• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aylakkyildiz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
52
13
8
23
Ben eşimin ailesinden ayrı yaşamak istedim iyikide öyle yapmışım hamileliğimin son ikinci ayında geldi yanımıza onlar köyde oturuyoz biz istanbulda 4 ay kaldı ilk geldiği zamanlar ben hamile olduğum için temizlik takıntısı olmuştu herşeyi kokluyor bindefa yıkıyodum midem yandığı için yemekleride hem kendime hemde evdekilre uygun yapıuodum ama kaynam yönetmeyi sevdiği için bu ona yetmedi oğlunu doldurmak için onun yaptığı yemekleri o yaptığı için benim yemediğimi söylüyordu eşimde gelip beni uyardı beğenmesende ye ben nie yemek zorundayım diyip onu susturdum bigün oturup güzel güzel anlattım annesine midem yandığı için herşeyi yiyemiyorum bide eli pis herşeyi birbirine karıştırıp yapıyo ben iyi niyetle durmumu izah ettim yine oğluna ağlamış eşim bana kızdı anneme bida bişey söyleme gidecek yoksa .keşke ozaman gönderseydim de kötü olsaydım oğluna dans eden açık kadınların videosunu gösteriyordu benim yanımda yatak odamızın içinde yaşadıklarımızı merak ediyodu annesine şaka arasını şimdiki atınca git elalmi mıncıkla diyodu ben bunlara bişey diyince kötü oluyorum yanlış anlayan oluyodum şimdi gitmeden önce oğullarına bi kız istediklerimi ama eşimin istmediğini söylemişlerdi geçende görüntülü arayıp bana kızı gösterdiler eşimin yanında eşimde telefonu kapatınca gösterdikleri kızı istediğini iki gün önce nie gösterdiklerini rahatsız olduğumu söyledim kaç gündür aramıyolar bana akıl verin nasıl tamamen onları ailemden arındırırım

ay bu ne biçim kaynana ya. siz yine sabırlı davranmışsınız. valla çekin eşinize resti. bunlardan bunlardan rahatsız oldum. bir daha da görüşmek istemiyorum yoksa seninle aramız açılacak diyin.

oğluna dans eden açık kadınların videosunu gösteriyordu benim yanımda yatak odamızın içinde yaşadıklarımızı merak ediyodu annesine şaka arasını şimdiki atınca git elalmi mıncıkla diyodu ben bunlara bişey diyince kötü oluyorum yanlış anlayan oluyodum şimdi gitmeden önce oğullarına bi kız istediklerimi ama eşimin istmediğini söylemişlerdi geçende görüntülü arayıp bana kızı gösterdiler eşimin yanında eşimde telefonu kapatınca gösterdikleri kızı istediğini iki gün önce nie gösterdiklerini rahatsız olduğumu söyledim kaç gündür aramıyolar bana akıl verin nasıl tamamen onları ailemden arındırırım
Şu kısımlarda ağzım açık kaldı okurken .
Bu nasıl anne oğul ilişkisi , allahım ne ınsanlar var ya . Bence siz anasının dolduruşuna gelıp devamlı sıze çemkiren kocadan arınmanın yollarını arayın ,

aramasinlar bosver .Rahatsiz oldugunuz herseyi dile getirmek hakkiniz. Ki rahatsiz olunmayacak gibi degil

aramasinlar bosver .Rahatsiz oldugunuz herseyi dile getirmek hakkiniz. Ki rahatsiz olunmayacak gibi degil
Ben onlarla konuşmayınca benim ailem bana kızıyor bişey sormak istiyorum kaynanam gusül abdesti alıp almadığımı soruyodu özel bölgedeki tüyleri neyle alıyosun diye soruyordu bende acaba benmi yanlış anlıyorum diye anneme söylenince yanlış anlama o seni kızı gibi görüyo diyo 19 yaşında evlendim şuan 21 yaşındayım bendemi problem var yoksa manipülemi ediliyorum

Ben onlarla konuşmayınca benim ailem bana kızıyor bişey sormak istiyorum kaynanam gusül abdesti alıp almadığımı soruyodu özel bölgedeki tüyleri neyle alıyosun diye soruyordu bende acaba benmi yanlış anlıyorum diye anneme söylenince yanlış anlama o seni kızı gibi görüyo diyo 19 yaşında evlendim şuan 21 yaşındayım bendemi problem var yoksa manipülemi ediliyorum
Siz degil onlar konusmyor bosverin ailenize anlatin.Rahatsz oldgnz seyleri. Ayrica bu tarz seyleri bilmek icin kucuk degilsin kucuksun diye sana yol gostermeye calisiyor olabilir ama bunlari bildgni en azindan annenden ogrendgni dusunmesi gerekir.

Ben eşimin ailesinden ayrı yaşamak istedim iyikide öyle yapmışım hamileliğimin son ikinci ayında geldi yanımıza onlar köyde oturuyoz biz istanbulda 4 ay kaldı ilk geldiği zamanlar ben hamile olduğum için temizlik takıntısı olmuştu herşeyi kokluyor bindefa yıkıyodum midem yandığı için yemekleride hem kendime hemde evdekilre uygun yapıuodum ama kaynam yönetmeyi sevdiği için bu ona yetmedi oğlunu doldurmak için onun yaptığı yemekleri o yaptığı için benim yemediğimi söylüyordu eşimde gelip beni uyardı beğenmesende ye ben nie yemek zorundayım diyip onu susturdum bigün oturup güzel güzel anlattım annesine midem yandığı için herşeyi yiyemiyorum bide eli pis herşeyi birbirine karıştırıp yapıyo ben iyi niyetle durmumu izah ettim yine oğluna ağlamış eşim bana kızdı anneme bida bişey söyleme gidecek yoksa .keşke ozaman gönderseydim de kötü olsaydım oğluna dans eden açık kadınların videosunu gösteriyordu benim yanımda yatak odamızın içinde yaşadıklarımızı merak ediyodu annesine şaka arasını şimdiki atınca git elalmi mıncıkla diyodu ben bunlara bişey diyince kötü oluyorum yanlış anlayan oluyodum şimdi gitmeden önce oğullarına bi kız istediklerimi ama eşimin istmediğini söylemişlerdi geçende görüntülü arayıp bana kızı gösterdiler eşimin yanında eşimde telefonu kapatınca gösterdikleri kızı istediğini iki gün önce nie gösterdiklerini rahatsız olduğumu söyledim kaç gündür aramıyolar bana akıl verin nasıl tamamen onları ailemden arındırırım

Ortak bir çocuğunuz olduğu için, ailenizi tamamen onlardan arındıramazsınız. Eşinizden ayrılmayı düşünüyorsanız, kısmen bir arınma yaşayabilirsiniz.

Eşinizin de, annesinin de terbiyeye ihtiyacı var. İnsanların yatak odası yaşamını, mahremini merak etmek, sorgulamak ne demek. Elalemi mıncıkla ne demek.

Aileniz hayatta mı ?

Tam olarak neyi anlayamadınız gayet açık yazdığımı düşünüyorum
Bir tane bakın “bir tane” diyorum noktalama işareti kullanmadan nasıl gayet açık yazdığımı düşüyorum,diyebiliyorsunuz?
Bari cümlenizin bittiğini göstermek için nokta koyun.
Neyi anlamadığımı anlatmam için de konuyu tam anlamam lazım,sorunuza da cevap veremiyorum onun için.

Tam olarak neyi anlayamadınız gayet açık yazdığımı düşünüyorum
Ben bu kısmı anlamadım
şimdi gitmeden önce oğullarına bi kız istediklerimi ama eşimin istmediğini söylemişlerdi geçende görüntülü arayıp bana kızı gösterdiler eşimin yanında eşimde telefonu kapatınca gösterdikleri kızı istediğini iki gün önce nie gösterdiklerini rahatsız olduğumu söyledim
Eşinizin erkek kardeşine mi bi kız istiyorlar? Eşinize niye gösteriyorlar?

Tam dayaklık bir kaynana. Tabi eş yine şaşırtmayan ana kuzusu bir eş. Benim annem eşimin yanındayken bana böyle şeyler gösterecek tepkim çok sert olur. Anne baba diye her yanlışına göz yumulmaz. Terbiyesizlik bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X