- 11 Aralık 2022
- 52
- 13
- 8
- 23
- Konu Sahibi Aylakkyildiz
Ben eşimin ailesinden ayrı yaşamak istedim iyikide öyle yapmışım hamileliğimin son ikinci ayında geldi yanımıza onlar köyde oturuyoz biz istanbulda 4 ay kaldı ilk geldiği zamanlar ben hamile olduğum için temizlik takıntısı olmuştu herşeyi kokluyor bindefa yıkıyodum midem yandığı için yemekleride hem kendime hemde evdekilre uygun yapıuodum ama kaynam yönetmeyi sevdiği için bu ona yetmedi oğlunu doldurmak için onun yaptığı yemekleri o yaptığı için benim yemediğimi söylüyordu eşimde gelip beni uyardı beğenmesende ye ben nie yemek zorundayım diyip onu susturdum bigün oturup güzel güzel anlattım annesine midem yandığı için herşeyi yiyemiyorum bide eli pis herşeyi birbirine karıştırıp yapıyo ben iyi niyetle durmumu izah ettim yine oğluna ağlamış eşim bana kızdı anneme bida bişey söyleme gidecek yoksa .keşke ozaman gönderseydim de kötü olsaydım oğluna dans eden açık kadınların videosunu gösteriyordu benim yanımda yatak odamızın içinde yaşadıklarımızı merak ediyodu annesine şaka arasını şimdiki atınca git elalmi mıncıkla diyodu ben bunlara bişey diyince kötü oluyorum yanlış anlayan oluyodum şimdi gitmeden önce oğullarına bi kız istediklerimi ama eşimin istmediğini söylemişlerdi geçende görüntülü arayıp bana kızı gösterdiler eşimin yanında eşimde telefonu kapatınca gösterdikleri kızı istediğini iki gün önce nie gösterdiklerini rahatsız olduğumu söyledim kaç gündür aramıyolar bana akıl verin nasıl tamamen onları ailemden arındırırım