Bana akil verin :((

Kbrdmrbs18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
2
0
86
36
Merhabalar yeni katildim araniza oneriye ihtiyacim var cunku saglikli dusunemiyroum esimle iki ay once kavga ettik ve ben surekli kullandigim o kelimeyi kullandim bosanalim oda ilk defa tamam artik dedi ve evi terk etti arkdasinda kaldi ben msj atmadikca ve aramadikca dhaa cok delirdim ve esyalarini al vs gibi cumlelerde kullandim bu surecte 1,5yasindaki kizimi gormeye gelmesi disinda hic gorusmedik ve pek fazla konusmadik hatta mahkemeyi de actik anlasmali olarak actigimiz gun agladi sen istedin vs gibi msjlar atti simdi cok pismanim msj attim geri donelim bu karardan diye ama o msjima bu sefer arkasinda durucam bu kararin dedi ve kizini sormak disinda aramiyor sormuyor nasil barisiriz nasil eve doner fikir verirseniz sevinirim

Her tartışmada ayrılalım diyen sevgili, her kavgada bosanalim diyen eş.. Çok çok çok sinir eden bisey ve sonunda adam da artik pes etmiş.
Eğer boşanmak istemiyorsanız tekrar tekrar söyleyin gerekirse yüzyüze görüşün, özür dileyin. Kapısına gidin. Hep erkekler mı pişman olup özür diler, yuvaniz için yapın bence. Durdugunuz hata.

Bir daha da asla boşanma kelimesini çocuk oyuncağı gibi kullanmazsiniz.

Kocaniz bir yerde hakli. Bosanalim kelimesi bosanmak eylemi dusunulmedikce cikmamali agizdan. Yuz goz olursunuz. Ozur dileyin, sacma sapan davrandiginizi ve fevri kararlar aldiginizi kabul edin . Kizinizla birlikte bir yemege cikin. Hatta kizinizi birakacak yer varsa sadece ikiniz cikin. Daha iyi olur. Bu yaptiklarinizdan sonra donmeye niyeti yoksa da fazla ustelemeyin.

İnsanlarında bir sabrı gururu var
Ne diye sürekli boşanalım diyorsunuz
Eşinizde sabrının sonuna gelmiş kabul etmiş
Birdaha bu kelimeyi kullanmayın

Böyle durumlarda araya soğukluk giriyor ayrı kalma kafa dinleme işini bir aydan uzun tutmamak lazım demişti evlilik terapisti. Gerçekten kararlı isen karalılığını göster çocuğumuz için de ben vazgeçtim davayı tek taraflı geri çekiyorum de bilmiyorum nasıl oluyor da oluyordur bence.

Adamın canına tak etmiş ne yapsın...
Haklı gibi eşiniz , yüz yüze görüşüp ikna edin .

esimle iki ay once kavga ettik ve ben surekli kullandigim o kelimeyi kullandim bosanalim
Evlilik,çocuk oyuncağı değildir.
"Boşanalım" kelimesi de günlük hayatta,canımız sıkıldıkça kullanılacak bir kelime hiç değildir.
Eşiniz,aynı şeylerin tekrarlanacağını bildiği için kararından vazgeçmemiş bu sefer.
Demek ki onun da size olan inancı kalmamış.
Eğer çok pişmansanız,en azından çocuğunuz için bir şans daha isteyin.
Eşinizi ikna edebilirseniz,bu sefer daha dikkat edin kullandığınız kelimelere.

Olan olmuş madem araya hatırı sayılan ir büyük koyarak durumunuzu ona anlatır ondan sizin adınıza eşinizle konuşmasını isteyebilirsiniz yine aynı kişi evliliğin önemi ve senin iyi yönlerini,çocuğunun annesi olduğunu,ayrı ayrı yaşanan hayatların kötü taraflarını ve gelecekte yani yaşlaninca veya hastalikta sadece sizin yaninizda duracaginizi söyleyip bazı şeylerin farkına varmasını saylayabilir ve sonra sizde son bir konusma yapıp pişmanlığınızi dile getirir ve duruma göre hareket edersiniz.

Bir çiftin bu şekilde birbirine boşanalım kelimelerini etmelerine çok kızıyorum hatanın büyüğü sendr kusura bakmayın. Ayrıca bir mesajla olucak iş değil istekli olduğunuzu pişmanlılığınızı daha çok dile getirin yüz yüze gelerek güzellikle konuşarak gerekirse yalvarın ama boşanmayın.

Evlilik bitirmek bu kadar kolay mı boşanalım lafı ağızdan bu kadar kolay çıkmamalı,oyuncak olmamalı.Bir şeyi 40 kere söylersen olur diye bir laf var.Bu sonu kendiniz hazırlamışsınız.Yüzüne rahatça boşanalım demişsiniz şimdi hata yaptım pişmanım affet demek mi zor geliyor? Bazı hataların bedeli maalesef ki ağırdır.Yüz yüze pişman olduğunuzu onu sevdiğinizi söyleyin af dileyin.Kabul etmiyorsa demek ki onarılmayacak yerden kırılmıştır.

Pismansan evlilgini kurtarmak istiyorsan git yuzyuze konus ozur dile..

Hayir cevabi alirsan bilmiyorum ne yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…