• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin lütfenn :(

sim29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
67
0
26
İstanbul
Kızlar cok kötü durumdayım ya 1 yıllık ilişkim bitti bugun 1 hafta oldu..size anlatayımda basından bana bişiler diiyn geri dönmesini pişman olup cok istiyorum :( ben bu cocugu hiç tanımıyodum yasadııgm yer kücük aslında ama 1 kere görmüştüm yolda ve yani oha demiştim sonra öğrendm falan adını ama eklemedm tabi faceden bu arada benden 2 yas kücük. neyse o ekledi beni bi gün konusmaya basladık falan ya tam hayalini kurdugum kişiymiş meger bu hem kişilik olarak hem fiziksel yani uzun boyu kaslı renki gözlü baby face bişi. efendi oturaklı agırbaslı bi de en azından öyleydi..ilk zamanlar beni ulasılmaz görüyomus bu cesaret edememiş tanısmaya falan kostu yani peşimden ilk zamanlar çıkmaya basladıgmızda ipler resmen elimdeydi. sonra nolduysa oldu eski sevgilisi meydana cıktı asagılık ya 2-3 ay sonra.e tabi haliyle o kadar baglanmıstımki ben buna o sürede hırcın yüzüm ortaya cıktı benim kıskanclık. 1 yılda resmen canavara döndüm ben kendi de söyledi bunu..gözüm nasıl karardı varya o pislik kızla sürekli kavga ettik aylarca o gitti sonuna baskları cıktı. benimkinin 'arkadas'dediigi öyle görüdügü ama aslında onda gözü olan kişiler Allahı var yakısıklı yani cocuk cok dikkat cekiyo.hep böyle aramıza baska kızlar girdi ve hep bu yüzden yıprandık yani kıskanclıgım yüzünden ve sonunda mart ayında ara verdik biz bununla.o zamandan beri işte nrdeyse 2.5 ay artık bana sevgisinin bittiğini öğrendm ama bi ihanetle sanırım(yorumu sizlere bırakıcam).Onuda özet geçeyim hemen. Bi kız vardı hiç tanımadıgı, onu eklemişti faceden ben de sinrlendim silmiştm biz ara verince tekrar eklemiş kızı benimki.ne yaptıysam o kızı sildiremedm ben aylarca artık salaga yattım ya biliyodum konustuklarnı hissediyodum ama salaga yattım işte mutluyum nasıl olsa diye.bunları kızın kendisindne öğrendm meger benimki 2.5 aydır o kızla konusuyomus benden gizli benm istemediğmi bile bile..bunları öğrendm ben artık ara vercektm actım teli dedm böyl böyle ben herseyi biliyorum diye. sonra kendi ayrılmak istediğni söyledi bana ya saka gibi!!ve bittii..öyle pişkin ki şuan inanamıoyrum baskalarıyla konusuyo ediyo o kadar mutlu ki ya daha 1 hafta oldu insaf!!bugun de konustum yüzyüze onunla dayanamadım artık kararım kesin dedi dönmicekmiş bana asla kendini sartlandrmıs resmen benim sucum olmmasna ragmen beni takmıyo.özgüveni nasıl gelmiş kendine varya baska biri olmus resmen o kadar sımartmıslarki onu..ve ben ona o kadar baglı o kadar sadıktımki o bunları yaparken..kendi de biliyo ben onu asla bırakmazdım dünyanın öbür ucuna da gitsem. Evet o, bu ilişkiyi tepti elinin tersiyle sıkıldıgını söyledi bana mutsuzmıs benle ki ortada bişi yoktu hani hele son zamnlar cok iyiydik.. anlamadım nedeni yok diyo istemiyomus simdi ben ne yapmalıyım :(( geri dönsn istiyorum hala yüzsüzce..gururumu kaybettim baska bişi oldum belki de takıntı.. ama geri dönsün istyiorum işte ne yapmalıyım sizce döner mi? :( o kadar emeğime ragmen askıma güvenime ragmen..

Canı sıkılmış, kız değiştirmiş
Ya bi' de nolursunuz şöyle yüz vermeyin şunlara karşınıza alıp da
"Kararım kesin." ne ya nasıl bi' ego yani bunu ona söyleticek ne söyledin ki sen
Al kafana topuk dicektin
Hiç gelemiyorum bir erkeğin totosunun havaya kalkmış olup karşısındaki kızı ezmesine

Sana sadık kalamayan birini neden hala hayatında istiyorsun ki?
Sürekli aranıza başka kızlar girmiş. Sende kıskançlık yaptım diye suçu kendinde arıyorsun.
Demek ki erkek arkadaşın memnundu ki başkalarının aranıza girmesine izin vermiş.
Hayır dönse ne olacak ki? Güvenebilecek misin? Hep tetikte olacaksın başka biri var mı diye.
Zaten onunda dönmeye niyeti yok apaçık.
Hiçte arayıp ulaşma, onun egosu yeterince iyi yerlerdeymiş zaten. :19:

hazmedemiyorum yaa iş artık değişti rengii çıktım karsısına bugun herseyi söyledm bagıırp cagırıp bi de utanmadan kendi nefret ediyo benden sanki ben yaptım ya daha bugun konusmlarını yakaladım bi kız arkadasımla ona plan kurdum fazla samimmi olmadıgım bi kız . konusturdum bunları 2 gün ya yuh artık sex bile konusmuss ya nasıl nefret ediyorum n cabuk ya ne cabuk!! bi de beni begenmediğini anladım konusmalarından geri zekalı ya sanki ben ondan aşağıyım ben de uzunum inceyim güzel bi fiziğe sahibim yani Allah var begenirler yani insanlar beni. ne bu ego anlamadım ben dayanamadım mesaj attım yine 2-3 saat whatsappta hiç offline olmadı sürekli onlinedi. dedim ya bu sefer hangi kız falan basladım böyle saymaya buna engelledi beni sonra tabii gururuna dokunmustur dediklerim yalan mı be. arkdasına dedm kaldırsn engeli beni daha kötü seyler yapmaya zorlmasın diye kaldırdı işte artık cok oldun falan diyo arsızlasma diyo bana :) neden bahsediyo bu ya sanki aldatan benim bırakıp giden benim. bu aksama kadar hala salak gibi bi umudum vard belki geri döner diye ama artık bu konusmalardan sonra yani imkansız.zaten ben de unutsam iyi olcak böyle bi pisliği sadece tek istediğim beni mumla araması ama olmıcak sanıırm artık ./

bi de gce yatmadan önce rahat edemedim dedim kendi kendime bari böyle kavgalı bitmesin yinede..güzel bi mesaj hazırladım tesekkür falan ettm ona beni aldatmasna ragmen ya neyse sabah yollıcaktım ama bir de ne göreyim.. engellemiş beni yine whatsaptan. benm nefret etcegm yerde o ediyo benden suan

bi de gce yatmadan önce rahat edemedim dedim kendi kendime bari böyle kavgalı bitmesin yinede..güzel bi mesaj hazırladım tesekkür falan ettm ona beni aldatmasna ragmen ya neyse sabah yollıcaktım ama bir de ne göreyim.. engellemiş beni yine whatsaptan. benm nefret etcegm yerde o ediyo benden suan

E aferin sana. Bu kadar vaktini heba etmiş bir de kavgalı bitmesin diye mi uğraşıyorsun. Bırak bitsin. Sana kıymet veriyor mu ki? Umrunda değil ki onun nasıl bittiği. Hala totosunu kaldırıyorsun o çocuğun.

Belki de sizi hiç sevmedi, çevresinde kız hayranı çoksa, o da yakışıklılığının ve ilginin farkındaysa, fiziken ve ruhen de kendine güveni tamsa, o yüzden gençken kimseyle ciddi düşünmüyor olabilir, tek eşli, ciddi bir ilişkiden sıkılmış olabilir, zaten sizle görüşürken de başkalarıyla görüşmüş, sonunda da resti çekmiş ve siz de ısrarcı olunca sizden kurtulmaya çalışıp, ulaşabileceğiniz tüm yolları tıkamış. Yaşlar biraz genç sanırım. Geç de olsa gözünüz açılsın. Bence değmez.

en başta ne kadar canını yakarsa yaksın gerçeklerle yüzleşmelisin. hayal kurmamalısın. istemiyorum u 1 kere dedikten sonra gerisi boş artık. uğraşmaman gerekir. daha çok kendini düşürürsün. artık ayrıldınız ve hala seviyo olsan bile o seni sevmiyo bunu görmen gerek. başkalarıyla napıyosa yapsın araştırma artık. senle olan kısmı seni ilgilendirir. üzüleceksin biraz ama bitecek mutlaka. sen de unutcaksın.

Ohoo sen bu kadar yüz verirsen salağa yatarsan tabii ki öz güveni yükselir.
Ama sen neden salağa yattın ben onun mantığını anlamadım?
Demek ki ayrılmak aklına gelmese mutluluğun devam etse hala uyutacaktın kendini.
Hiç mi güvenin yok kendine nasıl tahammül edebiliyorsun paylaşmaya?
2.5 ay konuşmuş göz yummuşsun çocuk zaten seni takmamış ki.
Seni sevse başkasıyla o kadar zaman konuşur mu sanıyorsun?
Başından atmış işte seni geçmiş olsun zamanında dur demeliydin kusura bakma sonu belliymiş. :ssz:

çok seviyodum ya napim..ben de kendime şaşırıyorum nasıl böyle olabilidm ama bugun 2 hafta oldu ayrılalı hala da aynı kafa devam ediyo benle o da yaptıklarının şiddetini artırıyo her gecen gün şimdide benim sevmediğim ne kadar kız arkadası varsa hepsiyle takılıyo akşamları geçen gördüm tek basına kaç tne kıızn içindeydi ya onlarla geziyo sank i erkek ark. yokmus gibi manyak mı ne varya sırf beni delirtmek içinbunlar cok iyi tanıyo beni sanki bilmiyo benm şimdi nasıl içten içe kudurdugumu sinirden.benleyken yapamadıgı ne varsa yapıyo ya aklına geleni yapıyo sanki 1 yıl hapisteymiş gibi kırdı şimdi zincirleri deli gibi oraya buraya saldırıyo ayrılmasaydık bugun tam 14 ay olcaktı be insaf cocuk hiç mi değeri yoktu ya bi de cok mutluyduk birlikteyken eğlenceliydik 2mizde.son güne kadar öyleydi tamam kıskanclık yapmıs olabilirm zamanında ama o da frsat vermeseymiş yani hep aramıza soktu birilerini kıskandım ben de sorun çıktı. hala kafasına dank edicek mi etmicek mi günlerim evde bunu düşünmekle geçiyo. ilk ara verdiğimizde ağladı ya önümde cocuk ben de istemezdim böyle olmasını demişti sonra tekrar barısmıstık. 2.de işte şimdi yani yine telde ağladı bi ara hayatını mahvetmek istemezdim ama mutlu değilim olmuyo falan dedi. çocuga sonsuz sadakat güven verdim aşk verdim gözüm kapalı sevdim ne istedi daha anlamadım ben . sizce değerimi anlar mı ya valla dönsün istiyorum yinede bütün mutlulugum gitti ben onunla Simge olmusum ya ben onunla benmişim meğer..

kız delirdin mi sen kendine gel
böyle yaparak onun gözünde iyice küçük düşüyorsun farkında değil miisin
hiç umrunda değilmiş gibi yap, arkadaşlarınla gez kafanı dağıt hiç umrunda değilmiş gibi anladınmı!!
sen onun gözünde zaten ceptesin nasıl yeedirceksin bunu kendine??
baksana bi tarafları fena kalkmış acıncak halde resmen :)

çoğu ilkimizi birlikte yaşadık ya ne bileym hiç mi bunların önemi yok onda anlamı yok aklım almıyo 1 yıl çıktık ama ikimiz için de çok dolu geçti gerçekten ilk baslarda çok aşıktık birbirmize sonra araya kıskanclık girince ipler onun eline geçti ben ona o kadar alıştımki kimseye gerek duymuyodum o varken bi tek o olsun bana başka bişi lazım değildi tek mutlulugum oydu beni tek mutlu eden neden oydu.. şimdi ne önemi kaldıki..bi de üniversiteye gidebilirim bu sene ben inş büyük bi şehre..ama o burda kalıcak öyle bişi de var ama biz bunları göze almıştık zaten..benim için asla sorun olmazdı mesafe onu da sanmıoyrum zaten hep gleip gidicektim ben ya o kadar aşıktım ben ona o kadar seviyodum 1 dediğini 2 etmedim..tek istediğim ilgi alaka ve aşktı çok mu zor geldi çok mu bişi istedim yani ne grek vardı ki..
E aferin sana. Bu kadar vaktini heba etmiş bir de kavgalı bitmesin diye mi uğraşıyorsun. Bırak bitsin. Sana kıymet veriyor mu ki? Umrunda değil ki onun nasıl bittiği. Hala totosunu kaldırıyorsun o çocuğun.

çok haklısınız yapılması gerekenler belli aslında evet aynen onun yaptıgı gibi takmamak etmemek..bi tatile çıkmayı istiyorum Bodrum gibi.. onun kıskancagı bişi yapmak istiyorum cünkü o pek çıkmaz tatile ve beni de yollamadı gecen yaz onunla cıkarken mırın kırın etti gitmedm ben de bütün yaz onunla geçirdim olduugm yerde ama yinede o kadar sorun değildi benm için..şimdi gitsem acaba kıskanır mı dikkatini çeker miyim bilmiyorum öyle olmasını umuyorum ama ./
kız delirdin mi sen kendine gel
böyle yaparak onun gözünde iyice küçük düşüyorsun farkında değil miisin
hiç umrunda değilmiş gibi yap, arkadaşlarınla gez kafanı dağıt hiç umrunda değilmiş gibi anladınmı!!
sen onun gözünde zaten ceptesin nasıl yeedirceksin bunu kendine??
baksana bi tarafları fena kalkmış acıncak halde resmen :)

biraz da o benden şüphelensin ya o korksun kaybetmekten . ben bu sene üniye gidebilirm büyük bi şehre ama o burda kalcak o neden korkmuyo ya . neden olsun tabi o kadar büyük güven verdimki ona onu bırakmayacagımı biliyo asla..aşk böyle bişimiş insanı gurursuz da yapıyo yüzsüz de..
Sana sadık kalamayan birini neden hala hayatında istiyorsun ki?
Sürekli aranıza başka kızlar girmiş. Sende kıskançlık yaptım diye suçu kendinde arıyorsun.
Demek ki erkek arkadaşın memnundu ki başkalarının aranıza girmesine izin vermiş.
Hayır dönse ne olacak ki? Güvenebilecek misin? Hep tetikte olacaksın başka biri var mı diye.
Zaten onunda dönmeye niyeti yok apaçık.
Hiçte arayıp ulaşma, onun egosu yeterince iyi yerlerdeymiş zaten. :19:

:4:
çok haklısınız yapılması gerekenler belli aslında evet aynen onun yaptıgı gibi takmamak etmemek..bi tatile çıkmayı istiyorum Bodrum gibi.. onun kıskancagı bişi yapmak istiyorum cünkü o pek çıkmaz tatile ve beni de yollamadı gecen yaz onunla cıkarken mırın kırın etti gitmedm ben de bütün yaz onunla geçirdim olduugm yerde ama yinede o kadar sorun değildi benm için..şimdi gitsem acaba kıskanır mı dikkatini çeker miyim bilmiyorum öyle olmasını umuyorum ama ./

bak diyorum ya hiç umrunda değilmiş gibi davran gez toz istediğini yap
umrunda olmadığına inansın o zaman dikkat çekersin
ama bence böyle birini geride bırakmalısın, inan sen ona fazlasın

aa bi de ben size neyii söylemyi unuttuum :O yaa bunun abisi varr geçen sene abisiyle sevgilisi ayrıldı 1.5ay ayrı kaldılar yazın ve 6 yıldır çıkıyolardı yanii.. neyse bizimki de kızla konusuyodu işte kız soruyodu buna tabi abisinin neler yaptıgını falan veee bizimki kızı nasıl teselli etti kızı kendi gözlermle okudum face mesajlarında!! 'abim şimdi baska kızlarla konusuyo olabilir ama o kızlar suan onun icin çerezz işte senin değerini anlıcaktır eminim erkekler kaybedince anlar şimdi özgürlüğünü yasadıgını sanıyo' bla bla.... görüyo musunuz siz şunuu yaa mademm kendin de böyle düşüyosun be cocukk niye böyle yapıyosun şimdi?? şuan kendi de öyle aynen kendide bi sürü kızla konsuuyo takılıyo herseyi yapıyo o zaman çerez mi o kızlar da sizce ona ?

ay hemen alttaki yazdıgımı okur musun canım bi de ona göre söyle bir de:)
:4:

bak diyorum ya hiç umrunda değilmiş gibi davran gez toz istediğini yap
umrunda olmadığına inansın o zaman dikkat çekersin
ama bence böyle birini geride bırakmalısın, inan sen ona fazlasın

ayyy kızı böyle mi teselli etti şaka gbiii :53:
yazık kıza ya üzüldüm yemin ederim..
canım bu çocuk sadece takılma peşinde baksana, kızlar buna pas attıkça bunun egosu tavan yapıyo resmen, kolay kolay vazgeçmez o kızlardan bence..
ki seven insan zaten başkasına gitmez, sen umrunda değilmiş gibi davrandığında sadece dikkatini çekersin hani argo olucak ama ona kapak olur biraz bak ben seni unuttum gibilerinden...
sen onun peşinden koştukça ona itici geliceksin..
bu kadar kızla takılan bi çocuğun benim gözümde karekteri oturmamış ve olgunlaşmamıştır..
senin çok canını yakar..
şimdi anlıyorum çok duygusal yaklaşıyosun senden büyükde değilim çok 22 yaşındayım ve 7 yıllık bi ilişkim var ama bugün erkek arkadaşım başka kızlarla ilgilenmeye başlasa biter , karekteri bozuk derim...
diyorum bak sen ona fazlasın, o resmen aciz, kim nereye çekerse oraya gidiyo

ooff yaa ama üzülüyorum işte ya yazık ediyo suan belki farkında değil bunun hala havaii o..kimle konustuysam onun erkek ark. hepsi de artık unut olmıcak dönmicek sana siyolar kararı kesinmişmiş cok haklı gibi salak..bitirmek istiyomus kökten..Allahın cezası ya ne hallere soktu beni yazımı mahvetti resmen bu sene sınava girdim ben Lys-Ygs . onun için bi de ayrımamıs benden sınavın gecmesini de beklemiş o sürede bana öyle iyi rol yaptıki ama hiçbişi hissetmedm harbiden nasıl kandırmış mutlu rolü yapmıs.. şimdi de güya kendi dediği gibi işte özgürlüğünün tadını cıkarıyo birlkite mutlu olma imkanımızı yok etti..Ya Allahım şuan istediğim şey hatasını anlayıp bana geri dönmesii eskisi gibii ama kimseyle ilgilenmicek benden bişi saklamıcak benm ona sadık oldgumm gbii olsun istiyorum..
ayyy kızı böyle mi teselli etti şaka gbiii :53:
yazık kıza ya üzüldüm yemin ederim..
canım bu çocuk sadece takılma peşinde baksana, kızlar buna pas attıkça bunun egosu tavan yapıyo resmen, kolay kolay vazgeçmez o kızlardan bence..
ki seven insan zaten başkasına gitmez, sen umrunda değilmiş gibi davrandığında sadece dikkatini çekersin hani argo olucak ama ona kapak olur biraz bak ben seni unuttum gibilerinden...
sen onun peşinden koştukça ona itici geliceksin..
bu kadar kızla takılan bi çocuğun benim gözümde karekteri oturmamış ve olgunlaşmamıştır..
senin çok canını yakar..
şimdi anlıyorum çok duygusal yaklaşıyosun senden büyükde değilim çok 22 yaşındayım ve 7 yıllık bi ilişkim var ama bugün erkek arkadaşım başka kızlarla ilgilenmeye başlasa biter , karekteri bozuk derim...
diyorum bak sen ona fazlasın, o resmen aciz, kim nereye çekerse oraya gidiyo

bununla tanıstıgımda 58 kiloydum ve o 1 yılda eridim bittim resmen dertten kederden suan 48 kiloya düştüm kademeli olarak hala gidiyo..hasta etcek beni pislik korkuyorum artık 1 yıl çıktık ama 8 ayı ağlamakla geçmiştir benim eskiden gözyaslarım degerliydi onun icin ama artık önemsemiyodu bile nasıl olsa herseye aglıyorum diye düşünüyodu ne hala getirdi beni devam da ediyo..iştahım yok resmen bişi yemek gelmiyo içimden çok zorlanıyorum aklıma geldikçe kendimi kışkırtıyorum ondan bana yar olmazdı diyrum ama olmuyo sabahlara kadar çıkmıyo netten whatsapptan falan Allah bilir kaç kişiyle konusuyo..

Back
X