• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akil verin kizlar nasil davranmaliyim?

iste butun mesele bu. herseyin farkindayim. baskasina gidisini de bilerek yazdim bukadar gurursuzum ki buna goz yumdum diye.konuyla.alakasi yoktu bilerek yazdim. herseyin farkinda olup surdurmek delilik mi bilmiyorum. hic mutlu degilim tek bildigim bu.
Elini bağlayan bişey yok, git calış.
Evlendin bu adamla diyelim geçmişte çalışmadığına yanarsın. Hayat bu akıp gider anlayamazsın.
Ne demek çalışmana izin vermiyor? O kim ki? Ayrılın gitsin yahu çok mu zor?
Evli, çocuklu insanlar ayrılıyor.
Yemiş, bitirmiş seni tabii mutlu olamazsın. Böyleleri ayrılsın gitsin sevişsin, çalışacak kadına heytt desin.
Oldu başka?
Sana senden fayda var, gerisi boş.
Yapma bunu kendine arkadaşım.

dun gece boyle bisey yasadik. ve uyandigi saatte uyanmadi. ben kendimi yiyorum. ve kendimi elestiriyorum zaten boyle olmamam lazim diye. ustune nasil dusmeyecegim ne yapmaliyim veya yapmamaliyim bilmiyorum ki. kendimi yiyorum onun rahat olmasi beni daha da delirtiyor.

Şöyle düşün mesela, bu adam sizinle her tartışmanızda başkasıyla sevişiyor !!! bu bile bu o insandan soğumanız ve üstüne düşmemeniz için yeterli bir cevap değilmi ?

korkuyorum. mutsuz olmaktan ozlemekten korkuyorum. aslinda verdigi zararin ve haliminde inanilmaz farkindayim.

O halde farklı ilgi alani bulman lazim kafanı mesgul edecek güzel amaçlı seni benliğini tekrar sana kavusturacak birseyler işe gir mutlaka. O zaman onun hakkında gerçek farkindaligin olabilir. Zamanla zaten kendine layık görmeyip birakacaksin.o da elinde evirip çevirip oynayabileceği başka oyuncağa gidecek

Şimdi yerleri değiştirelim sen sevgilin ayrılınca başka biriyle sevişiyor musun? Ya da amann o nasılsa işte ben gidip başka bir erkekle zaman geçireyim diyor musun? Sanırım, hayır. Bir ilişkide en önemli olan birbirine saygılı olmaktır. Adamın sana olan sevgisini sorgulamayı bırakıyorum, o adam sana saygı duymuyor. Başka birinin kollarına koşan, sana çalışma diye sınırlar çizen bu adam saygı duyma becerisine sahip değil.Sen ona jest olsun diye uykundan uyanıp seni seviyorum demek istiyorsun ama seninle konuşmuyor bile. Kendine bir iyilik yap, onunla tüm bağlantını kopar. Yarın sabah hatta şimdi iş aramaya başla. Onun bunun keyfini yerine getireceğim diye neden gurursuzluğu kabul ediyorsun? En önemli en değerli olan şey varlığın... Bırak sevgiliyi kocan olsa bu şahsiyet bırak derdim. Azıcık cesaret lazım...

Bu adamla birlikte olma ısrarınız sizin suçunuz.Bu kadar şeye rağmen hala onunla birlikte olduğunuz için adama kızamadım size kızdım.Bazı şeyler gerçekten kader değil anlamış oluyoruz bu konular sayesinde.Hem biraz kendinize saygınız olsun hemde biraz kendinizi sevin.

Back
X