Bana akıl verin lütfen :(

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.333
5.384
398
Kızlar merhaba eski konumu okuyanlar bilir sevgilimden, beni eski sevgilisine benzettiği için ayrıldım.
Bu süre zarfında intihara kalkışmalarıyla ve tehditleriyle uğraştım artık olmuyor deyip, sosyal her türlü medyadan silip engelledim.
Ayrı şehirlerdeydik zaten derken asıl sorunuma geliyorum yavaştan bir arkadaşımda ekli ( ben bakmadım arkadaşım bana söyledi sana kötü bir haberim var diyerek) bu şahıs benim olduğum şehre gelmiş.
Benim gezdiğim yerlerde falan geziyor bu olay benim canımı sıkmamış gibi şimdide bana ulaşmaya çalışıyor kızlar bana bir akıl verin ne olur bu psikopatı hayatım boyunca artık görmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce ? :14::43::110::85::84:

Kızlar merhaba eski konumu okuyanlar bilir sevgilimden, beni eski sevgilisine benzettiği için ayrıldım.
Bu süre zarfında intihara kalkışmalarıyla ve tehditleriyle uğraştım artık olmuyor deyip, sosyal her türlü medyadan silip engelledim.
Ayrı şehirlerdeydik zaten derken asıl sorunuma geliyorum yavaştan bir arkadaşımda ekli ( ben bakmadım arkadaşım bana söyledi sana kötü bir haberim var diyerek) bu şahıs benim olduğum şehre gelmiş.
Benim gezdiğim yerlerde falan geziyor bu olay benim canımı sıkmamış gibi şimdide bana ulaşmaya çalışıyor kızlar bana bir akıl verin ne olur bu psikopatı hayatım boyunca artık görmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce ? :14::43::110::85::84:

benim olduğum şehre gelmiş derken? temelli mi taşınmış? :26:

Çok rahatsızsanız bu tehditlerini somut bir belge olarak götürün polise..
Şikayette bulunun..

Kaçsanız da kurtuluşunuz yok anladığım kadarıyla..

benim olduğum şehre gelmiş derken? temelli mi taşınmış? :26:
Malesef temelli taşınmış :(

oturduğunuz yeri biliyor mu ? adresinizi ? veya öğrenebileceği birileri varsa tembihleyin söylemesin....

Kimse söylemez zatende bir kez onunla ikametgahımı almaya gitmiştim adresi biliyorduda inş. aklında kalmamıştır.

Çok rahatsızsanız bu tehditlerini somut bir belge olarak götürün polise..
Şikayette bulunun..

Kaçsanız da kurtuluşunuz yok anladığım kadarıyla..

Somut bir belge yok olsa keşke olsa koşa koşa gideceğim ama malesef :S

Bence dikkatli olun. Tehlikeli olabilir. Bu zamanda nelerini goruyoruz Allah korusun. Bu gunlerde disari yalniz cikmamaya bakin. Takintili biri oldugu belli zaten.

geldıgınız sehırde sıızı bulma olasılıgı kac acaba? ıstanbul gıbı sehırse buyuk sehırde senı bulmak zor olur. ama senın okul iş adresı vs bılıorsa bulabilir dıkkat edn

Malesef temelli taşınmış :(

Kimse söylemez zatende bir kez onunla ikametgahımı almaya gitmiştim adresi biliyorduda inş. aklında kalmamıştır.

Somut bir belge yok olsa keşke olsa koşa koşa gideceğim ama malesef :S

Keşke tehdit ettiği mesajları bir klasör oluşturup saklasaydınız..
Şimdi işinize yaramıştı..

Face'de falan konuşma geçmişiniz de mi yok ?

Polise olanları anlatıp yardım isteyebilirsiniz ama ne kadar ciddiye alırlar? Hiç almazlar. Zannetmiyorum. Kesinlikle arkadaşların dediği gibi somut bir delilin olmalı. Kesinlikle yalnız dışarı çıkma. Yanında mutlaka bir arkadaşın falan olsun. Neler duyuyoruz görüyoruz. Ya nedir bu erkeklerin psikopatlığından, sapıklığından vs. çektiğimiz anlamıyorum ki. Rahatça yaşayamaz olduk.

Allah yardımcın olsun, musallat olmaya kalkarsa direk polise şikayet edeceğini söyle ve et de bence..

Artık öyle yapacağım :S

Bence dikkatli olun. Tehlikeli olabilir. Bu zamanda nelerini goruyoruz Allah korusun. Bu gunlerde disari yalniz cikmamaya bakin. Takintili biri oldugu belli zaten.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

geldıgınız sehırde sıızı bulma olasılıgı kac acaba? ıstanbul gıbı sehırse buyuk sehırde senı bulmak zor olur. ama senın okul iş adresı vs bılıorsa bulabilir dıkkat edn

İstanbuldayım da semtimi mahallemi hatırlıyorsa yandım :(

İyice tanimadigimiz insanlara bilgi vermek yanlis

Gerçekten haklısınız..

Keşke tehdit ettiği mesajları bir klasör oluşturup saklasaydınız..
Şimdi işinize yaramıştı..

Face'de falan konuşma geçmişiniz de mi yok ?

Telefonda ararken söylediği için hiçbir kayıt yok yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim.

Polise olanları anlatıp yardım isteyebilirsiniz ama ne kadar ciddiye alırlar? Hiç almazlar. Zannetmiyorum. Kesinlikle arkadaşların dediği gibi somut bir delilin olmalı. Kesinlikle yalnız dışarı çıkma. Yanında mutlaka bir arkadaşın falan olsun. Neler duyuyoruz görüyoruz. Ya nedir bu erkeklerin psikopatlığından, sapıklığından vs. çektiğimiz anlamıyorum ki. Rahatça yaşayamaz olduk.

Aynen ben bu kadar ileriye gidebileceğini düşünmemiştim 12 saat nerden nereye geldi hiç tahmin etmezdim. Ayrıca teşekkür ederim yorumunuz için.

Back
X