• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten çok düşündüm gidecek kimsem yok etrafımda 1 kişi bile bırakmadı durumum iyi ama su zamanlarda çıkan kadın cinayetleri çok etkılıyor ya bulur daha kötüsü olursa diye gerçekten herseyi düşünüyorum planlıyorum polisi arıyorum eve geliyor ben karakola gdıyorum karı koca barışırsınız dıyor yeni evlilikte olur dıyor ondan da umudum kalmadı

Çok üzüldüm durumuna. Ama bu psikopat biriyse ayrılmadan da canına kast edebilir. Allah belasını versin onun. Sen kaç kurtar kendini madem durumun var. Savcılığa da bildirirsin gerekise sosyal medyayı kullan ancak o şekilde yardım edilip umursanıyor. Maalesef ortalık çok kötü. İnşallah kurtulursun bu hıyar ağasından

Canım kocan psikopat

Kaostan besleniyor

Aslında tartışmak aşkın tadıdır

Ama ağız ile tartışılır el ile değil

Öfke kontrol problemi var

Son çare ilişki psikologuna gidin

Kabul etmezse ayrıl

Ben 1 sene dayak yedim zor kaçtım

Aptal olmuştum 1 dk önce dediğim lafı unutıyordum

Sürekli uyımak istiyordum

Psikoloğa gitmeyi kabul etmıyor sen git dıyor problem bende sanki ve ben gttm pskologuma herseyi anlattım boşanırken bunu kullanıcam evet suan bende öyleyim uyumak için en ağır ilaçları alıyorum ama yinede uyuyamıyorum önceden çok neşeli Gülen yüzlü biriydim çevremde herkes senle evlenen hiç mutsuz olmaz derdi ama evlendim 1 ay sonra başladım kendim ağlamaya hani derler ya evlenmeden önce en ufak ses yüksekliğinde bile kaçın o kişiden die gerçekten öyleymiş yasamadan bilinmiyor hiç bisey ve suan benm arkamda kimsem olmadığını biliyor 15 yaşından beri kendim çalıştım okul tatil dönemlerinde paramı kaZandım okudum okulum bitti işimi buldum kendime hayat kurdum tam rahata erdim derken tekrar sorunlar başladı hani uzaktan yaşamayan kimse bilemez bu çaresizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X