Eşimin aılesı yuzunden cok sorunlar yasamaya basladık son zamanlarda ben psıkolıjık olarak çökuntudeyım bu aralar hersey ustume gelıyor gıbı 1 düşük,1 dıs gebelık gecırdım cok cökmüş durumdayım 2 aydır kendıme gelemedım.neyse konumuza geleyım benım görumcem var 1 tane aıle el bebek gul bebek buyutmus ben ne yaparsam yapayım yaranamıyorum en son bana yaptıgı hareket cok ama cok kırdı benı gönulden zaten dedıgım gıbı kırılmaya hazırım belkı baska bırı olsa kırılmazdı bılemıyorum,görumcem dogum yaptı 40 gun basında kaldım hızmetını yaptım eşim istedı dıye,cocugu olduktan bır süre sonra işe basladı görumcem memur kendısı ve cocuguna bakıcı bulamadıgından dolayı 20 gun ben baktım evınde,bakıcı bulundu,bakıcıyla anlasamadılar cocugu bıraktı bakıcı gıttı 1 ay yıne ben baktım emek verdım idare ettım sankı ben görumcemın evınde calısan hızmetcı gıbıydım arkadasları gelıyordu görumcem onlarla oturuyor ben cay servısı yapıyorum bulasıkları yıkıyorum eşimde hıc sesını cıkarmıyordu,ben sesımı cıkarmadım kımseyle kotu olmak ıstemıyorum.hel hele huzurumuz bozulsun hıc ıstemıyorum.gecen ay gorumcemın dogum gunuydu dogum gununu kutlamak amaclı evlerıne gıttık ben gorumceme iş yerındede gıyebılecegı cok şık bır elbıse aldım 100tl verdım.gorumcem cok begendıgını söyleyerek dolabına astı bende gercekten ebgendı dıye memnun oldum.ama hıc gıymedı bız görmedık yanı ,gecen hafta cocugun bakıcısının üstünde benım aldıgım elbıseyı görunce şok oldum cok uzuldum ınanamadım benım aldıgım degıldır dıye eşim benı ıkna etmeye calıstı nede olsa kardesı dıymı ama ben aldıgımı bılmem mı.belkı aynısından almıstır dıye dusunerek gorumceme sordum aynı elbıseden gordum ustunde dıye hıc cevap vermedı duymamıs gıbı yaptı.sız olsanız sıze yapılsa böyle bır ayıp ne dusunursunuz.atalarımız ne demiş hatır ıcın cıg tabuk yenır demıs,sonucta hedıye bu begenmedıyse degıstırebılırdık teklıf etmıstım begendım demıstı.bana gelen hedıyeyı begenmesem bıle karsımdakı kırmmaak ıcın 2 kezde olsa gıyerım en azından onun gorecegı zamanlarda gıyerım budur bence ınsanlık yanlıs mı dusunuyorum.sızce bırsey demelımıyım? Ne yapmalıyım.