Kızlar cok kötü durumdayım ya 1 yıllık ilişkim bitti bugun 1 hafta oldu..size anlatayımda basından bana bişiler diiyn geri dönmesini pişman olup cok istiyorum
ben bu cocugu hiç tanımıyodum yasadııgm yer kücük aslında ama 1 kere görmüştüm yolda ve yani oha demiştim sonra öğrendm falan adını ama eklemedm tabi faceden bu arada benden 2 yas kücük. neyse o ekledi beni bi gün konusmaya basladık falan ya tam hayalini kurdugum kişiymiş meger bu hem kişilik olarak hem fiziksel yani uzun boyu kaslı renki gözlü baby face bişi. efendi oturaklı agırbaslı bi de en azından öyleydi..ilk zamanlar beni ulasılmaz görüyomus bu cesaret edememiş tanısmaya falan kostu yani peşimden ilk zamanlar çıkmaya basladıgmızda ipler resmen elimdeydi. sonra nolduysa oldu eski sevgilisi meydana cıktı asagılık ya 2-3 ay sonra.e tabi haliyle o kadar baglanmıstımki ben buna o sürede hırcın yüzüm ortaya cıktı benim kıskanclık. 1 yılda resmen canavara döndüm ben kendi de söyledi bunu..gözüm nasıl karardı varya o pislik kızla sürekli kavga ettik aylarca o gitti sonuna baskları cıktı. benimkinin 'arkadas'dediigi öyle görüdügü ama aslında onda gözü olan kişiler Allahı var yakısıklı yani cocuk cok dikkat cekiyo.hep böyle aramıza baska kızlar girdi ve hep bu yüzden yıprandık yani kıskanclıgım yüzünden ve sonunda mart ayında ara verdik biz bununla.o zamandan beri işte nrdeyse 2.5 ay artık bana sevgisinin bittiğini öğrendm ama bi ihanetle sanırım(yorumu sizlere bırakıcam).Onuda özet geçeyim hemen. Bi kız vardı hiç tanımadıgı, onu eklemişti faceden ben de sinrlendim silmiştm biz ara verince tekrar eklemiş kızı benimki.ne yaptıysam o kızı sildiremedm ben aylarca artık salaga yattım ya biliyodum konustuklarnı hissediyodum ama salaga yattım işte mutluyum nasıl olsa diye.bunları kızın kendisindne öğrendm meger benimki 2.5 aydır o kızla konusuyomus benden gizli benm istemediğmi bile bile..bunları öğrendm ben artık ara vercektm actım teli dedm böyl böyle ben herseyi biliyorum diye. sonra kendi ayrılmak istediğni söyledi bana ya saka gibi!!ve bittii..öyle pişkin ki şuan inanamıoyrum baskalarıyla konusuyo ediyo o kadar mutlu ki ya daha 1 hafta oldu insaf!!bugun de konustum yüzyüze onunla dayanamadım artık kararım kesin dedi dönmicekmiş bana asla kendini sartlandrmıs resmen benim sucum olmmasna ragmen beni takmıyo.özgüveni nasıl gelmiş kendine varya baska biri olmus resmen o kadar sımartmıslarki onu..ve ben ona o kadar baglı o kadar sadıktımki o bunları yaparken..kendi de biliyo ben onu asla bırakmazdım dünyanın öbür ucuna da gitsem. Evet o, bu ilişkiyi tepti elinin tersiyle sıkıldıgını söyledi bana mutsuzmıs benle ki ortada bişi yoktu hani hele son zamnlar cok iyiydik.. anlamadım nedeni yok diyo istemiyomus simdi ben ne yapmalıyım
( geri dönsn istiyorum hala yüzsüzce..gururumu kaybettim baska bişi oldum belki de takıntı.. ama geri dönsün istyiorum işte ne yapmalıyım sizce döner mi?
o kadar emeğime ragmen askıma güvenime ragmen..