yaklaşık 3 aydır süren bir ilişkim var.ama hep sorunlarımız vardı şimdide devam ediyor.ilk ayda sevgilim bikaç kere yalanımı yakaladı ve beni yanlış tanıdı bana güvenmiyor hiç.yalan söylediğim için hep suçluyor beni.yalanlarımı yakaladıktan kısa bi süre sonra ayrıldık.ama bi kaç gün sonra tekrar barışmıştık.birdaha yapmıcamı tekrar güvenini sağlıcamı ama bunun için zman tanıması gerektini söylüorum hep.gercektende bana tekrar güvenmesini çok istiyorum
aramızda bu güven olayı olduğu için sağlıklı bi ilişkimiz yok.bikaç gün önce bir tartışma sonunda yine ayrıldık.ayrıldıktan sonraki gün onu ikna etmeye calıştım yalan söyledim ama nedenlerim vardı falan die konuştum nedenlermi anlattım.ama yine inanmıorum bu söylediklerine falan dedi sonrada cevap vermedi.o akşam aradı oraya gelicem cıkarmısın biraz konuşalım dedi.ben tabi havalara uçtum
geldi konuştuk.sana güvenmiorum ama ayrılınca yinede üzülüorum az çok bağlanmışım sana dedi.nese özetle sınavlarım başlıo 10 gün görüşelim sınavlardan sonrada karar verelim yine aynısı olmasın dedi.ben bu sürede onu nasıl ikna edebilirim nasıl davranırsam ne yaparsam ne dersem güvenini sağlıyacağıma inandırabilirim.