bana akıl verin lütfen

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Merhaba,
Ben çalışıyorum ön muhasebecilik yapıyorum bi firmada.İşimden nefret ediyorum her gün gelmek benim için işkence gibi.İş yerimde boş vaktim oluyodu 1 sene boş vakit buldukça işte hep ders çalıştım evde akşamları hafta sonları hep ders çalıştım.Şimdi istediğim yeri kazanıp kazanamadığımın sonucunu beklicem ama çok umutsuzum kazanamıcam gibi duruyo.Ve üzüntüden stresten artk heryerimde bişeyler çıkmaya başladı.Vazgeçmek te istemiyorum bu sene kazanamazsam seneye yine denerim ama iş ve ders çok zordu bide benim temelim sıfır dı.En baştan başladım herşeye çünkü meslek lisesinden mezun oldum ve mezun olalı da 6 sene filan oldu gerçekten çok yoruldum didindim uğraştım.İyi bir puanda yaptım bu temele göre... Ama yeterli olmucak gibi istediğim yere.Uğraşımın karşılığını alamıcam diye okadr üzgünüm ki.Şimdi ben çok zor burda sabretmişken dişimi sıkmışken kazanamazsam bidaha hazırlanmam gerekecek napıcam hiç bilmiyorum çünkü bu iş bana göre değil bunaldım...Bana akıl verin lütfen ne yapmalıyım? nasıl 1 sene daha buraya katlanırım?

mutsuzsanız ordan çıkmadan başka bir iş arayın, sonra mutlu olabileceğiniz başka bir yere geçin :KK51: çokta kafanıza takmayın :KK51:

Geçtiğimiz yıl burası ders çalışabilmem için rahattı zamanım oluyodu ama artık çok yoğun zaten işler bide:S

ya maddiyat olsa çıkıcam bi dk durmucam ama ben tek çalışanım.Net hemen güzel bi iş bulmadan çıkamam
Birde ders calisma imkanim artik yok demissiniz bi cok yerde bu imkan zaten olmayacak bu nedenden isinizden bunalmayin
Ama baska nedenlerden calismak istemiyorsaniz is bulupda cikin maddiyat sikintiliymis

Merhaba,
Ben çalışıyorum ön muhasebecilik yapıyorum bi firmada.İşimden nefret ediyorum her gün gelmek benim için işkence gibi.İş yerimde boş vaktim oluyodu 1 sene boş vakit buldukça işte hep ders çalıştım evde akşamları hafta sonları hep ders çalıştım.Şimdi istediğim yeri kazanıp kazanamadığımın sonucunu beklicem ama çok umutsuzum kazanamıcam gibi duruyo.Ve üzüntüden stresten artk heryerimde bişeyler çıkmaya başladı.Vazgeçmek te istemiyorum bu sene kazanamazsam seneye yine denerim ama iş ve ders çok zordu bide benim temelim sıfır dı.En baştan başladım herşeye çünkü meslek lisesinden mezun oldum ve mezun olalı da 6 sene filan oldu gerçekten çok yoruldum didindim uğraştım.İyi bir puanda yaptım bu temele göre... Ama yeterli olmucak gibi istediğim yere.Uğraşımın karşılığını alamıcam diye okadr üzgünüm ki.Şimdi ben çok zor burda sabretmişken dişimi sıkmışken kazanamazsam bidaha hazırlanmam gerekecek napıcam hiç bilmiyorum çünkü bu iş bana göre değil bunaldım...Bana akıl verin lütfen ne yapmalıyım? nasıl 1 sene daha buraya katlanırım?

Patronunuz zam olayları olduğunda sizi çıkartacaktı diye hatırlıyorum sanırım çıkartmadı?
Maalesef hayalleri gerçekleştirmek için fedakarlık gerekiyor. Elinizde olmayan imkanlara takılmayın var olanıyla ne yapabileceğinize bakın derim. Pes edemeyecek kadar çok istiyorsanız devam edin daha fazla çalışın. Umarım istediğiniz okulu kazanırsınız.

Patronunuz zam olayları olduğunda sizi çıkartacaktı diye hatırlıyorum sanırım çıkartmadı?
Maalesef hayalleri gerçekleştirmek için fedakarlık gerekiyor. Elinizde olmayan imkanlara takılmayın var olanıyla ne yapabileceğinize bakın derim. Pes edemeyecek kadar çok istiyorsanız devam edin daha fazla çalışın. Umarım istediğiniz okulu kazanırsınız.

teşekkür ederim Allah razı olsun.Yok çıkartmadı bende çıkmadım durdum yerimde :110:

Kıyamam sana:( inşallah dilediğin yeri tutturursun, emeğini çok takdir ediyorum...
Düşündüğün okul/bölüm neresi, belki alternatif buluruz sana

üniversite sınavına

O kadar zor sartlara ragmen calismayi birakmamanizi takdir ettim.

Hangi bolum istiyorsunuz bilmiyorum ama puanlar aciklanmadan bu kadar karamsar olmayin,belki herkes dusuk net yapmistir.

Bu yil olmasa bile tekrar deneyin,bu yil temel atmis olursunuz seneye daha cok calisip hayalinize ulasirsiniz insallah.

Kıyamam sana:KK43: inşallah dilediğin yeri tutturursun, emeğini çok takdir ediyorum...
Düşündüğün okul/bölüm neresi, belki alternatif buluruz sana

Allah razı olsun inşallah ya inşallah daha sonucum belli değil ama ben karalara bağladım en olumsuzunu düşünüyorum devamlı belki de kendimi alıştırıyorum.Ama kazanmaya baş koydum denicem ama çok yoruluyorum.Alternatif bölümler istemiyorum yani puanım kötü değil muhakkak çoğu yer olabilir ama umurumda değil.:KK61:

O kadar zor sartlara ragmen calismayi birakmamanizi takdir ettim.

Hangi bolum istiyorsunuz bilmiyorum ama puanlar aciklanmadan bu kadar karamsar olmayin,belki herkes dusuk net yapmistir.

Bu yil olmasa bile tekrar deneyin,bu yil temel atmis olursunuz seneye daha cok calisip hayalinize ulasirsiniz insallah.

Evet bi temel oluştu çok şükür.Buralarda kendime öğretmen aradım hepsine soru gönderdim tüm sene bana çok yardımcı oldular soruları cevaplayıp anlattılar Allah bin kez razı olsun. İnşallah kazanabilrim çok dua ediyorum.Çok sağolun

Evet bi temel oluştu çok şükür.Buralarda kendime öğretmen aradım hepsine soru gönderdim tüm sene bana çok yardımcı oldular soruları cevaplayıp anlattılar Allah bin kez razı olsun. İnşallah kazanabilrim çok dua ediyorum.Çok sağolun

Bravo size.

Allah emeklerinizi bosa cikarmaz emin olun basaracaksiniz ,enerjiniz ve azminiz yazdiklarinizdan bana bile gecti :)

Hukukcu ya da ogretmen idealizmi sezdim ben,hangi bolum istiyosunuz?

Bravo size.

Allah emeklerinizi bosa cikarmaz emin olun basaracaksiniz ,enerjiniz ve azminiz yazdiklarinizdan bana bile gecti :)

Hukukcu ya da ogretmen idealizmi sezdim ben,hangi bolum istiyosunuz?

özelden yazayım ben size istediğim okulu olur mu.Pek söylemek istemiyorum nedenini bilemediğim bi şekilde

Merhaba,

Öncelikle inşallah kazanırsın istediğin yeri ve asla umudunu kaybetme. Anlamadığım noktalardan birisi işini mi sevmiyorsun yoksa iş yerindeki insanları mı? Şu anda maddi durumun iyi ise (yani maaş almadan da hayatını devam ettirebileceksen) direkt işten ayrıl ve kurtul. Ancak piyasaların bu kadar durgun olduğu dönemde iş bulmakta zor ve iş bulmadan işten katiyen ayrılma. Babaannemin bir lafı vardır; ''Koca koca evinde, iş iş yerinde bulunur.'' diye çok doğru bir laf olduğunu büyüdükçe anlıyor insan. :KK48: Sana tavsiyem gece yatmadan ve sabah kalktığında olumlamalar yap. Hayatı ve çevrendeki insanları sevmeye kendini indekslersen o zaman daha mutlu olduğunu göreceksin. :KK200:

Back
X