3 saatlik mesafe korkutuyormuş dur ben buna bi güleyimSlm kizlar bahsetmistim burda biriyle tanitik hafta sonu yuzyuze geldik gayet iyiydi her sey çok guzel vakit gecirdik dun konustuk yine ben iliskiye baslamaktan korkuyorum zamana birakalim bana bu konuda yardimci ol dedi bende madem zamana birakicaksin dedim ne den elimi tuttun o zaman dedim geldiginde elimi tuttu elimi öpuyodu firsat buldukca soylediginde haklisin hizli basladik dedim ama neden en basta boyle yapmadinda sindi yapiosun dedim o da bilmiorum benim korkularim var baslamaktan uzulmekten korkuyorum dedi simdi sana askim canim cicim desen uc hafta sonra olmuyo yapamiorum desem daha mi iyi dedi bende degil tabiki dedim ama keske yanimdaykende ona gore davransaydin dedim 84 dogumlu bu kisi aramizda uc satlik bir mesafe var bu mesafe korkutuomus onu iste yuzde elli yuzde elliyim dio keske hani olumsuz bir ozelligin olsada kesinlikle istemiorum diyebilsem ama diyemiorum dedi hayatinda aklinda biri mi var ondan mi boylesin dedim kesinlikle aklimin ucunda kimse yok dedi en son dun gece konustuk noldu simdi ben anlamadim kapattiktan sonra hemen telinj sildim cunku surekli bakiodum whatsapa ne zaman girmis die simdi hic gunaydjn falanda yazmadi napicam kizlar ben nasil davranmaliyim lutfen yardimci olun kendimi hic iyi hissetmiorum
Sabirli olmaliyim biliyorum sirf kendimi tutamam die telini falan sildim zaten ama bana kesin gorusmeyi keselim demiyo korkuyomus neden korkuyosaGünaydın...
bence biraz sabırlı davranın aramayın sormayın bir iki kez aradığında açmayın
Sizi cepte bilmesin ama tutarsız biri bu arkadaş sanırım
Bence biraz daha düşünün...
Evet bunu dedim sen gelirkende benim uzakta oldugumu biliodun dedim bu konuyu asabilir belki haklisin ben her hafta sonu gelirimde dedi ama ne bilim bir iliskiye baslamaktan seninuzmekten korkuyorumda dedi anlamdim yanimda xok sicakti xok mutluydu madem oyle nie oyle davrandin dedim3 saatlik mesafe korkutuyormuş dur ben buna bi güleyimadam hoşlanmamış bunlarıda bahane olarak gösteriyor açık ve net ilişkiden korkan insan görüşmeyedee gelmez boş ver değmeyecek adam baştan kokmuş
ay klasik erkek bunlar ya istemem yan cebime yok bu öküzden bi cacık olmaz insanlar bir uçtan bir uca ilişki yürütüyor hiç bulaşma bile sal gitsin öküzüEvet bunu dedim bas
Evet bunu dedim sen gelirkende benim uzakta oldugumu biliodun dedim bu konuyu asabilir belki haklisin ben her hafta sonu gelirimde dedi ama ne bilim bir iliskiye baslamaktan seninuzmekten korkuyorumda dedi anlamdim yanimda xok sicakti xok mutluydu madem oyle nie oyle davrandin dedim
Böyle kararsız, çekinik, sorunlu erkekle birlikte olmak için kendini kasan kızlarımızı anlamıyorum.Slm kizlar bahsetmistim burda biriyle tanitik hafta sonu yuzyuze geldik gayet iyiydi her sey çok guzel vakit gecirdik dun konustuk yine ben iliskiye baslamaktan korkuyorum zamana birakalim bana bu konuda yardimci ol dedi bende madem zamana birakicaksin dedim ne den elimi tuttun o zaman dedim geldiginde elimi tuttu elimi öpuyodu firsat buldukca soylediginde haklisin hizli basladik dedim ama neden en basta boyle yapmadinda sindi yapiosun dedim o da bilmiorum benim korkularim var baslamaktan uzulmekten korkuyorum dedi simdi sana askim canim cicim desen uc hafta sonra olmuyo yapamiorum desem daha mi iyi dedi bende degil tabiki dedim ama keske yanimdaykende ona gore davransaydin dedim 84 dogumlu bu kisi aramizda uc satlik bir mesafe var bu mesafe korkutuomus onu iste yuzde elli yuzde elliyim dio keske hani olumsuz bir ozelligin olsada kesinlikle istemiorum diyebilsem ama diyemiorum dedi hayatinda aklinda biri mi var ondan mi boylesin dedim kesinlikle aklimin ucunda kimse yok dedi en son dun gece konustuk noldu simdi ben anlamadim kapattiktan sonra hemen telinj sildim cunku surekli bakiodum whatsapa ne zaman girmis die simdi hic gunaydjn falanda yazmadi napicam kizlar ben nasil davranmaliyim lutfen yardimci olun kendimi hic iyi hissetmiorum
Haklisin bende kendimi anlamiyorum etkilendim iste gözüm surekli telde mesaj bekliorum neden ya neden boyleydi dusunceleride bana oyle davrandi zamana birakmak ne ya ben diorum o zaman gorusmeyecekmiyiz die ben oylemi diorum dio birde sanki bende mi sorun var sonucta onda sorun onun bi karar vermesi lazim bilmiyorum ne yapicam bilmiorum surekli dusunup duruyorumBöyle kararsız, çekinik, sorunlu erkekle birlikte olmak için kendini kasan kızlarımızı anlamıyorum.
Henüz bir şey yok ortada bence sal gitsin. Kafan sürekli bunla mı meşgul olacak, adam gibi bir ilişki yaşamak varken.
Çünkü bu yaşlarda kaçanı kovalamak cazip geliyor.Haklisin bende kendimi anlamiorum etkilendim i
Haklisin bende kendimi anlamiyorum etkilendim iste gözüm surekli telde mesaj bekliorum neden ya neden boyleydi dusunceleride bana oyle davrandi zamana birakmak ne ya ben diorum o zaman gorusmeyecekmiyiz die ben oylemi diorum dio birde sanki bende mi sorun var sonucta onda sorun onun bi karar vermesi lazim bilmiyorum ne yapicam bilmiorum surekli dusunup duruyorum
Hafta sonu gelim olmadi yuzyuze konusalim dio ya ne yapmaya calisio bu kizlar ben nasil davranmaliyim telini sildim zaten ararim mesaj atarim die ama aklimdan silemiorumYüzde elli yüzde elli nedir yahu
Manyak mı bu adam?
İsteyen adam belli eder ilgisini
Erkek nazı beni hasta ediyor ooffffff
Konu sahibi, ..ktir et sen bunu. Bundan bişey çıkmaz. Kendine hayrı yok bence.
Neden bana net olarak ben istemiorum gorustuk ama olmadi demiyorda bana biraz zaman ver beni biraz anla dioki madem istemi nie acik kapi birakioÇünkü bu yaşlarda kaçanı kovalamak cazip geliyor.
Başka dert olmayınca buna takılıp kalıyrosunuz.
Hikaye o kısım.Neden bana net olarak ben istemiorum gorustuk ama olmadi demiyorda bana biraz zaman ver beni biraz anla dioki madem istemi nie acik kapi birakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?