- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
evlenirdim.
sevgiliniz yanınızda olmasa, maddi olarak imkanınız olmasa vs kesinlikle aldırın derdim. ama şu durumda az da olsa imkanınız varsa evlenin. ama bi şekilde ya o kalsın ya siz gidin. yalnız kalmayın.
ayrıca şimdi niye korunmadıncılar, cinayet mi işleyeceksinciler vs doluşacak buraya. iyice kafan karışacak.
Merhaba,
2senelik erkek arkadasımdan 5 haftalık hamileyim. Durumlarımızı kısaca özet geciyorum. Ben okudan mezun oldum ıs hayatındayım. O suan calısmıyor 4 ay sonra ispanyaya gıdıp orda calısacak.
Normal sartlardaki planlarınızda ispanyada oturma ıznı alınca evlenıp bnı oraya almaktı .
Ama durum boyle olunca onunde 2 secenek kalıyor. Ya hemen evlenmek ya kurtaj.erkek arkadasım 2 secenek içinde yanındayım diyor.
Suan evlenmeye kalksam maddı durumu ıyı maddı sııkıntı cekmeyız falat anneme ıs yok ama para var demem soz konusu değıl. Hamıleyım dememde ımkansız. Ancak evlendıkten sonra acıklarım.ayrıca 4-5 ay kadar burda yalnız kalacam yanımda olamayacak.
Aldıralım desek, ıcım vıcdanım hıc rahat degıl.
Sız olsanız neyapardınız?
geç mi içtin hapı? Yani ilişkiden ne kadar süre sonra içtin?bi kaza oldu ertesi gün hapı kullandım bu arada yeri gelmişken onuda belirteyim. hap işe yaramadı.
İşte olay gece yasandı ben ilacı sabahına içtim max. 10 saattirgeç mi içtin hapı? Yani ilişkiden ne kadar süre sonra içtin?
Bu iki seveneği o baana sundu. Onun tabiriyle kararı bana bırakıyor ama bence yükü bana yüklüyor.ailemi karsıma almam gerek tek korkun bu. Hayatımız yokunda diilken apar topar evlenmeye kalkacağız anlayacaklar.iki seçenek sunmuşsun. e adam ikisine de okey demiş. evlen
Anne misiniz siz bilmiyorum ama ben değilim. Siz cok vicdanlı bakmıssınız ben hamile olduğunu oğrendiğimden beri o annelk hissidre gelmedi bana. Extra bi duygum yok. Hamle bayanların. Yazılarını okuyorum askla bağlılar oğrendkler günden berı, bana olmadı ole bşy ıyı bı anne olamamaktanda korkuyorum.bebek hapa ragmen gelmiş vardır bunda da bi hayır evlen tabiki
hemen evlen sakın aldırma.Merhaba,
2senelik erkek arkadasımdan 5 haftalık hamileyim. Durumlarımızı kısaca özet geciyorum. Ben okudan mezun oldum ıs hayatındayım. O suan calısmıyor 4 ay sonra ispanyaya gıdıp orda calısacak.
Normal sartlardaki planlarınızda ispanyada oturma ıznı alınca evlenıp bnı oraya almaktı .
Ama durum boyle olunca onunde 2 secenek kalıyor. Ya hemen evlenmek ya kurtaj.erkek arkadasım 2 secenek içinde yanındayım diyor.
Suan evlenmeye kalksam maddı durumu ıyı maddı sııkıntı cekmeyız falat anneme ıs yok ama para var demem soz konusu değıl. Hamıleyım dememde ımkansız. Ancak evlendıkten sonra acıklarım.ayrıca 4-5 ay kadar burda yalnız kalacam yanımda olamayacak.
Aldıralım desek, ıcım vıcdanım hıc rahat degıl.
Sız olsanız neyapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?