- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
- Konu Sahibi havalikiz_84
-
Zaten şamar oğlanına döndüm bu yüzden işteki sorunlar benden cıkıyor haklısın olabilir o kadar şiddetli başım agrıyor ki bebeğimle bile ilgilenemedimAllah Allah neden bu kadar büyük tepki verdi ki.. Canı bir şeye sıkılmış olmasın ? İşyerinde falan bi tadsızlık yaşamıştır belki seni karşısında bulunca sana çatmıştır. Eve gelince konuşmayı dene sakin sakin
Allah yardım etsin canımZaten şamar oğlanına döndüm bu yüzden işteki sorunlar benden cıkıyor haklısın olabilir o kadar şiddetli başım agrıyor ki bebeğimle bile ilgilenemedim
Amin canımAllah yardım etsin canım
Nerden başlasam anlatmaya bilemiyorum bizim birbirimiz tanımamız 2009 a dayanıyor iki sene olacak evleneli. Yani birbirimizi cok iyi tanıyoruz ama bu maalesef erkeklerin bazı hareketlerini düzeltmeye yetmiyor . Evliligimiz güzel gidiyor cok sık kavga eden çift degiliz ama ettiğimiz zamanda cok agır oluyor yani onun sözleri konuşmaları öyle agır ki Dayanamayıp sinirlendiğimde savunmaya geçtiğimde de ben suçlu oluyorum karsililk verdigin icin . Özellikle her seferinde konuyu ayrılmaya getiriyor ben aklımın ucundan bile geçirmezken. 3 aylık bebegim var yine de yorulmadan evin tüm ihtiyaçlarına ben koşuyorum o calışıyor diye ama bugün bir alışveriş beraber yapalım dedim diye kıyamet koptu cok agır kelimeler etti simdi gitti evde yok geldiginde nasıl davranayım sizce?
Mesele bu gibi görünüyor cünkü başka hiç birsey yok. Dün avm gittim kızımla ordan da markete ugrayıp eve gelecektim ama mesaj Attı araba lazım iş yerine getir bitince isin diye bende Cumartesi işleri cok yogun bildigim icin alışverişi sonra beraberde yaparız veya 5 dk ben iner arabadan alırım diye sonraya bırakıp arabayı götürdüm kıyamet koptu alışverişe gitmek düşüncesi yetti sanırım sanki yiyen tek benim alınanları eve alıyoruz cocuklar var sonuctaneden kızmış esınız ben anlamadım bırlıkte alışverıs onu yoracak mıymış o yuzden mı?
Mesele bu gibi görünüyor cünkü başka hiç birsey yok. Dün avm gittim kızımla ordan da markete ugrayıp eve gelecektim ama mesaj Attı araba lazım iş yerine getir bitince isin diye bende Cumartesi işleri cok yogun bildigim icin alışverişi sonra beraberde yaparız veya 5 dk ben iner arabadan alırım diye sonraya bırakıp arabayı götürdüm kıyamet koptu alışverişe gitmek düşüncesi yetti sanırım sanki yiyen tek benim alınanları eve alıyoruz cocuklar var sonucta
İŞi agır evin tüm yükünü aldım inanın mecbur kalmadıkça demiyorum ona bile ama dün olan sey tamamen iyi niyetimden oldu keşke getirmediydim hemen arabayı defalarca arasaydı bu gerekiyormuş iyilikten maraz doğar bosuna dememişler . Benimde iyi kötü anım var sma kalbini kırmıyorum kimsenin bunu düşünecek yasta sonucta yinede ben gittim barışmaya Oral'ı olmadı artık bende gitmem o koşsun peşimden bu kadın neden böyle oldu diye. Konuşulmuyor canım keşke konuşabilsek direk suçlamalar agır ithamlara geciyor ben dayanamıyorum o zamanhalla halla ne tuhaf esınız tabıkı alışverıs yapılır eve....hem bende bırlıkte yapmayı severım
her zaman boyle tepkı vermıyorsa alışverıse demek kı sınırlı bı anına geldı takılma derım....ama her zaman boyleyse adam akıllı konuşmak lazım....yasıyoruz sonuçta tabıkı alışverıs olacak
Almayıp ne olacak baska bazen mecburum özür filan beklemiyorum hayatta dilemez ona göre hep haklı o. Ama zaman lazım mış dediğine göre barışmak icin benim gibi degilmiş ol dedim ama o zaman ona göre geldiginde benim icin bitmemiş olacak bir o kadar daha o beklesinHakliysan alttan alma yeter
Eşin bunun farkında ondan rahatAlmayıp ne olacak baska bazen mecburum özür filan beklemiyorum hayatta dilemez ona göre hep haklı o. Ama zaman lazım mış dediğine göre barışmak icin benim gibi degilmiş ol dedim ama o zaman ona göre geldiginde benim icin bitmemiş olacak bir o kadar daha o beklesin
Haklısın ama bu sefer işler Değişti cok bekler mecburum dedim ama alttan almayacağım artık zehir etti haftasonumuEşin bunun farkında ondan rahat
Eşin inatsa sen ondan inat ol o nasıl pes etmiyor sen de etmeHaklısın ama bu sefer işler Değişti cok bekler mecburum dedim ama alttan almayacağım artık zehir etti haftasonumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?