Bana akıl verin kızlar

merveeett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
5
1
26
Kızlar ben size bişey sormak istiyorum 9.ayima giricemde benim neler yapmam gerekiyor noolur bana akıl verin dağa 20 yaşındayım ve ilk bebeğim eşim deseniz benden dağa beter bana bir yardım edin akıl verin

Sorununuzu pek anlamadım.ggebelikte 9 ay mi evliliğin 9. Ayı Mı?vve ne açıdan bir tavsiye :KK43:Üzgünüm

9. ayim birde 20 yaş annelik için erkenmi aldiramazdim ama ona kiyamazdim eşim zaten 9 ay boyunca yanımda oldu ama çok korkuyorum ya oğluma iyi bir anne olamazsam 9.ayda benim neler yapmam gerekiyor oglusum için bu arada

9. ayim birde 20 yaş annelik için erkenmi aldiramazdim ama ona kiyamazdim eşim zaten 9 ay boyunca yanımda oldu ama çok korkuyorum ya oğluma iyi bir anne olamazsam 9.ayda benim neler yapmam gerekiyor oglusum için bu arada
öncellikle hayırla sağlıkla kucağına al bebeğini. korkma canım hiç birimiz tecrübeli değildik sen bebeğini kucağına al o zaten seni yönlendircek ,yaşını da cok düşünme erken yasta anne olmak çok güzel bi duygu, tahammülün sabrın çok oluyor. hem Rabbim o kadar büyük ki seni hiç yalnız bırakmıyor, ilk 2. haftadan sonra genelde gaz problemleri oluyor, gece gündüz kavramı olmuyor bebeklerin uyku düzenleri pek olmuyor, sanırım nisan yada mayıs da doğum yapacaksın, ona göre 2015 nisan - mayıs annelerini takip onlarla iletişimde olursa daha rahat geçirirsin bu dönemini, doğumdan sonra çocuk doktoruyla iletişimde olursan o zaten seni nelerin beklediğini nasıl hareket etmen gerektiğini anlatıyor. sen şuan bol bol uyumana dinlenmene bak canım:)

Eşim deseniz küçük bir kasilmam olsun hemen doktora gidiyoruz doktor yakında ultrason makinesi satacak ama benim yaptiklarimi sorarsanız düzenli meyvemi sebzemi yedim yuruyusumu yaptım.Kızlar bu annelik sayesinde baya bir olgunlastim neyse sadete geleyim içimde bir korku var ya iyi bir anne olamazsam diye bazen düşünüyorum onu çok istiyorum kucağıma almama haftalar kaldı ama korkuyorum

Eşim deseniz küçük bir kasilmam olsun hemen doktora gidiyoruz doktor yakında ultrason makinesi satacak ama benim yaptiklarimi sorarsanız düzenli meyvemi sebzemi yedim yuruyusumu yaptım.Kızlar bu annelik sayesinde baya bir olgunlastim neyse sadete geleyim içimde bir korku var ya iyi bir anne olamazsam diye bazen düşünüyorum onu çok istiyorum kucağıma almama haftalar kaldı ama korkuyorum
Canım içini ferah tut hepimiz doğuştan hazırız aslında.bben 24 yaşında anne oldum.ddoğumdan bi gün önce gece nasıl ağladım anlatamam nasıl becericem ben nasıl emziricem nasıl bakcam diye:)aama hepsi bosmus doğduktan sonra her şey yoluna giriyor.sşimdi büyük oğlum 4.5 yaşında ve ben 2.yi kucağıma almak üzereyim

X