Kızlar lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya o kadar merhametli bi insanım ki size anlatamam bu saflığa dönüyo artık yine bile şuan kötü niyetle yapmamıştır diyorum kendime bu huyumdan vazgecip artık halletmem gerekiyor bazı sorunları

60 falan işte eşime diyorum anlamıyorum yani neden böyle yapıyo boş boğazlığından diyo ama artık bu konu benim çok canımı sıkmaya başladı
Sizin ailenizin eşinize eski sevgilinizden bahsetsene, öyle yaptık, böyle yaptık dese nasıl olur? Boşboğaz deyip geçer mi? Hiç sanmıyorum.

Sizin ailenizin eşinize eski sevgilinizden bahsetsene, öyle yaptık, böyle yaptık dese nasıl olur? Boşboğaz deyip geçer mi? Hiç sanmıyorum.
Bakın hala eşim diyo ki et yap da akşama birlikte yiyelim bende görüşmek istemiyorum dedim biliyorsun nedenini dedim tamam dedi ama suratlı suratlı bu zamana kadar sustuğum ve unuttuğum için oluyo bazı şeyleri bende hata

Siz de ona eski sevgililerinizi anlatın "... ah hele bir tanesinin çok da şeker bir annesi vardı" falan :KK70: Şaka bir yana o kadar sene geçmiş üzerinden niye şimdi aklına düşmüş oğullunun eskileri?

O kadar haklısın ki aslında hiç böyle bir insan değilim çata çat kavga ederim fakat şöyle bir durumum var benim kayınvalidem çocuklarını ve eşini bu zamana kadar hastalıkla korkutmuş bi laf söyle hemen hasta oluyo tansiyonu yükseliyo ölcek insan gibi oluyo bişey olcak da senin yüzünden dicekler diye sustum hep bu zamana kadar ama dur demem gerek artık cidden tahammül edemiyorum
Çenesini tutsaymis dersin

yav konuyu niye siliyosunuz gri olacaksın değdi mi şimdi :D kesin yakalanıyosunuz buralarda 😄 ayrıca sen de ona ay anne benim de bi eski sevgilim vardı boyu oğlundan daha uzundu falan de morarmasını izle :D

Eee anne ben eşimin eskilerini yeterince biliyorum zaten, biraz da babamın eski kırıkların anlatsana ya akşam soralım olmazsa kendi anlatsin deyiverin 🌝

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X