek icin. kendisini iyi hissetsin hissedelim diye. aradim acti yaninda arkadaslari vardi caydaydilar. konusamadi ve alo diyip yuzume kapadi. uyku sersemi anlami vermeye calisirken vatsaptan askim yazdi. ben oraya bakamadan,aradi. ve nerdeyde on saniye telefonu kapatti. caydasin ve masadan kalkanilir bidkni ayirabilirsin. bunu yapmadi. geri uyuyamadim sinirden. sen kendini iyi hisset diye alarm kurdum bu saatte uyandim benimle nerdeyse konusmadin bile bu yaptigim en buyuk salaklik olsun sakin bana aciklama yapma uyuyorum ben. yazdim. aradi acmadim. acmazsan acma ya aramam bende diye msj atmis.
normalde oglen birde uyanir bulusuruz. bugun uyanmadi. o.msjinin ustune ufacik guzel bir hareket cumle yapmadigi gibi henuz uyanmadi da.
ben buna nasil davranayim inanin bilmiyorum. ayrilamiyorum da. ama boyle de kopek gibi hissediyorum kendimi.
tesekkur ederim simdiden yorumlariniz icin.

Bu adam için uykunuzdan mı oluyorsunuz?
Benim bebe gece yarısı uyanınca bi ofluyorum ben. Neyin bu adam senin?
Söyliim mi hiçbir şeyin.
Bunun üzerine güzel bi laf mı bekledin?
Çayda olduğu ne malum?
Adam tabii takmaz g..ne nasıl olsa karşısındaki her koşulda kabul edecek.

çalışmadığın o kadar belli ki.
yahu adam işten geliyor sen mışıl mışıl uyurken o çalışıyor. bir de gece vardiyasının psikolojisi farklıdır.
yorgunluğu geçmemiştir, hastadır falan..
kendinle neden bir tutuyorsun ki..
ayrılık dönemlerinizde başka biriyle olması farklı bir konu bence.
sen bu insanın üstüne çok gidip merkezin merkezine koymuşsun. artık romantik gelmiyor bence yaptıkların.

Bu adam için uykunuzdan mı oluyorsunuz?
Benim bebe gece yarısı uyanınca bi ofluyorum ben. Neyin bu adam senin?
Söyliim mi hiçbir şeyin.
Bunun üzerine güzel bi laf mı bekledin?
Çayda olduğu ne malum?
Adam tabii takmaz g..ne nasıl olsa karşısındaki her koşulda kabul edecek.
isyerinde cayda degilse de calisiyor. dogru duzgun konusmadi zaten diyorum. yani adami ovdugum veya toz kondurmadigim yok. nasil davranmam gerek diye soruyorum.

çalışmadığın o kadar belli ki.
yahu adam işten geliyor sen mışıl mışıl uyurken o çalışıyor. bir de gece vardiyasının psikolojisi farklıdır.
yorgunluğu geçmemiştir, hastadır falan..
kendinle neden bir tutuyorsun ki..
ayrılık dönemlerinizde başka biriyle olması farklı bir konu bence.
sen bu insanın üstüne çok gidip merkezin merkezine koymuşsun. artık romantik gelmiyor bence yaptıkların.
anlatamamisim bence konuyu. anlatacak kadar da iyi hissetmiyorum tesekkur ederim.

isyerinde cayda degilse de calisiyor. dogru duzgun konusmadi zaten diyorum. yani adami ovdugum veya toz kondurmadigim yok. nasil davranmam gerek diye soruyorum.
Ben de diyorum ki siz hayatında iken de gidip sevişmiş. Takılırım ben buna.
Siz kendiniz söylemişsiniz zaten kendimi gurursuz hissediyorum diye.
Tartışma sonrası çektiği restte saçma.
Ben size toz kondurmuyorsunuz demiyorum, belli herşeyin farkındasınız.

o zaman yardımcı olamayız galiba sana. ya da yanlış yönlendirmiş oluruz.
gece calisirken uyanik oldugum icin ozluyorum seni uyansan arasan cok mutlu olurum derdi. bazi sabahlar uyanirdim o da isten cikinca direkt kahvaltiya giderdik. bazi geceler dort bes arar uyandirir ozledigini soylerdi. bende busefer jest olsun hem bu kafamdaki olumsuzluk gitsin diye kendim aradim. ve bu oldu.
evet calismiyorum. cunku isten cikmami o istedi. baslarda hosuma gitsede simdi bu gurursuzluk hali onsuz yasayamam kafasinda olmam beni rahatsiz etmeye basladi. benim demek istedigim bidk musait olup duzgunce konusabilirdik ama olmadi. oglende hep uyanirdi senelerdir boyle bu baska turlu gorusemeyix cunku altida ise gidyor. bugun uyanmadi. yani o rahatken ben kendimi yiyorum ve bu halim normal degil. kendimi elestirip akil istiyorum.

Nasıl davranmam gerekir diye sormuşsunuz ? bence işe fazla değer vermeyerek üstüne düşmeyerek başlayabirsin.
dun gece boyle bisey yasadik. ve uyandigi saatte uyanmadi. ben kendimi yiyorum. ve kendimi elestiriyorum zaten boyle olmamam lazim diye. ustune nasil dusmeyecegim ne yapmaliyim veya yapmamaliyim bilmiyorum ki. kendimi yiyorum onun rahat olmasi beni daha da delirtiyor.

Gurur gerçekten şart! Ama bu iş gururdan çıkmış artık kendinize hiç mi saygınız yok? Her ayrıldığınızda başkasıyla yatan adam için sabah 6 da seni seviyorum demek için kalkıyorsun. Gerçekten şaka gibisin..
kendime saygim gururumu kaybettigim icin yok. zaten en buyuk ofkem kendime.

kizlar merhaba.
erkek arkadasimla uzun zamandir beraberiz. ufak tefek ayriliklarimiz oldu hicbiri uzun surmedi. benim hayatima girdiginde hayatinda biri varmis aylar sonra ogrenmis terk etmistim. sonra herseyini temize cekip geri geldiginde hayir diyemedim ve devam ettik. ama her ayrilikta gidip o kizla sevisti. bunu neleri affettigimi nasil gurursuz bir insana donustugumu gorun diye yazdim.
bunun disinda iyi bir adam. hem sevgili hem dostum. ondan oncemi dusundugumde hatirlamiyorum eskiden napiyodum diye dusunuyorum o yokken,aklima hicbisey gelmiyor. affettim desem de icim affedememis guvenemiyorum. bende mukemmel degilim ama benim hatalarim huylarimla alakali ona hicbisey yapmadim uzecek kiracak. sinirliyim ve normal olamam da.
dun gece ısteydi. sabah sekizde cikacakti. saat 6ya saat kurdum. sirf ona seni seviyorum demek icin. kendisini iyi hissetsin hissedelim diye. aradim acti yaninda arkadaslari vardi caydaydilar. konusamadi ve alo diyip yuzume kapadi. uyku sersemi anlami vermeye calisirken vatsaptan askim yazdi. ben oraya bakamadan,aradi. ve nerdeyde on saniye telefonu kapatti. caydasin ve masadan kalkanilir bidkni ayirabilirsin. bunu yapmadi. geri uyuyamadim sinirden. sen kendini iyi hisset diye alarm kurdum bu saatte uyandim benimle nerdeyse konusmadin bile bu yaptigim en buyuk salaklik olsun sakin bana aciklama yapma uyuyorum ben. yazdim. aradi acmadim. acmazsan acma ya aramam bende diye msj atmis.
normalde oglen birde uyanir bulusuruz. bugun uyanmadi. o.msjinin ustune ufacik guzel bir hareket cumle yapmadigi gibi henuz uyanmadi da.
ben buna nasil davranayim inanin bilmiyorum. ayrilamiyorum da. ama boyle de kopek gibi hissediyorum kendimi.
tesekkur ederim simdiden yorumlariniz icin.

zaten son cumlede halınızı açıklamıssınız bence...bır ınsan ancak kendıne bukadar kötuluk yapardı tebrık ederım sızı....ayrılamıyorum de ne ya....alt tarafı sevgılısınız..ayrılamıyorum ne demek...şaka gıbısınız bune gurursuzluk

Ben de diyorum ki siz hayatında iken de gidip sevişmiş. Takılırım ben buna.
Siz kendiniz söylemişsiniz zaten kendimi gurursuz hissediyorum diye.
Tartışma sonrası çektiği restte saçma.
Ben size toz kondurmuyorsunuz demiyorum, belli herşeyin farkındasınız.
iste butun mesele bu. herseyin farkindayim. baskasina gidisini de bilerek yazdim bukadar gurursuzum ki buna goz yumdum diye.konuyla.alakasi yoktu bilerek yazdim. herseyin farkinda olup surdurmek delilik mi bilmiyorum. hic mutlu degilim tek bildigim bu.

gece calisirken uyanik oldugum icin ozluyorum seni uyansan arasan cok mutlu olurum derdi. bazi sabahlar uyanirdim o da isten cikinca direkt kahvaltiya giderdik. bazi geceler dort bes arar uyandirir ozledigini soylerdi. bende busefer jest olsun hem bu kafamdaki olumsuzluk gitsin diye kendim aradim. ve bu oldu.
evet calismiyorum. cunku isten cikmami o istedi. baslarda hosuma gitsede simdi bu gurursuzluk hali onsuz yasayamam kafasinda olmam beni rahatsiz etmeye basladi. benim demek istedigim bidk musait olup duzgunce konusabilirdik ama olmadi. oglende hep uyanirdi senelerdir boyle bu baska turlu gorusemeyix cunku altida ise gidyor. bugun uyanmadi. yani o rahatken ben kendimi yiyorum ve bu halim normal degil. kendimi elestirip akil istiyorum.

Ne ilginç! İşten çıkmanı istedi de maaş+ssk veriyor mu sana?

Anladığım kadarıyla kendi zor geçiniyor. Hem de evlenmeden bu esareti nasıl kabul edersin ki!!!

sen zincirleri eline vermişsin zaten..bu adamla beraber olup hala seni seviyorum diyebiliyorsan biz birşey diyemeyiz...

Back
X