• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akil verin lütfen, ne yapsam?

nasip kismet bu işlerde
Pandemiden dolayi sosyallesmede zor
Oyuzden belki cevrenize citlatabilirsiniz
Akrabalar ve ailem haric çıtlattim. Arkadas cevremde öyle bana uygun tanidigi olan biri yok. Dügünlere yasak gelmeden önce bir dügüne gitmistin orda beni begenen olmus biri söyledi ama devami gelmedi, ister misin demediler yani. Acaba bosandigim icin mi?

Bosver hicbir sey yapma !! Ciddiyim takil boyle bir sureligine..Vucut biryerden sonra durmuyor illa biseylerle ugrasmak ıstiyor zaten..Yaprak gibi salinip giderken umarsizca bir gun bir uyaniyorsun ve canin yeni birseyler yapmak istiyor..

Akrabalar ve ailem haric çıtlattim. Arkadas cevremde öyle bana uygun tanidigi olan biri yok. Dügünlere yasak gelmeden önce bir dügüne gitmistin orda beni begenen olmus biri söyledi ama devami gelmedi, ister misin demediler yani. Acaba bosandigim icin mi?
bosanmak bir kusur bir suc degil
Sizin çocuğunuz da yok bekar bir kizdan hic farkiniz yok
Bekar erkek olmasa bile ki olabilir bosnamis çocuğu olmayan adamlar size uygun olanlardan olabilir
Bence biraz daha soyleyin yani
Boyle yada sosyal medya forumlari var
Yada instagramdan arkadaşın arkadasi olabilir
Perspektifinizi genis tutunuz

Bana ne yakistigini bile bulamiyorum. Zevkim yok sanirim:) renkleri falan da uyduramiyorum. Bir cok ayakkabim var ama kiyafetlerime uymuyorlar. Cok düzensiz düsünmeyerek alisveris yapmisim.
İlk etap o zaman ne alırsanız siyah, beyaz, grı, uçuk açık renkler edinin üst giyim için alt giyimde siyah bir kot ,tayt üstte ne giyersen olur. Oval yaka giyme mümkün mertebe v ,yada hafif salaş omuza dogru kayan tşört, bluz, açık mısınız bilmiyorum ama oyle tahmın ediyorum . İşin aslı bir kot bir tşört lakin iş enerjide zaten bence güzel giyiniyorsunuz siz enerjinizden dolayı kendinizi iyi hissetmiyorsunuz..

Back
X