BANA AKIL VERİN LÜTFEN!!

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
37
kızlar hemen konuya girmek istiyorum benim 20 yıllık bir arkadaşım var yaklaşık bir 10 sene falan görüşmedik son 1 yıldır tekrar konuşmaya başladık bu kız kendini fazlasıyla beğenmiş söylediğine göre elde edemeyeceği erkek yokmuş vss şeyler o derece havalı sürekli idare ediyorum bunu hatta bi defasında yine istanbula geldiğinde bi kafede oturmuştuk benim gibi dikkat çekici birinin yanında oturmak senin için eğlenceli olsa gerek demişti :KK57::KK57::KK57: sustum hiç bişey demedim
gelelim konuya bu kız sürekli birden bire istanbula geliyor nedense akşamları sürekli hadi dışarı çık
gezmeye gidelim falan diyor oysaki ailemi biliyor yani akşamları asla dışarı çıkamam
en sonunda pazar akşamı mesaj atmış hadi çık dışarı takılalım demiş ben zaten o gün ailemle problem yaşıyorum bunu biliyor gelemem dedim sonuçta bana sordmu ben geliyorum musaitmisin diye
gelemem dedim heeee iyi yazmış zaten sinirliyim beni rahat bırakırmısın başımda onca olay var seninle uğraşamam dedim geçen bu kızın telefonu kapanmıştı faturasını ödedim bana verecekti parayı ama bir türlü vermedi sabah mesaj attım parayı göndersen iyi olur diye tık yok birde kimden ne koparsam kar tipinde bi kız şimdi siz söyleyin ben ne diyeyim bu kıza fazla bi para değil 175 tl ama onda kalmasındansa tuvalete atıp sifonu çekmeye razıyım o derece yani biraz uzun oldu ama kusura bakmayın çok sinirliyim şuan.

Ay keşke böyle bir terbiyesizin faturasını falan ödemeseydiniz. Be demek benim gibi dikkat çeken birinin yanında oturmak nasıl bir duygu yaa. Ne zannediyor acaba kendini çok merak ediyorum. Bence o on seneniz çok güzel geçmiştir onsuz, bundan sonra da onsuz geçirin. Hiç çekilmez..

Ay keşke böyle bir terbiyesizin faturasını falan ödemeseydiniz. Be demek benim gibi dikkat çeken birinin yanında oturmak nasıl bir duygu yaa. Ne zannediyor acaba kendini çok merak ediyorum. Bence o on seneniz çok güzel geçmiştir onsuz, bundan sonra da onsuz geçirin. Hiç çekilmez..
paramı nasıl alıcam ben bundan ya zaten bir daha asla konuşmayacağım tüm arkadaşlığımı bitirdim onunla

Son bir kez buluşup 10 yilin hatrina cuzdanina girip paranizi alin. Sonra da hsdi bye bye diyin. Buna bu gerek. Ne kadar ayip bir sey ya..

kızlar hemen konuya girmek istiyorum benim 20 yıllık bir arkadaşım var yaklaşık bir 10 sene falan görüşmedik son 1 yıldır tekrar konuşmaya başladık bu kız kendini fazlasıyla beğenmiş söylediğine göre elde edemeyeceği erkek yokmuş vss şeyler o derece havalı sürekli idare ediyorum bunu hatta bi defasında yine istanbula geldiğinde bi kafede oturmuştuk benim gibi dikkat çekici birinin yanında oturmak senin için eğlenceli olsa gerek demişti :KK57::KK57::KK57: sustum hiç bişey demedim
gelelim konuya bu kız sürekli birden bire istanbula geliyor nedense akşamları sürekli hadi dışarı çık
gezmeye gidelim falan diyor oysaki ailemi biliyor yani akşamları asla dışarı çıkamam
en sonunda pazar akşamı mesaj atmış hadi çık dışarı takılalım demiş ben zaten o gün ailemle problem yaşıyorum bunu biliyor gelemem dedim sonuçta bana sordmu ben geliyorum musaitmisin diye
gelemem dedim heeee iyi yazmış zaten sinirliyim beni rahat bırakırmısın başımda onca olay var seninle uğraşamam dedim geçen bu kızın telefonu kapanmıştı faturasını ödedim bana verecekti parayı ama bir türlü vermedi sabah mesaj attım parayı göndersen iyi olur diye tık yok birde kimden ne koparsam kar tipinde bi kız şimdi siz söyleyin ben ne diyeyim bu kıza fazla bi para değil 175 tl ama onda kalmasındansa tuvalete atıp sifonu çekmeye razıyım o derece yani biraz uzun oldu ama kusura bakmayın çok sinirliyim şuan.

neden görüşüyorsun ki bu şahsiyetsizle

parayı açık açık iste verince de bütün iletişimini kes başka ne yapıcan

off.. şımarık tipler bırakın arkadaş olmayı evlat olsa çekilmez...o parada sadakam olsun deyin hani azda olsa gururu varsa anlar..

bence buluşun bi kez daha sen ne kadar yüzsüz kendini beğenmişsin insanlıkdan anlamazsn ver paramıda vermiosan haram olsun git kendini ötede beğen de bidada görüşme çıkarcı insanlarla

Yani bazen ilginç oluyorsunuz ( bunu genel anlamda söylüyorum )
Madem çok havalı, size laf sokuyor, sizi bildiği halde çıkalım edelim diyor
Neden siz ona iyi davranmaya çalışıyorsunuz?
Tekrar söyleyin kendisine gerçi hemen alabileceğinizi sanmıyorum
Yada o çok para olmayan 175 tl yi çöpe attınız sayın.
Böyle kafanız daha rahat eder.

Yani bazen ilginç oluyorsunuz ( bunu genel anlamda söylüyorum )
Madem çok havalı, size laf sokuyor, sizi bildiği halde çıkalım edelim diyor
Neden siz ona iyi davranmaya çalışıyorsunuz?
Tekrar söyleyin kendisine gerçi hemen alabileceğinizi sanmıyorum
Yada o çok para olmayan 175 tl yi çöpe attınız sayın.
Böyle kafanız daha rahat eder.
herşey bir yanada sanırım dediğiniz gibi o olmadan kafam daha rahat edecek

Israrla iste verene kadar. O isterken utanmıyor sen geri alırken mi utanacaksın? Paranı aldığında da sen yoluna ben yoluma de geç. o_O

X