bana akıl verin :(

ysmnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
20
0
36
Ankara
yaklaşık 3 aydır süren bir ilişkim var.ama hep sorunlarımız vardı şimdide devam ediyor.ilk ayda sevgilim bikaç kere yalanımı yakaladı ve beni yanlış tanıdı bana güvenmiyor hiç.yalan söylediğim için hep suçluyor beni.yalanlarımı yakaladıktan kısa bi süre sonra ayrıldık.ama bi kaç gün sonra tekrar barışmıştık.birdaha yapmıcamı tekrar güvenini sağlıcamı ama bunun için zman tanıması gerektini söylüorum hep.gercektende bana tekrar güvenmesini çok istiyorum aramızda bu güven olayı olduğu için sağlıklı bi ilişkimiz yok.bikaç gün önce bir tartışma sonunda yine ayrıldık.ayrıldıktan sonraki gün onu ikna etmeye calıştım yalan söyledim ama nedenlerim vardı falan die konuştum nedenlermi anlattım.ama yine inanmıorum bu söylediklerine falan dedi sonrada cevap vermedi.o akşam aradı oraya gelicem cıkarmısın biraz konuşalım dedi.ben tabi havalara uçtum geldi konuştuk.sana güvenmiorum ama ayrılınca yinede üzülüorum az çok bağlanmışım sana dedi.nese özetle sınavlarım başlıo 10 gün görüşelim sınavlardan sonrada karar verelim yine aynısı olmasın dedi.ben bu sürede onu nasıl ikna edebilirim nasıl davranırsam ne yaparsam ne dersem güvenini sağlıyacağıma inandırabilirim.

canım madem suçlamaya devam edecek neden en başta affetti ki seni
nasıl bir yalan ki bu her defasında karşına çıkıyor
bence senin yapabileceğin bir şey yok
insanız hata yapabiliriz sen de bir hata yapmışsın
niye bu kadar abartıyor sevgilin:26:

face şifremi biliyor bu.bende eski sevgilimi facede engellemiştim sonra merak ettim bi profiline bakıyım eski sevgilimin dedim.engeli kaldırdım profiline baktım sonra engellicektimki 2 gün gecmeden tekrar engelliyemiomusum.2 gün dolmadan sevgilimin içine doğmuş gibi engelli listeme bakmış eski sevgilimin engelini kaldırdımı görüncede bir sürü olay cıktı.sen beni duygusal olarak aldattın diyor hep.eski sevgilime karşı bişey hissettiğim için bakmadım ben.merak etti de baktım.çok sacma bişey yaptımın farkındayım ama o an baktım birden.sevgilimede ilk başta merak ettim baktım diyemedim yanlışlıkla engeli kaldırdım falan demiştim tabi inanmamıştı sonradan soylemiştim.bunun dışında bikaç şey daha oldu ama en büyüğü buydu.

bundan sonra ondan bir seyler gizlememen ve yalan söylememen gerekiyor...
tabi güven zamanla olusan bir seydir, biraz sabretmen lazim
...

işte sorunda orda ondan artık bişey gizlemedime inandıramıorum.herşeyin altında bişey arıyor

o zaman acik ve net olacaksin...
soru isareti birakmayacaksin onun aklinda...
bu benim sahsi fikrim tabi ama facebook genellikle hep sorun oluyor iliskilerde, hesabini dondurablirsin mesala...

cok basit olduğun gibi davran.
hatanı bılıyosun yalan soylem kac kere yakalanmıssın. yalan hıc bır yas grubuna yakısmaz hıc bı sebebede bu kadar sık yalan soylenmez. hatalarının kurbanı olma olacaksanda o cocugu kurban etme

Oglan hakli.

Sen eski sevgilin veya sevgililerinle konu$maya ve incelemeye devam et, oglani da bo$una pe$inde ko$turma. Sinav sonunu da beklemene gerek yok $imdiden söyle...
"Ben buyum sana kar$i tam bi bir$ey hisetmiyorum, karma$adayim, sürekli yalanlar söylemek zorunda kaliyorum sana kar$i sanirim ben ne hisettigimi felan tam bilmiyorum.

Ikimizin için en iyisi bu olcak" de

ben eski sevgililerimle konuşmuorum incelemiorum.bi kere yaptığım hataydı o.sevgilime karşı hissetiklerimde eminim ben seviorum onu.

canm bişey yapma güven konusunu açma güven lafla verilmez davranışla verilir..zamana bırak ve yalan söyleme

Son düzenleme:
o zaman acik ve net olacaksin...
soru isareti birakmayacaksin onun aklinda...
bu benim sahsi fikrim tabi ama facebook genellikle hep sorun oluyor iliskilerde, hesabini dondurablirsin mesala...

Tamamen katılıyorum arkadaşım yorumuna...
Konu sahibi madem sorun facebook'tan çıktı
yani senin yalan söylemeni gerektiren huzurunu bozan
sevgilinle ayrılmana sebep face'se hesabını dondurmakla
Güven oluşturmaya başlaya bilirsin mesela

facenin şifresini biliyor zaten hergün girip kontrol ediyor.aramayada kapattım zaten.arkadaş listemdede çok kişi yok.şuan beni istemiyormu yoksa süründürmeyemi çalışıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…